- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.941
Canım doğduğundan beri zaten hiç sabaha kadar uyuduğunu bilmem mutlaka kalkar artık kalkıp direk bizim odaya geliyor karanlıkta bi sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum ya bazen korkuyor ondan uyanıyor bazende kendiliğinden uyku bitti diyor uyumak istemiyorGece neden sık sık uyanıyor ki acaba bir sıkıntısı mı var
Benim kızım hiç uyanmıyor ben çişe kaldırıyorum geri uyuyor
Aynen canım nasıl vakit geçer erkek çocuk daha zor bence ya kız olsa evcilik bebek yemek oyunları oynanır erkek hep hopla zıpla böyle şeylerden hosalniyir hamur oynuyoruz günde 2 3 kere bi onu sevdi tencerelerle oynuyor gene arabalarını mama yapıyor onları pişiriyor nasıl vakit geçireceğini şaşırdı yazık yemek de hep aynı seyler hala kuru fasukye nihut tavuk yumurya yemez hamur isleri yemez bi kek yer ne verecgimi sasryorumGeçen çok yorulmadan evde erken yatırmıştım o zaman benimki de uyanmıştı geri yatırıyorum hemen dalıyor ama demek ki çocuk enerji atamamış dedim. Çok zor bu kış onlar için bizim için
Seninki bayağı zorluyor seni yemek konusunda anlaşılan. Bir arkadaşım seninle aynı durumda. Oğlu bir şey yemiyor. Kadın çıldırıyor:) seni anlıyorum bu yuzden .Aynen canım nasıl vakit geçer erkek çocuk daha zor bence ya kız olsa evcilik bebek yemek oyunları oynanır erkek hep hopla zıpla böyle şeylerden hosalniyir hamur oynuyoruz günde 2 3 kere bi onu sevdi tencerelerle oynuyor gene arabalarını mama yapıyor onları pişiriyor nasıl vakit geçireceğini şaşırdı yazık yemek de hep aynı seyler hala kuru fasukye nihut tavuk yumurya yemez hamur isleri yemez bi kek yer ne verecgimi sasryorum
Aynen hep aynı şeyleri yiyor yeni bisey denemiyor bile napalim sağlıklı olsun da artık büyüyünce yer dyorumSeninki bayağı zorluyor seni yemek konusunda anlaşılan. Bir arkadaşım seninle aynı durumda. Oğlu bir şey yemiyor. Kadın çıldırıyor:) seni anlıyorum bu yuzden .
Kendi yemeye hevesli benimki ben yedirince yemiyor fazla. Yogurt puding falan kendi yiyor kati şeyleri de yavaş yavaş çorbaya geçti. Kaşık kullanmayı öğrendi gibi.Selam kızlar nasılsınız çok sessiz kalmış buralar ben konu acayim:) siizn bebeler kendi yiyor mu ben hala kendin yediriyorum oğluma makarna pilav falan kendi yiyor da onun dışında ben geçiriyorum tv izlerken hiç istemesemde açılıyor o tv buarda kahvaltı da ne pankek ne yumurta nede patates kızartması yiyor öneriler alabilirmiyim tahin pekmez kaymak bal peynir arada zeytin bu şekil dönüyor siz neler veriyorsunuz
Yumurta hiç yemiyor canım sevemedı gitti görür görmez dyemicem diyor bende o yüzden yapmıyorum benimkide hevesli ama ac kalır dye ben yediriyorum kendisi çok fazla döküyor bide mama sandalyesinde değilde sandalyede ötüyor düşer due belkide bakalım bende daha serbest bırakıcam bundan sonraKendi yemeye hevesli benimki ben yedirince yemiyor fazla. Yogurt puding falan kendi yiyor kati şeyleri de yavaş yavaş çorbaya geçti. Kaşık kullanmayı öğrendi gibi.
Kahvaltı bizde klasik yumurta peynir zeytin bal tahin pekmez salatalık biber yiyor genelde. Arada patates kızartması yapıyorum onu da ketçapla birlikte seviyor sade yemiyor.
Canım katı şeyleri kendi yiyor sıvıları.ben yediriyorum çünkü döküyor bir de oyun yapıyor tabağı kaldırıp atıyor benim kızım her yer batıyor ancak yaza kendi yemeye başlar benceSelam kızlar nasılsınız çok sessiz kalmış buralar ben konu acayim:) siizn bebeler kendi yiyor mu ben hala kendin yediriyorum oğluma makarna pilav falan kendi yiyor da onun dışında ben geçiriyorum tv izlerken hiç istemesemde açılıyor o tv buarda kahvaltı da ne pankek ne yumurta nede patates kızartması yiyor öneriler alabilirmiyim tahin pekmez kaymak bal peynir arada zeytin bu şekil dönüyor siz neler veriyorsunuz
Bende ocean kullanıyorum 1 çay kaşığı veriyorumBalık yağı kullananlar mollers aldık doktorumuz haftada 4 gün 2.5 ml önerdi siz nasıl veriyorsunuz
Aynen bizde de öyle canım katı şeyleri kendi yemesine izin veriyorym doksede yaza daha ii yerler hergun mu veriyosun canım yoksa biz gnu 4 gün gün sadeceCanım katı şeyleri kendi yiyor sıvıları.ben yediriyorum çünkü döküyor bir de oyun yapıyor tabağı kaldırıp atıyor benim kızım her yer batıyor ancak yaza kendi yemeye başlar bence
Ben hergün mutlaka yumurta yediriyorum zeytin çok seviyor 1 küçük kase zeytin yiyor geri kalanlar da bir iki lokma şeyler
Bende ocean kullanıyorum 1 çay kaşığı veriyorum
Benim oğlanda şimdi mama sandalyesini bıraktı normal bizimle birlikte sandalyede oturuyor. Döksün azıcık üzerine sorun etmiyorum ben küçük küçük ye diyorum tamam diyor kaşığa azar azar alıyor.Yumurta hiç yemiyor canım sevemedı gitti görür görmez dyemicem diyor bende o yüzden yapmıyorum benimkide hevesli ama ac kalır dye ben yediriyorum kendisi çok fazla döküyor bide mama sandalyesinde değilde sandalyede ötüyor düşer due belkide bakalım bende daha serbest bırakıcam bundan sonra
Hergün veriyorum canımAynen bizde de öyle canım katı şeyleri kendi yemesine izin veriyorym doksede yaza daha ii yerler hergun mu veriyosun canım yoksa biz gnu 4 gün gün sadece
Canım dokmesini bende kesinlikle sorun etmiyorum öyle öyle öğrenecek zaten benimki biraz tembel kendisi pek yemek istemiyor daha doğrusu ruh haline gore değişiyor:) bizim doktor 4 gün dedi sadece hergun vermesemmi acaba bende 3 ay bide kullanımı sise boşun gidecek bitm3denBenim oğlanda şimdi mama sandalyesini bıraktı normal bizimle birlikte sandalyede oturuyor. Döksün azıcık üzerine sorun etmiyorum ben küçük küçük ye diyorum tamam diyor kaşığa azar azar alıyor.
Balık yağını bende mollers kullanıyorum her gün bir çay kaşığı veriyorum
Bizim doktor niye 4 gün dedi acaba yaHergün veriyorum canım
Yok canım niye boşa gitsin içirmeye devam edersin kullanılıyor öyle deCanım dokmesini bende kesinlikle sorun etmiyorum öyle öyle öğrenecek zaten benimki biraz tembel kendisi pek yemek istemiyor daha doğrusu ruh haline gore değişiyor:) bizim doktor 4 gün dedi sadece hergun vermesemmi acaba bende 3 ay bide kullanımı sise boşun gidecek bitm3den
Benimki uzun süredir ağzına baktırmıyor önceden dişleri fırçalarken bakıyordum şimdi onu da kendi yapıyor o yüzden göremedimKizlar dişleri tamamlamayan bebiş kaldı mı ? Oglumun son 2 (arka alt) dişi kaldı. Bir turlu çıkmak bilmedi. Surekli eli ağzında huysuz ama cikmiyor bir türlü.
3 ayYok canım niye boşa gitsin içirmeye devam edersin kullanılıyor öyle de3
3 ay Değil mi canım sise alicildiktan sonraYok canım niye boşa gitsin içirmeye devam edersin kullanılıyor öyle de
3 ayda bitmiyor ki o şişe hiçbir zaman. Ben doktoruma sormuştum kullan dedi bitene kadar. Öyle olsa para mi dayanir ona3 ay
3 ay Değil mi canım sise alicildiktan sonra
Üstünde öyle yazıyor canım doktor olur dediyse bende içeririm bitene kadar3 ayda bitmiyor ki o şişe hiçbir zaman. Ben doktoruma sormuştum kullan dedi bitene kadar. Öyle olsa para mi dayanir ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?