- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.881
Bizde aynı durumdayız benim oğluşta çok düşkün sabır taşı diye bişey varmış göğse sürülüyomuş onu deniycem 1 2 ay daha emsin o şekilde bıraktırmayı düşünüyorumSelam arkadaşlar bebegi hala emen var mımemeden kesen arkadaşlardan yardım bekliyorum oğlum aşırı düşün emerek uyuyor ne yapabilirim...
Ben azaltarak birakma yöntemini uyguladım sorunsuz bir şekilde kendiliğinden bıraktı 3-4 ay sürüyor ama yavaş yavaş azaltıyorsun ne göğsünde süt birikmesi oluyor ne de çocuk ağlıyorSelam arkadaşlar bebegi hala emen var mımemeden kesen arkadaşlardan yardım bekliyorum oğlum aşırı düşün emerek uyuyor ne yapabilirim...
Nasıl yaptın biraz ayrıntılı anlatırmısınBen azaltarak birakma yöntemini uyguladım sorunsuz bir şekilde kendiliğinden bıraktı 3-4 ay sürüyor ama yavaş yavaş azaltıyorsun ne göğsünde süt birikmesi oluyor ne de çocuk ağlıyor
Belirli saatlerde emzirmeye başladım. Sabah uyanınca sonra 3 saatte bire cektim ilk başta oyaladım hep erken emmek isterse meyve falan verdim karnını öyle doyurdu geçti bir ay sonra 4 saatte bir yaptım aynı şekilde oyalamaya devam ettim. 2 ay sonra sabah uyanınca emmek yerine kahvaltı hazırladım hemen karnını doyurdum. Öğlen uykusuna geçerken ve uyanınca bir de gece uykusuna geçerken emzirmeye başladım yani günde 3 kere. En son ogle uykusuna geçerken ve gece uykusuna geçerken emzirdim. Bi gün emzirmeden öğlen uykusuna yatırdım ve uyudu aramadi bir kaç hafta sonra da gece aynı şekilde denedim hiç sorun çıkarmadı. Meme için aglama ve göğüste süt birikmesi sorunu yaşamadım. Çünkü süt giderek azalmıştıNasıl yaptın biraz ayrıntılı anlatırmısın
Teşekkürler bende anlattığın şekilde yapmaya çalışıyım umarım işe yararBelirli saatlerde emzirmeye başladım. Sabah uyanınca sonra 3 saatte bire cektim ilk başta oyaladım hep erken emmek isterse meyve falan verdim karnını öyle doyurdu geçti bir ay sonra 4 saatte bir yaptım aynı şekilde oyalamaya devam ettim. 2 ay sonra sabah uyanınca emmek yerine kahvaltı hazırladım hemen karnını doyurdum. Öğlen uykusuna geçerken ve uyanınca bir de gece uykusuna geçerken emzirmeye başladım yani günde 3 kere. En son ogle uykusuna geçerken ve gece uykusuna geçerken emzirdim. Bi gün emzirmeden öğlen uykusuna yatırdım ve uyudu aramadi bir kaç hafta sonra da gece aynı şekilde denedim hiç sorun çıkarmadı. Meme için aglama ve göğüste süt birikmesi sorunu yaşamadım. Çünkü süt giderek azalmıştı
Genelde etkili bir yöntem aglamadan ya da tiksindirmeden bıraktırma için hem anneye faydalı hem bebeğe. İnternette uygulayan bir çok kişi bar tecrübelerini yazıyorlar başka forumlarda falan bir araştır istersenTeşekkürler bende anlattığın şekilde yapmaya çalışıyım umarım işe yarar
Emzirmeden nasil yatırdınız peki benim oğlum hem öğle hem gece uykusuna emerek geçiyor ve inanılmaz ısrarcıBelirli saatlerde emzirmeye başladım. Sabah uyanınca sonra 3 saatte bire cektim ilk başta oyaladım hep erken emmek isterse meyve falan verdim karnını öyle doyurdu geçti bir ay sonra 4 saatte bir yaptım aynı şekilde oyalamaya devam ettim. 2 ay sonra sabah uyanınca emmek yerine kahvaltı hazırladım hemen karnını doyurdum. Öğlen uykusuna geçerken ve uyanınca bir de gece uykusuna geçerken emzirmeye başladım yani günde 3 kere. En son ogle uykusuna geçerken ve gece uykusuna geçerken emzirdim. Bi gün emzirmeden öğlen uykusuna yatırdım ve uyudu aramadi bir kaç hafta sonra da gece aynı şekilde denedim hiç sorun çıkarmadı. Meme için aglama ve göğüste süt birikmesi sorunu yaşamadım. Çünkü süt giderek azalmıştı
Azaltarak emzirince zaten kendiliğinden bırakıyor. Ama şöyle bir durum var benim oğlum uyumadan önce emerdi sonra yatakta ben basında dururdum öyle uyurdu. Yani emme bizim için uyku aracı değildi. Siz o zaman önce bu rutini değiştirmelisinizEmzirmeden nasil yatırdınız peki benim oğlum hem öğle hem gece uykusuna emerek geçiyor ve inanılmaz ısrarcı
Biz de öyle uyuyoruz ama emzirmeden direk yatağa koysam kıyameti kopartır. Neyse önce azaltmam gerekiyor zaten bilgiler için teşekkürlerAzaltarak emzirince zaten kendiliğinden bırakıyor. Ama şöyle bir durum var benim oğlum uyumadan önce emerdi sonra yatakta ben basında dururdum öyle uyurdu. Yani emme bizim için uyku aracı değildi. Siz o zaman önce bu rutini değiştirmelisiniz
Selam canım iyiyiz çok şükürSelam kızlar nasılsınız aramızda izmir de olan varmıydı çok etkilendim ben depremden ınslalah hepiniz iyisinizdirminik yavrular çıktıkça çıktıkça yüreğim dayanmıyor ((
Bizim 2 hafta önce çıktı son dişleri. Sürekli eli agzindaydi bende havuç falan verdim günde 2-3 kere soguk rahatlatsın diye öyle biraz işe yaradı ama bazı geceler agrisindan sanırım çığlık atarak uyanıyordu. Dişleri çıkınca rahatladı bu süreç 2 haftayı buldu. Diş izi değil de beyazlaşma oldu orada ilk baştan sonra baktırmadı zaten ağzınamerhaba anneler. Benim oğlumun son 2 arka dişi kaldi . Bir haftadır dişini gıcırdayıp duruyor. Eli ağzında. Ama elimle yokladigimda elime diş izi gelmiyor. Sizde son diş çıkarma süreci nasıldı?
Sagol cnm. Dedigin gibi hemen çıkacak gibi degil sanki .Bizim 2 hafta önce çıktı son dişleri. Sürekli eli agzindaydi bende havuç falan verdim günde 2-3 kere soguk rahatlatsın diye öyle biraz işe yaradı ama bazı geceler agrisindan sanırım çığlık atarak uyanıyordu. Dişleri çıkınca rahatladı bu süreç 2 haftayı buldu. Diş izi değil de beyazlaşma oldu orada ilk baştan sonra baktırmadı zaten ağzına
Benim ki de maşallah kendine ifade edicek şekilde 2 3 kelime kurabiliyo bizim favorimiz de saklambaç oyun üretme de sıkıntımız var ne oynasak diye kara kara düşünüyoruzKızlar nerelerdesiniz ? Nasıl geçiyor günler?
Bizde inatlaşma baya azaldı gibi kendini isteklerini rahat ifade ediyor. Kelime gelişimi güzel 2/3 kelimelik cümleler rahat kuruyor. Sürekli her şeyi soruyor bu bu diyeKendi kendine oynama süresi de uzadı arabalarla güzel oyalanıyor ve saklambaç oynamayı çok seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?