2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Oh ne güzel canım her yere çiş yaptı sabrediyorum valla ama çok sınır bozucu ya sadece 1 kere yaptı tuvalete alışır ınslalah hep halıya yere yapıyor bide hiç umursamıyor yapıncada
Benmki parkeye çişini yapıp bir de içine oturup oynamıştı. Temizlediğim için sinir krizine girince vazgeçtim eğitimden
Hem pisleyecek hem temizletmeyecek hanımefendi.
Bir de temizlememi engel olmak için elinden geleni yapması var tabi. Sürekli kafam kaldırmazdı, biraz daha beklemeye karar verdim.

Öle yapıyorum canım sürekli tuvalette suyla oynuyor oyuna çevirdi çiş yapmak değil amaç ama sabrediyorum çünkü artık bezini hiç baglatmiyor bugün 2. Gün bakalım sen nasıl alıştırdın ne zaman söylemeye basladi

Ben bugün başladim ve yine bugün vazgeçtim.seninle aynı durumları yaşadım ve pes ettim.

Kizlar yarin 2 yaş aşimiz var. Nerden yapiliyor ? 18 aylik aşiyi bacaktan yapmisti ve oglum 1 gun topalladi. Ayni şeyi yaşamak istemiyorum. Koldan vurduran var mi aranizda ?

Canım ben netten baktım ilk 3 gün çok önemli yazıyordu
Tam 21 aylıktık başladık
İlk gün anlamadan altına yaptı
2. Gün anladı ama yine de yaptı
3. Çiş geldi derken yaptı

Ben dedim daha küçük olmazsa tekrar bezi bağlarım

Ama annem bak çiş söylemeye başladı dedi biraz sabret dedi

Ve gerçekten de öyle oldu 1 hafta sonunda söylemeye başladı ara ara kaçırmaları illaki olacaktır sabırlı olmalısın çünkü daha küçükler biz destek olmalıyız

Kizlar yarin 2 yaş aşimiz var. Nerden yapiliyor ? 18 aylik aşiyi bacaktan yapmisti ve oglum 1 gun topalladi. Ayni şeyi yaşamak istemiyorum. Koldan vurduran var mi aranizda ?
Bizde bacaktan yaptılar bir tane aşı ama topallama ya da agri yapmadı. Ölü virüs asisi olduğu icin ateş yapmadı.

Canım benimkide öle bugün 3.Gün yine yapiyo anne çiş duo yaptıktan sonra bugün gülmeye başladı bide yaptıkça eğlenceye mi çevirdi due dusunemye başladım bakalım 1 hafta sonunda insallah benimkide ogrenir bu saatten sonra vazgecmek istemiyorum o kadar ugarsmisken 1 saate 2 saate bazen yarim saatte yapiyo yaziyoeum surekli yaptigini cisn

uzun bir aradan sonra merhabalar :) bugün 2 yaş alışı oldu oğlum. kucakta koldan yaptılar. çok şükür aşı olayı geçti. yaklaştıkça bana fenalık geliyordu. boy kilo falan ölçtürmedi tabi evdeki ölçülerimi söyledim ben de :)
bu aralar sürekli istemiyorum yok deyip duruyor. her şeye muhalefet. ve eline geçen her şeyi fırlatıyor yanında gözümü kapama korkuyorum değişik bi insan oldu

Hanımlar meraba bir kaç gün önce kızım kusuyordu kusması geçti ishal başladı doktora gittik entorogermina verdi 2gündür kullanıyoruz ama bir değişiklik yok daha önce kullandınız mı ne kasar sürede etki ediyor

Geçmiş olsun canım ben kullandım ama o zaman kızım kabızdı hemen etkisini gösterdi bağırsağı düzenliyor inşallah hemen etki eder

Benimki de bir aydir kaka söylüyor ama yapınca bugün de cis yapmış onu yapınca söyledi. Biraz daha kaslar gelişsin bende denemeye başlarım acele etmiyorum şimdilik ama söylemesi de hoşuma gidiyor. Geceden sabaha bezinin kuruluğunu takip ediyorum bu aralar eskiye göre daha az. Demek ki tutmayı öğreniyor yavaş yavaş

Bir kez daha anladım benim kızımla oyun hamuru oynanmıyor hemen ağzına götürüyor

Allah ım bugünlerde bir taklit yapıyor ki gülmekten ölüyoruz

Selam kızlar nasılsınız baya sessiz kalmış buralar nasil gidiyor bebisler iyi mi

Biizm çiş eğtimi yarı da kaldı canım 4 gün denedim tuvalete gitmek istemedi ağlamaya başladı bende bıraktım bez takalım mi dedik kosa kısa bezini getirdi artık havalar ısınınca başlıcam hem 2.5 yaşına gelmiş olur dedim bence de acele etme ben ettim sonucu gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…