- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.761
Fix 12:30Kızlar öğle uykusuna kaçta yatıyor, biz uyuyoruz ama zorla yarım saattir uğraşıyorum uyumadı.
13-13.30 en geç iki saate yakın da uyuyorKızlar öğle uykusuna kaçta yatıyor, biz uyuyoruz ama zorla yarım saattir uğraşıyorum uyumadı.
Biz genellikle 8.30 gibi uyanıyoruz oğlum da hemen bizimle birlikte uyanıyor.Erken mi kalkıyor kızlar, yok uyutamadım ben bugun, uyursa 2 saat uyuyor yaklaşık, 9 da uyandık biz bugün
Sabah altı veya altı buçukErken mi kalkıyor kızlar, yok uyutamadım ben bugun, uyursa 2 saat uyuyor yaklaşık, 9 da uyandık biz bugün
Başınız sağolsun çok üzücü bir durum atlatıyorsunuz. Şehirde yalniz kalmak çok zor oluyor benim annemlerin olduğu şehire tasinma imkanım oldu daha oglum 3 aylıkken çok rahatlamıştım. Etrafta es dost akraba olması biraz daha rahatlatıyor insanın içini.
Konusma mevzusunda bende doktorunuz gibi düşünüyorum gelişiminde hiçbir problem yoksa zaten 36 aya kadar normal sayılıyor bir kaç kelime söylemesi. O yüzden sıkıntı etmeyin sonuçta takibini yapıyorsunuz ilgileniyorsunuz illa ki öğrenecek. Komutları algılamasa emin olun daha tedirgin olurdunuz çünkü bu defa başka hastalık faktörleri devreye girerdi.
Arkadaşlar tüp bebek tedavisi için adetli mi gidilir yoksa afetsiz normal zamanda da gidilir mi
randevu aldım ama tehlike denk gelmiyor regl tarihinde randevu yok dolu hep nasıl olacak bilmiyorum muayene eder sadecereglinin 2. günü uygun zamandır eğer bu ay başlayacaksanız o şekilde başlar tedavi iğneler verilir yumurta geliştirilir 14 gün kadar reglinin 2. gününden itibaren başlanması lazım normalde kontrole giderken bile regl zamanında olmanız lazım
17 gün önce çatlatma olmultum umutluydum negatif oldu dün öğrendimreglinin 2. günü uygun zamandır eğer bu ay başlayacaksanız o şekilde başlar tedavi iğneler verilir yumurta geliştirilir 14 gün kadar reglinin 2. gününden itibaren başlanması lazım normalde kontrole giderken bile regl zamanında olmanız lazım
Evin yakınında ya da site içindeyse park falan yok mu ? Bizim sitede var günde bir kere bir saat falan çıkarıyorum dezenfektan aldım spreyli salıncak kaydırak tahterevalli hepsine sıkıyorum öyle biniyor zaten sitede diğer komşularda o şekilde kullanıyor en azından biraz sosyallik oluyor. Diğer çocukları görünce onların konuşmalarını taklit ediyor. Kreş olayı çok güzel olurmus ama parka gitmekten çok çok daha riskli bir ortam bence.İşte ben çok kafama takıyorum sadece yemek yerken tabletten video izliyor sıkılıyordu çünkü ama şimdilerde lego faşan da oyalanıyor yerken normalde vermiyoruz istemezde zaten ama ne yaptıracağımı bilmiyorum bul takları yapıyor hemen sıkılıyor kartları var bakıyoruz ilk kütüphanem aldım küçük kitaplar çeşitli onlara bakıyoruz resimli hayvanlar taşıtlar meyveler falan ayrı ayrı gösteriyor öğrenmek istiyor renkleri ayırt etmeye başladı şekillerle legolarla falan çok üzerlerine düşüyoruz aslında zamanla olacak hepsi aslında ama işte şu korona da mahvetti bizi kreşe başlatacaktım sırf sosyalleşsin diye olmadı
Canım öyle kalksa benim de geçmezdi baş ağrım inanSabah altı veya altı buçuk
bana çok erken geliyor bu saat başımın ağrısı geçmiyor gün boyu
Evin yakınında ya da site içindeyse park falan yok mu ? Bizim sitede var günde bir kere bir saat falan çıkarıyorum dezenfektan aldım spreyli salıncak kaydırak tahterevalli hepsine sıkıyorum öyle biniyor zaten sitede diğer komşularda o şekilde kullanıyor en azından biraz sosyallik oluyor. Diğer çocukları görünce onların konuşmalarını taklit ediyor. Kreş olayı çok güzel olurmus ama parka gitmekten çok çok daha riskli bir ortam bence.
Bol sabır lazım canım sakin olursan bebeğin daha kolay alışırSelam kızlar bugün tuvalet eğitimine başladım dua edin benim için bide tecrübelerinizi bekliyorum
EvetCanım öyle kalksa benim de geçmezdi baş ağrım inanşöyle 1 2 saat daha uyusa iyiymiş
Bol ŞansSelam kızlar bugün tuvalet eğitimine başladım dua edin benim için bide tecrübelerinizi bekliyorum
Oh ne güzel canım her yere çiş yaptı sabrediyorum valla ama çok sınır bozucu ya sadece 1 kere yaptı tuvalete alışır ınslalah hep halıya yere yapıyor bide hiç umursamıyor yapıncadaBol sabır lazım canım sakin olursan bebeğin daha kolay alışır
Biz 1 hazirandan beri bez takmıyoruz
Sağol canimmEvetgece geç yatırmayı da denedim ama katiyen geç saate kadar ayakta kalamıyor, evde terör estiriyor istediği saatte yatamazsa. Ve günün ilk ışıklarıyla uyanıyor yine gecenin ortasında uyanıp da sohbet etmesi de var. Madem altıda uyanacaksın bari deliksiz uyu değil mi, yoookk yapmaz.
Bol Şans
İlk 3 gün çok önemli canımOh ne güzel canım her yere çiş yaptı sabrediyorum valla ama çok sınır bozucu ya sadece 1 kere yaptı tuvalete alışır ınslalah hep halıya yere yapıyor bide hiç umursamıyor yapıncada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?