2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

İşte ben çok kafama takıyorum sadece yemek yerken tabletten video izliyor sıkılıyordu çünkü ama şimdilerde lego faşan da oyalanıyor yerken normalde vermiyoruz istemezde zaten ama ne yaptıracağımı bilmiyorum bul takları yapıyor hemen sıkılıyor kartları var bakıyoruz ilk kütüphanem aldım küçük kitaplar çeşitli onlara bakıyoruz resimli hayvanlar taşıtlar meyveler falan ayrı ayrı gösteriyor öğrenmek istiyor renkleri ayırt etmeye başladı şekillerle legolarla falan çok üzerlerine düşüyoruz aslında zamanla olacak hepsi aslında ama işte şu korona da mahvetti bizi kreşe başlatacaktım sırf sosyalleşsin diye olmadı

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi için adetli mi gidilir yoksa afetsiz normal zamanda da gidilir mi

reglinin 2. günü uygun zamandır eğer bu ay başlayacaksanız o şekilde başlar tedavi iğneler verilir yumurta geliştirilir 14 gün kadar reglinin 2. gününden itibaren başlanması lazım normalde kontrole giderken bile regl zamanında olmanız lazım

randevu aldım ama tehlike denk gelmiyor regl tarihinde randevu yok dolu hep nasıl olacak bilmiyorum muayene eder sadece

17 gün önce çatlatma olmultum umutluydum negatif oldu dün öğrendim
Adetime 5 gün var düzensiz normalde bakalım adete kadar gebelik olur mu inşallah

Evin yakınında ya da site içindeyse park falan yok mu ? Bizim sitede var günde bir kere bir saat falan çıkarıyorum dezenfektan aldım spreyli salıncak kaydırak tahterevalli hepsine sıkıyorum öyle biniyor zaten sitede diğer komşularda o şekilde kullanıyor en azından biraz sosyallik oluyor. Diğer çocukları görünce onların konuşmalarını taklit ediyor. Kreş olayı çok güzel olurmus ama parka gitmekten çok çok daha riskli bir ortam bence.

Gidiyoruz canım var sabah 1 saat akşam 1 saat biraz yanaşıyor onlara ama çok küçük çocuk yok yaşıtı yok pek kendi oynamayı tercih ediyor kalabalığı kapalı ortamda sevmiyor hani bir çocukla başbaşa oynaması gibi olmuyor işte elimden geldiğince kendim geliştirmeye çalışıyorum

Canım öyle kalksa benim de geçmezdi baş ağrım inan şöyle 1 2 saat daha uyusa iyiymiş
Evet gece geç yatırmayı da denedim ama katiyen geç saate kadar ayakta kalamıyor, evde terör estiriyor istediği saatte yatamazsa. Ve günün ilk ışıklarıyla uyanıyor yine gecenin ortasında uyanıp da sohbet etmesi de var. Madem altıda uyanacaksın bari deliksiz uyu değil mi, yoookk yapmaz.
Selam kızlar bugün tuvalet eğitimine başladım dua edin benim için bide tecrübelerinizi bekliyorum
Bol Şans

Bol sabır lazım canım sakin olursan bebeğin daha kolay alışır

Biz 1 hazirandan beri bez takmıyoruz
Oh ne güzel canım her yere çiş yaptı sabrediyorum valla ama çok sınır bozucu ya sadece 1 kere yaptı tuvalete alışır ınslalah hep halıya yere yapıyor bide hiç umursamıyor yapıncada

Sağol canimm

Oh ne güzel canım her yere çiş yaptı sabrediyorum valla ama çok sınır bozucu ya sadece 1 kere yaptı tuvalete alışır ınslalah hep halıya yere yapıyor bide hiç umursamıyor yapıncada
İlk 3 gün çok önemli canım
Olabilir yapabilirsin filan de ama sürekli wc ye götür alkış çal ya da her tuvaletini yaptığında küçük bir şey ver sevdiği ver

Alışacaktır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…