• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sulu yemek hiç canım istemiyor annemde dönerken bikaç kap yemek yapmıştı nohutta yapmış orduya yapıyor sanki dün akşam yedim biraz pilav yapıp bugün canım istemedi yemedim ama dün gece 1 tabak yoğurtlu pilav gömdüm bende hamurişi olsa bu saatte de yerim:hamarat:
Bende hamur işi çok seviyorum sulu yemek yemiyorum annem çok kızıyo hamur işi yediğim için 100 kiloyla doğuma gitcen diyo ama napim bu sabah pişi yedim kaç gündür de poğoöa istiyorum yapmaya üşeniyorum yoksa yapmıştım bitirmiştim şimdiye 2 tepsiyi ayy bende çokk yiyorum yaa midemde bulanmıyo offf sonum çok fena :hamarat:

Bende hamur işi çok seviyorum sulu yemek yemiyorum annem çok kızıyo hamur işi yediğim için 100 kiloyla doğuma gitcen diyo ama napim bu sabah pişi yedim kaç gündür de poğoöa istiyorum yapmaya üşeniyorum yoksa yapmıştım bitirmiştim şimdiye 2 tepsiyi ayy bende çokk yiyorum yaa midemde bulanmıyo offf sonum çok fena :hamarat:
Ayy bak pişi falan deme bayılırım şurda :) sabah acil pişi yapan biyere gitmeliyim kahvaltıya. Of böyle sıcak sıcak yanında peynir..

Benim ablam da eğer tehlikeli bişe olacak olsa aniden kanama olur ya da yoğun olur dedi ama ben öyle bir panik oldum ki elim ayağıma dolaştı canim
Kanamam olunca doktoru aradım, şiddetli ağrın var mı dedi. Ağrı eşliğinde kanama düşüğe neden oluyormuş. Sakin ol, bnmk basbayağı kanamaydı, ıkı pet doldurdu.

İzmirdeyim ben, 2000 ıyı fıyat almışsın. Ben daha araştırmadım ama 3000 dıye duydum.
3000 çok abartı. Acıbadem bile 2650 fiyat verdi hatta bana sigortamdan dolayı 300 tl indirim bile yaptı :) ama ben yinede 2000’e yaptıracağım. :))

Bunu yaptırabilirsem diğerlerini hiç yaptırmayacağım.
Bunu yaptırınca diğerlerine hiç gerek kalmıyor zaten. Bende sadece bunu yaptırıp başka hiçbişey yaptırmamayı planlıyorum. Alakası ama şeker yüklemesi bile yaptırmayacağım,kandan açlık tokluk baktıracağım sadece.

Iyi geceler kizlar göğüs agrilarim hafiflemisti yeniden basladi sanirim çoğumuzda devam ediyo bu ağrılar 3 ayı bitirene kadarda devam edecek bel kasik ağrısı da cabasi tabi

Çok sık yeme tabi ama arada ye bişey olmaz,bulgur sonuçta folik asit kaynağı :)) bakalım kaç kilo alacağız,alsamda canım sağolsun ya veriyorum ben çok çabuk :)
Bende veriyorum normalde yememe rağmen çokda almam kilo ama midem bulanmadığı için ve midem hep kazındığı için çok yiyorum sonumu merak etmiyo değilim :KK35:

Ayy bak pişi falan deme bayılırım şurda :) sabah acil pişi yapan biyere gitmeliyim kahvaltıya. Of böyle sıcak sıcak yanında peynir..
Ay canım sabah yemiştim bende peynir falan yarın git bak şimdi canın çekti vicdan yapmıyIm zaten sende bursadasın olmadı yollarım bi koşu :KK55:

Back