2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba kızlar.

Benim de 2. Bebeğim olacak nasipse. 17 aylık bir kızım daha var. O uyurken evi toparlıyorum şimdi:)

Halsizlik yorgunluk malum güç bulmuşken yapayom dedim.

Erzurumdayız biz burada olan başka topic arkadaşım var mı merak ettim. Geçtiğimi sene geldik doktorlar hakkında pek bir bilgim yok. Kızımda Ankaradaydık seçenek çoktu burada özel hastane bile sadece 1 tane.

Konya dayım canım bende. İnş doktorun iyi olur da bir sıkıntı yaşamazsın. İlki sezeryan mıydı?

5 haftaya yeni girdim daha canım. Hayırlısı inş kötü olmayız yoksa yine hastalıklı gebelik dönemi başlayacak bana :/
İnşallah canım zaten bronşittim bunun üstüne hamile kaldım ilaçta kullanamıyoruz bide bulantı bişey yiyeme toparlanamıyorum hala öksürdükçe içim sızlıyo korkuyorum inşallah bi an önce iyileşirim

Yok 2.bebeğim benim de aralıkta 2 yaşında olan bi kızım var aynı gibiyiz seninle bugün kan verdim cumartesi de doktora gidicem aynen kalp atışı için 10 gün sonraya falan çağırır büyük ihtimal

Yok 2.bebeğim benim de aralıkta 2 yaşında olan bi kızım var aynı gibiyiz seninle bugün kan verdim cumartesi de doktora gidicem aynen kalp atışı için 10 gün sonraya falan çağırır büyük ihtimal
Hemen hemen aynıyız. Kaç çıktı kan değerin? Ben geçen ay zorunlu kürtaj oldum,bebeğin kalp atışı durması sonucu 8. Haftada. Şimdi biraz korkuluyum açıkçası,acele etmeyeceğim o yüzden.

Allah şifa versin. İnşallah bir an önce ayaklanırsın. Bitki çayları pek önerilmiyor gebelikte ama ıhlamur içebilirsin ballı limonlunn

Hemen hemen aynıyız. Kaç çıktı kan değerin? Ben geçen ay zorunlu kürtaj oldum,bebeğin kalp atışı durması sonucu 8. Haftada. Şimdi biraz korkuluyum açıkçası,acele etmeyeceğim o yüzden.
Kızçenin doğumgünü kutlu olsun:)

Hem yaz hem kış gebeliğini tadacaksın inşallah ne güzel.

Kan değerim 1000 çıktı canım. Allah bida yaşatmasın stres yapma canım bişey olmaz Allahın izniyle canım

Kan değerim 1000 çıktı canım. Allah bida yaşatmasın stres yapma canım bişey olmaz Allahın izniyle canım
Kaç gün geçti adetini ? Benim 1 gün geçe yani dün 500 küsür çıktı. Geçen hamileliğimde adet günümde 80 küsür çıkmıştı. Neye göre değişiyor bu anlamadım :)
Bu arada Bursa’dan var mı ? :)

Adetimi geçeli bgün 4.günüm olacak, 2 aralık son adet tarihim canım. Hamile kalma zamanına göre değişiyor sanırım ay içinde. 500 ilk gün için çok iyi bence maşallh

Bursalıyım ama istanbulda yaşıyorum

Adetimi geçeli bgün 4.günüm olacak, 2 aralık son adet tarihim canım. Hamile kalma zamanına göre değişiyor sanırım ay içinde. 500 ilk gün için çok iyi bence maşallh
Yumurtlamadan adete kadar geçen zaman aynı,takip ediyorum ben. Geçen hamileliğimdede tam adet günümde yaptırmıştım testi 80 küsürdü sonuç. Şimdi çok daha fazla.. neyse,sağlıklı bi süreç olsunda sayılar çok önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…