2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba, benim kızımda yok ama kardeşimin oğlunda biraz var anlattığınız durum. Zamanla netleşeceğini düşünüyorum ben ama eğer konuşma terapisti bulabilirseniz içinizin rahat etmesi adına fikir de alabilirsiniz. Hızlı konuştuğu için olabilir, nefesle de çok alakalı.

Selam kızlar bende buradayım

Kızım kreşe gidiyor çok seviyor sabah uyanır uyanmaz kahvaltısını yapıp hazırlanıp bekliyoruz saatin gelmesini

Selam, buralardayım ben
Minik nasıl? Siz nasılsınız?
Hayatında ağlamadığı kadar ağlıyor mu diğer eylül bebekleri de
Bizde dil terapistine basladik 2 hafta oldu hircinligi baya azaldı daha rahat konuşmaya baslayinca oyun grubundan ayrıldık havalar çok soguyunca dolmuşla gidip gelmek sıkıntı oldu çok hasta oldu oglus bizde hayat böyle devam ediyor evde oyalamada tam gaz devam hala kendi oynamıyor

Yaa sevindim sizin adınıza, ben de şu sıralar kreş konusunu düşünüyorum. Kafam çok karışık.
Yalnız başına vakit geçirirdi eskiden artık istemiyor, kuyruk gibi peşimde evde olduğum zamanlarda. Aynı ses tonuyla “anneeeee” diyerek, hem de defalarca
Hemen sinirleniyor, neden sinirlendiğini bile anlayamıyoruz çoğu zaman, evde mini mini bir mafya var

Senin kızla benim ki aynı canım
Ben yarım gün gönderiyorum vallahi kafam çok rahat bence sende bir araştır
Evdekiyle kreşte ki bambaşka
Evde bize kök söktürüyor ama kreşte çok ılımlı uyumlu anlayışlı

Yaa kreş gerekli diye düşünüyorum ben de ama sadece bir tane var yaşadığım yerde bu yaş grubunu alan, kreşe karar verirsem bakıcıyla yolları ayırmam gerekecek, ikisine birden bütçem zinhar yetmez eğer olur da kreşle sorun olurda evdeki bakıcımdan da olmuş olacağım, kreşsiz de kalacağız
Yarım günü de düşündüm ama tam gün 2000 yarım 1850 dedi zalımlar

Yaaa evet bir de o konu var
Bakıcıya ne kadar veriyorsun

Ama kreşi eğitim konusu gerçekten çok işe yarıyor yani bizde yaradı

Ben yarım güne 1000 tl veriyorum
Sizin orası pahalıymış yavvv

Yaaa evet bir de o konu var
Bakıcıya ne kadar veriyorsun

Ama kreşi eğitim konusu gerçekten çok işe yarıyor yani bizde yaradı

Ben yarım güne 1000 tl veriyorum
Sizin orası pahalıymış yavvv
Bakıcı 1500
Eğitim şart benimkine, beni zerre tınlamıyor
Bakıcı 8-3 kreş 8-5 saatleri arasında + alacağı eğitimleri, en önemlisi sosyalleşmesini düşününce kafam kreşe çok yatıyor. Sadece işte bir sorun yaşarsak alternatifinin olmayışı düşündürüyor.

İYi bakıcı uygunmuş

Aynen bir sıkıntı olmaz inşallahh eğitim bence daha önemli ilk 15 gün zorlanır gitmek istemeye bilir ama sonrasında iyi davranırlar koşa koşa gidecektik

Hep aynılar canım kuyruğun diyorum bende ona gerçkten her yerde pesimde tuvaletten çıkmam için kapıda bekliyor beni o kadar yani böyle rahat gün geçiren var mı diye merak ediyorum bende ama galiba hepsi ayni

Hep aynılar canım kuyruğun diyorum bende ona gerçkten her yerde pesimde tuvaletten çıkmam için kapıda bekliyor beni o kadar yani böyle rahat gün geçiren var mı diye merak ediyorum bende ama galiba hepsi ayni
Kapıda beklese keşke girip beni çıplak yakalamaya çalışıyor. Anne ben kız mıyım? Sen de kız mısın? Baba da kız mı? Baba neden kız değil?
Sandalye veya koltuktaysam kucağıma, ayaktaysam yavru bir kedi gibi bacaklarımdan tırmanmaya başlıyor.

Yaaaa çok tatlı

Benim kızda bir kere beni iç çamaşırıma ped takarken gördü anne altına çişş mi yaptın bez takıyorsun dedi

Yaaaa çok tatlı

Benim kızda bir kere beni iç çamaşırıma ped takarken gördü anne altına çişş mi yaptın bez takıyorsun dedi

Ya onları zaten ele geçirdi mi sağa sola taşımaya başlıyor. cinsiyet farkını öğreniyor şu sıra, diğerleri ile kendi vücudunu karşılaştırma peşinde. Sık sık beni veya bakcısını süzerken yakalıyorum onu

Benim ki keşke taşımakla kalsa bir ara kafasına alnına yqpıştırıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…