- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.641
Haha benimki sinirliyken elinde ne varsa atıyor yere. Şarkı hafızası bizde de var. Neredeyse dinlediği tüm şarkılara kendince eşlik ediyor. Dans etmeyi çok seviyor. Geçen akşam parka gittik kafeler var canlı müzikler falan bebek arabasında oturduğu yerden oynamaya başladı tempo tutuyorEvet ya çok fena oldular
Bi de kızım saç çekmeyi öğrenmiş ablasının benim saçlarımı yoluyor o da sinirli filan değilken yani oyun yapıyor kendince bugün yine aynısını yaptı kızdım bende koltuktan kalkamayacaksın dedim ve orda uyuyup kaldı ben şokkilk defa kendiliğinden uyudu
Bi de dinlediği şarkıları da unutmuyor tatilden gelirken araba -gidek gidek adanaya gidek— şarkısını dinledi 2 gündür dilinden düşmüyor hem söylüyor hem gülüyor
Aynen ben oyun evlerine götürmeyi düşünüyordum aslında virüsten dolayı herşey kaldıHaha benimki sinirliyken elinde ne varsa atıyor yere. Şarkı hafızası bizde de var. Neredeyse dinlediği tüm şarkılara kendince eşlik ediyor. Dans etmeyi çok seviyor. Geçen akşam parka gittik kafeler var canlı müzikler falan bebek arabasında oturduğu yerden oynamaya başladı tempo tutuyor
Şu corona virüsü olmasaydı bu yaz çok daha rahat hareket ederdik. Parklarda bile tenha yerlere gidip öyle yürütüyorum çocuğu sosyalleşme tam anlamıyla olamıyor.
Büyüyor cimcimeler ya her konuda pür dikkatler artık.
Bende düşünüyorum yüzme olabilir benimki seviyor yüzmeyi baya. Ya da jimnastik evin yakınında var çocuklar icin jimnastik salonu. Enerji atması için güzel olur. Orada da sosyallesebilir. Kreş 5-6 yaşında düşünüyorum çünkü orada çok sık hastalık oluyor biraz daha bağışıklık güçlensin sonra gider ama spor şart.Aynen ben oyun evlerine götürmeyi düşünüyordum aslında virüsten dolayı herşey kaldı
Benim kızımda elinde ne varsa telefon kumanda bardak herşeyi fırlatıyor umarım uzun sürmez bu hareketleri
Birde ben 3 yaşına girince hemen bir spor dalıyla ilgilensin istiyorum ama karar veremedim jimnastik yüzme bale sen düşünüyor musun hemen spora başlatmayı
Ayyy valla benim kızım bazen o kadar çok yoruyor ki diyorum ki kreşe vereyim ben işe başlayayım sonra yok yok kızıma çok kızarlar diyorum vazgeçiyorumBende düşünüyorum yüzme olabilir benimki seviyor yüzmeyi baya. Ya da jimnastik evin yakınında var çocuklar icin jimnastik salonu. Enerji atması için güzel olur. Orada da sosyallesebilir. Kreş 5-6 yaşında düşünüyorum çünkü orada çok sık hastalık oluyor biraz daha bağışıklık güçlensin sonra gider ama spor şart.
Ohhhhhhh ne güzel canım biz bezi bıraktık çoktanKızlar merhaba, nasılsınız?
Tuvalet eğitimi durumları nasıl gidiyor?
Kızçe hazır değil diye hiç niyetim yoktu. Bugün kızçe çıkar çıkar diyerek bezini çekiştiriyordu, çıkardık. Denemek için hadi tuvalete dedim beraber gittik. Lazımlığına oturup çişini yaptı içine. Şimdi zırt pırt gitmek istiyor oraya, çok hoşuna gitmiş. Sonrasında yapılan el ve popo yıkama meselesi de var tabi bayıldığı.
Ne yapmalıyım acaba devamında? Tavsiyeleriniz var mı
Bence 18 ay erken gibi biraz daha beklemeleri gerekiyorKizlar merhaba
Benim bebeler masallah cumle kuruyorlar. Isteklerini net bir sekilde soyluyorlar. Ama arkadasiminda ikizleri var 18 ayliklar daha konusamiyorlar. Dr.a goturmeyi dusunuyor. Bende telaslanmamasini soyledim sizce o zamanlarda konusmaya baslamis olmalari mi gerekirdi.
18 ay için normal bir durum. 36 aya kadar normal olarak karşılıyor doktorlar. 3 yaşından sonra belirli kelime sayısına ulaşmıyorsa tedaviye başlıyorlar genellikle. Bence telaş yapmasınKizlar merhaba
Benim bebeler masallah cumle kuruyorlar. Isteklerini net bir sekilde soyluyorlar. Ama arkadasiminda ikizleri var 18 ayliklar daha konusamiyorlar. Dr.a goturmeyi dusunuyor. Bende telaslanmamasini soyledim sizce o zamanlarda konusmaya baslamis olmalari mi gerekirdi.
Oh ne güzel darısı bize. Bende acele etmiyorum bezi çekiştiriyor falan ama biraz daha zamanı var. Bu sıra gece cis yapması biraz azaldı. Geceden sabaha tamamen kuru bez olursa o zaman başlayacağımKızlar merhaba, nasılsınız?
Tuvalet eğitimi durumları nasıl gidiyor?
Kızçe hazır değil diye hiç niyetim yoktu. Bugün kızçe çıkar çıkar diyerek bezini çekiştiriyordu, çıkardık. Denemek için hadi tuvalete dedim beraber gittik. Lazımlığına oturup çişini yaptı içine. Şimdi zırt pırt gitmek istiyor oraya, çok hoşuna gitmiş. Sonrasında yapılan el ve popo yıkama meselesi de var tabi bayıldığı.
Ne yapmalıyım acaba devamında? Tavsiyeleriniz var mı
Teşekkür ederim canım. Oyun oynuyor daha çok, öyle şirin ki kızamıyorumOhhhhhhh ne güzel canım biz bezi bıraktık çoktan
Bak hevesliyken sende başarabilirsin hiç kızma her zaman sabırlı ol oyun yaparak alkış yaparak ilerle emin ol çocuklarımız çok zeki hemen kapıyorlar olayı
Hadi kolay gelsin canım
Sabaha kadar bezi dolu oluyor, ben de hazır olduğunu düşünmüyorum aslında bu yüzden. Çok hevesli ama tuvaletini lazımlığa yapma konusunda bir yandanOh ne güzel darısı bize. Bende acele etmiyorum bezi çekiştiriyor falan ama biraz daha zamanı var. Bu sıra gece cis yapması biraz azaldı. Geceden sabaha tamamen kuru bez olursa o zaman başlayacağımteo nun kaka kitabı vardı ismini yanlış hatırlamıyorsam orada tuvalet eğitimini eğlenceli anlatmışlar yorumları baya iyiydi. İstersen o kitabi al beraber okursunuz ilerlemek kolay olabilir.
Fırında tavuk kanat düşünüyorum yemek olarak.Kızlar bizde cümle yok kelime de az hala telaslanmiyoeum bnde eninde sonunda konuşacak diye buarada akşam ne yemek yapacaksınız aklıma bisey gelmiyor bu akşam fikir alayım bnde tuvalet eğitimine başlıcam bakalım haftaya bu hafta halkbankası sınavına giricem sonra başlıcam inşllah çabuk ogrenir
Ne güzel canım seninki kendiliğinden başlamış bu değerlendir bence hazır hevesliyken :) tesekkur ederim canim fikir icinFırında tavuk kanat düşünüyorum yemek olarak.
Tuvalet eğitimine de benim sabrım yok galiba, alay ediyor sanki bizle dakka başı kakaa diyip banyoya koşuyoruz. Sabahtan beri tık yok
Orda takılmayı sevmiş
sonrasında üzerini giydirmek falan eziyet gibi zorla yapıyoruz.
Bakalım yarın da şans vereceğimNe güzel canım seninki kendiliğinden başlamış bu değerlendir bence hazır hevesliyken :) tesekkur ederim canim fikir icin
Sen nasil biraktirdiiiinnnnnnnnnnOhhhhhhh ne güzel canım biz bezi bıraktık çoktan
Bak hevesliyken sende başarabilirsin hiç kızma her zaman sabırlı ol oyun yaparak alkış yaparak ilerle emin ol çocuklarımız çok zeki hemen kapıyorlar olayı
Hadi kolay gelsin canım
Canım 1 haziranda bıraktık biz ilk 3 gün zor oldu aslında az az sık sık çişini yaptı hiç kaka kaçırmadı (bir kere park haricinde)Sen nasil biraktirdiiiinnnnnnnnnnay bende dün gorurdum oturttm cisini yaoti ama oturagin disina bnm ayagima bugunde cis dedm baktm banyiya gidiyo hosuna gitti galiba hergn 1 2 gotureym diyorum
Ben daha emzirmeyi de biraktiramadimdeli gini emiyo
3 gun diye bisey mi varmis binarastiraym sagol kuzummCanım 1 haziranda bıraktık biz ilk 3 gün zor oldu aslında az az sık sık çişini yaptı hiç kaka kaçırmadı (bir kere park haricinde)
3. Günün sonu herhalde yapamıyacağım dediğimde annem hemen pes etme bekle bir kaç gün daha dedi sabahına artık söylemeye başladı
Netten bak istiyorsan 3 günün anlamına şuanda çok iyiyiz
3 haftadır da emziği bıraktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?