• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ay bu ara gelip gidip beni seviyor yanaklarımı sıkıyor kollarımı oksuyor 😀 pek bi sevilesi oldu kerata 😀 istediği şeyleri de böyle bu yolla yaptırıyor tatlı tatlı gülümseyerek annem diye bitiyor yanımda 😍 sonra gel de istediğini yapma

Kızlar yemekle aranız nasıl, bizim bazen düzeldi gibi oluyor bazen çok iştahsız,bugün de oyle bir gündü öğle yemeğini yemeden yattı kalkınca da 5 6 kaşık çorba içti tamam

Kızlar yemekle aranız nasıl, bizim bazen düzeldi gibi oluyor bazen çok iştahsız,bugün de oyle bir gündü öğle yemeğini yemeden yattı kalkınca da 5 6 kaşık çorba içti tamam
Aynı.
Bazen oh diyorum düzeldi iştahı açıldı, ben ne zaman bunu desem çocuk bozuluyor sanki.
İki öğün beslenmeye çok meyilli.
Dün sabah yedi buçukta kahbaltı yapıp akşama kdar aç durdu, bi de enerjik ki tutabilene aşk olsun.

Beni biliyorsunuz doğduğundan beri yemek konusunda şanslıyım iştah sıkıntısı yok bizde ama şu sıralar sıcaklardan mi nedir öğlen uyanınca yemek yerine soguk atıştırmalık tercih ediyor meyveli yoğurt limonata ayran falan öyle bir de fındık çok yiyor günde 3 öğün beslenmeye geçtik.

Bizde yemek konusunda şimdilik iyiyiz canı isterse güzel yiyor
Bugünlerde meyve iyi yiyor
Yoğurtla baştan beri iyiyiz çok seviyor

Balığı seviyordu geçen gün yaptım yemek istemedi bende oyunla bir çorba bir balık şeklinde yedirdim

Kek pasta poğaça onlara bayılıyor

Maşallah kızlar, ne kadar yemesi gerekli bende mi zorluyorum bilmiyorum, bizimki de 2 öğün olursa bir tık daha iyi, bugun oyalanarakta olsa 3 zeytin, 1 yumurta beyazı (sarısını asla yemıyor) 1 dilim peynir, birkaç salatalık, küçük bir parça ekmek yedi

Bak mesela dünkü öğününü yazayım

Sabah biraz sosis (kendi istedi) 2 tane pişi 1 bardak süt

Ara 1 şeftali

Öğle uyumadan önce 3 tane mücver yoğurt

Uyandıktan sonra 1 kase şehriye çorbası

Akşam 2 içli köfte

Ara 1 havuç

Uyumadan önce 1 kase yoğurt 4 tane petibör büskivi ezdim yedi

Maşallah kızlar, ne kadar yemesi gerekli bende mi zorluyorum bilmiyorum, bizimki de 2 öğün olursa bir tık daha iyi, bugun oyalanarakta olsa 3 zeytin, 1 yumurta beyazı (sarısını asla yemıyor) 1 dilim peynir, birkaç salatalık, küçük bir parça ekmek yedi
Sanki iyi gibi örnek yazayım bende
Kahvaltı bir peynirli omlet 4-5 salatalık bir iki lokma reçel bir dilim peynir 100 ml kadar kefir
Ara olarak muz ve meyveli yoğurt fındık
Ogle uykusunda önce kek yemek istedi dün. Uyanınca nohut yemeği ve yoğurt ara olarak şeftali akşam yemeği pilav yedi sadece ayranla birlikte

İyi değil canım bizim, bazen tamam diyorum sonra yine aynı, ara öğünü çogu zaman geçiyorum, yediği tek meyve kavun karpuz, kilosu biraz olsa kafama takmayacağım belki, 10.9 şuan, kuruyemişlerden antep fıstığını sevmişti ama alerji yaptı :(

Hanımlar kızım iki gecedir kusuyor dün yine gün içinde iyiydi ama bugün çok halsiz sadece kusma var diye bende bu ortamda doktora götürmek istemedim evde rahatlatacak bişeyler var mı tavsiyelerinizi bekliyorum

İyi değil canım bizim, bazen tamam diyorum sonra yine aynı, ara öğünü çogu zaman geçiyorum, yediği tek meyve kavun karpuz, kilosu biraz olsa kafama takmayacağım belki, 10.9 şuan, kuruyemişlerden antep fıstığını sevmişti ama alerji yaptı :KK43:
Canım bende aynıyım yumurta hala yemiyor sabah kahvaltıda ekmek ve tahun pekmez yedi öğlende lahmacun elma arada da her öğlen bıkmadan makarna yiyor akşamda çok az çeşit bende sasrdim iyce

Hanımlar kızım iki gecedir kusuyor dün yine gün içinde iyiydi ama bugün çok halsiz sadece kusma var diye bende bu ortamda doktora götürmek istemedim evde rahatlatacak bişeyler var mı tavsiyelerinizi bekliyorum
Geçmiş olsun bende hiç öyle tarif yok. Sadece gece kusmasi ilginç bence yine de bi randevu alıp gitseniz ? Ben geçen mecburi çıkardım doktora tam randevu saatinde gittim ismi yanınca iceri soktum oğlumu hastane bahçesinde bekledik hep

Geçmiş olsun bende hiç öyle tarif yok. Sadece gece kusmasi ilginç bence yine de bi randevu alıp gitseniz ? Ben geçen mecburi çıkardım doktora tam randevu saatinde gittim ismi yanınca iceri soktum oğlumu hastane bahçesinde bekledik hep
Teşekkür ederim canım biraz toparladı gibi midesini üşüttü sanırım sıcak tutmaya çalıştım geçmezse yarın götürmeyi düşünüyorum bende

Back