- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #5.541
En son 2000tl fiyat aldım genetik merkezinden. Orada yaptıracağım. Hangi şehirdesin ?Nifty testine ne fıyat verdıler, sordun mu ? Bende onu yaptırmak istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son 2000tl fiyat aldım genetik merkezinden. Orada yaptıracağım. Hangi şehirdesin ?Nifty testine ne fıyat verdıler, sordun mu ? Bende onu yaptırmak istiyorum.
Bende hamur işi çok seviyorum sulu yemek yemiyorum annem çok kızıyo hamur işi yediğim için 100 kiloyla doğuma gitcen diyo ama napim bu sabah pişi yedim kaç gündür de poğoöa istiyorum yapmaya üşeniyorum yoksa yapmıştım bitirmiştim şimdiye 2 tepsiyi ayy bende çokk yiyorum yaa midemde bulanmıyo offf sonum çok fenaSulu yemek hiç canım istemiyor annemde dönerken bikaç kap yemek yapmıştı nohutta yapmış orduya yapıyor sanki dün akşam yedim biraz pilav yapıp bugün canım istemedi yemedim ama dün gece 1 tabak yoğurtlu pilav gömdüm bende hamurişi olsa bu saatte de yerim
Ayy bak pişi falan deme bayılırım şurda :) sabah acil pişi yapan biyere gitmeliyim kahvaltıya. Of böyle sıcak sıcak yanında peynir..Bende hamur işi çok seviyorum sulu yemek yemiyorum annem çok kızıyo hamur işi yediğim için 100 kiloyla doğuma gitcen diyo ama napim bu sabah pişi yedim kaç gündür de poğoöa istiyorum yapmaya üşeniyorum yoksa yapmıştım bitirmiştim şimdiye 2 tepsiyi ayy bende çokk yiyorum yaa midemde bulanmıyo offf sonum çok fena
Ya korktum bu akşam canim koyu sarı hafif kahve iki kez leke gördüm pencerede ilkinde yanılıyorum sandım ama ikincide emin oldum. Şimdi takip ediyorum henüz öyle leke gelmedi ama cok üzüldümCnm lekelenmenmı basladı yoksa
İzmirdeyim ben, 2000 ıyı fıyat almışsın. Ben daha araştırmadım ama 3000 dıye duydum.En son 2000tl fiyat aldım genetik merkezinden. Orada yaptıracağım. Hangi şehirdesin ?
Benim ablam da eğer tehlikeli bişe olacak olsa aniden kanama olur ya da yoğun olur dedi ama ben öyle bir panik oldum ki elim ayağıma dolaştı canimBenimki kanama oldu direk. Koyu kırmızı idi rengi. Sonra lekelenmeye dönüştü. 5 gun surdu. Şimdi yok çok şükür.
Anladım canim sağol cevabın icinCanım benim ilişki sonrası kanamam oldu açık pembe bi renkteydi bir gün sürdü
Allah korusun bir daha da olmasın canim bebeklerimizi hayirla kucağımıza alalım insallah bu arada cevap icin teşekkürlerBenimki kanama oldu direk. Koyu kırmızı idi rengi. Sonra lekelenmeye dönüştü. 5 gun surdu. Şimdi yok çok şükür.
Kanamam olunca doktoru aradım, şiddetli ağrın var mı dedi. Ağrı eşliğinde kanama düşüğe neden oluyormuş. Sakin ol, bnmk basbayağı kanamaydı, ıkı pet doldurdu.Benim ablam da eğer tehlikeli bişe olacak olsa aniden kanama olur ya da yoğun olur dedi ama ben öyle bir panik oldum ki elim ayağıma dolaştı canim
3000 çok abartı. Acıbadem bile 2650 fiyat verdi hatta bana sigortamdan dolayı 300 tl indirim bile yaptı :) ama ben yinede 2000’e yaptıracağım. :))İzmirdeyim ben, 2000 ıyı fıyat almışsın. Ben daha araştırmadım ama 3000 dıye duydum.
Bunu yaptırabilirsem diğerlerini hiç yaptırmayacağım.3000 çok abartı. Acıbadem bile 2650 fiyat verdi hatta bana sigortamdan dolayı 300 tl indirim bile yaptı :) ama ben yinede 2000’e yaptıracağım. :))
Anladım canim cok sağol içimi rahatlattın. Agrim falan da Yok cok şükürKanamam olunca doktoru aradım, şiddetli ağrın var mı dedi. Ağrı eşliğinde kanama düşüğe neden oluyormuş. Sakin ol, bnmk basbayağı kanamaydı, ıkı pet doldurdu.
Bunu yaptırınca diğerlerine hiç gerek kalmıyor zaten. Bende sadece bunu yaptırıp başka hiçbişey yaptırmamayı planlıyorum. Alakası ama şeker yüklemesi bile yaptırmayacağım,kandan açlık tokluk baktıracağım sadece.Bunu yaptırabilirsem diğerlerini hiç yaptırmayacağım.
:)))Ayy bak pişi falan deme bayılırım şurda :) sabah acil pişi yapan biyere gitmeliyim kahvaltıya. Of böyle sıcak sıcak yanında peynir..
Bende veriyorum normalde yememe rağmen çokda almam kilo ama midem bulanmadığı için ve midem hep kazındığı için çok yiyorum sonumu merak etmiyo değilimÇok sık yeme tabi ama arada ye bişey olmaz,bulgur sonuçta folik asit kaynağı :)) bakalım kaç kilo alacağız,alsamda canım sağolsun ya veriyorum ben çok çabuk :)
Göğüslerim berbat durumda benim. Sanki toptan yaralar. İlkindede böyle olmuştu.Iyi geceler kizlar göğüs agrilarim hafiflemisti yeniden basladi sanirim çoğumuzda devam ediyo bu ağrılar 3 ayı bitirene kadarda devam edecek bel kasik ağrısı da cabasi tabi
Ay canım sabah yemiştim bende peynir falan yarın git bak şimdi canın çekti vicdan yapmıyIm zaten sende bursadasın olmadı yollarım bi koşuAyy bak pişi falan deme bayılırım şurda :) sabah acil pişi yapan biyere gitmeliyim kahvaltıya. Of böyle sıcak sıcak yanında peynir..
yapılıyor devlette arkadaslarUni hast yaptiramaz miyim acaba yapilmamasi da ayri sacmalik maddi durumu olmayan ne yapacak illa para mi gerek boyle seyler icin anlamiyorum her kurum ayri ayri yoluncak kaz ariyor resmen tabi konu saglik oluncaelden de bsy gelmiuor