- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #54.661
Canım kaslarını tutmayı öğrenmeleri lazım ve tabiki en başta senin sabırlı olman lazım3 gun diye bisey mi varmis binarastiraym sagol kuzumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kaslarını tutmayı öğrenmeleri lazım ve tabiki en başta senin sabırlı olman lazım3 gun diye bisey mi varmis binarastiraym sagol kuzumm
Merhaba canım instagramda ek gıda ile ilgili sayfaları takip ediyorum ben. Defne_ek_gida favorim bakmak istersen.Selam kızlar gün içinde neler yiyo bebisleriniz değişik tarifler arıyorum
Teşekkür ederim canım benimde var takip ettiklerim ama onları yemiyor oğlum bide senin dediğin yere bakayımMerhaba canım instagramda ek gıda ile ilgili sayfaları takip ediyorum ben. Defne_ek_gida favorim bakmak istersen.
ben de hep aynı şeyleri yapmaya başladım, kendim mutfak alışverişine çıkamıyorum, eşim de sınırlı şeyler alabiliyor. Düştük bir döngüye.
Benim kızçe genelde seviyor sözünü ettiğim sayfanın tariflerini.Teşekkür ederim canım benimde var takip ettiklerim ama onları yemiyor oğlum bide senin dediğin yere bakayım
Inşallah canimBenim kızçe genelde seviyor sözünü ettiğim sayfanın tariflerini.
Umarım seninki de sever, yer
Kabak taze fasulyede yemez biber dolması da yemez benimki benimkide hep aynı şeyleri yiyor canım o yüzden tarif aradım bugün 2 yas aşısını olduk bizdeCanım dön dolaş aynı şeyleri yiyoruz biz farklı yemiyor, bu ara pankek yiyor aralarda hep, eline veriyorum, yogurt ve tarhana corbası, dolma içi yanına ayran, kabak yemegi, taze fasulye, makarna yediklerimiz bunlar hep.
Valla brn ne yiyosam ondan yediriyorun zaten istahi belli olmuyo bigun yiyo bigun yemiyoSelam kızlar gün içinde neler yiyo bebisleriniz değişik tarifler arıyorum
Yaaaa bunu yeni gördümTuvalet eğitimi benim için ertelenmiştir.
Parkeye çişini yapıp içinde oynuyor bu.
Temizlediğim için krize girdi
Geçmiş olsun canım bu düşmeler insanı uzuyor rabbim beterinden korusun kaç kelime söylüyor canım boy kilo nasıl peki biz asiya gittik 11.400 kilo 86 da boy cıktıSelam kızlar bu ara tatil falan derken epey yoruldum bir de oğlum bir hafta içinde 2 defa koşarken düştü birinde dudağını birinde gözünün kenarını yaraladı neyseki dikiş gerektirmedi toparladı kremlerle. Doktora götürdük genel muayeneye sıkıntı çıkmadı kelime sayısı falan iyi dedi.
İyice sendrom başladı bizde. İstedigi olmayınca sinirle hemen ya bir yere vuruyor ya da önüne geceni dağıtıyor. Merdiven çıkıp inmesi de ilerledi kaslar gelisti sanırım.
Yemek konusunda artık çok fazla ayrı şey pişirmiyorum. Biz genelde az tuzlu tüketiyoruz yemekleri bizimkilerden yiyor. Sadece ciğer ayrica pişiriyorum ona hafta 2-3 defa demir alsın diye.
Sabahları kefir içiyor bir bardak.
Gecmis olsun canim minige bizimde aynı gecen ilk defa markette istedigi seyi almadim diye kendini yere atti şok oldum hic huyu degildir normalde evde de yapmaya başladı teoki vermiyorum kalkiyo kendisi ama huy edinmez inşallahSelam kızlar bu ara tatil falan derken epey yoruldum bir de oğlum bir hafta içinde 2 defa koşarken düştü birinde dudağını birinde gözünün kenarını yaraladı neyseki dikiş gerektirmedi toparladı kremlerle. Doktora götürdük genel muayeneye sıkıntı çıkmadı kelime sayısı falan iyi dedi.
İyice sendrom başladı bizde. İstedigi olmayınca sinirle hemen ya bir yere vuruyor ya da önüne geceni dağıtıyor. Merdiven çıkıp inmesi de ilerledi kaslar gelisti sanırım.
Yemek konusunda artık çok fazla ayrı şey pişirmiyorum. Biz genelde az tuzlu tüketiyoruz yemekleri bizimkilerden yiyor. Sadece ciğer ayrica pişiriyorum ona hafta 2-3 defa demir alsın diye.
Geçmiş olsun canım şimdiki bebeler çok fenaaaSelam kızlar bu ara tatil falan derken epey yoruldum bir de oğlum bir hafta içinde 2 defa koşarken düştü birinde dudağını birinde gözünün kenarını yaraladı neyseki dikiş gerektirmedi toparladı kremlerle. Doktora götürdük genel muayeneye sıkıntı çıkmadı kelime sayısı falan iyi dedi.
25 kelime uzeri söylüyor canım. Boyu 92 cm kilo 12. Bizimde Eylül’de aşıGeçmiş olsun canım bu düşmeler insanı uzuyor rabbim beterinden korusun kaç kelime söylüyor canım boy kilo nasıl peki biz asiya gittik 11.400 kilo 86 da boy cıktı
Bende şişlik biraktirdiktan bir ay sonra inmişti. Yani eskisi gibi iri ve diri değil artıkKizlar merhaba
Meme biraktirirken gogusteki sisligin illaki inmesi mi gerekli?
Ben benim miniklere biraktirmaya calisiyoruma sagiyorum ara ara ama biraz sislik olustu artik
Cok aciyor yani benimde neredeyse 2 hafta olacak baslayali hala sis ve aciyorBende şişlik biraktirdiktan bir ay sonra inmişti. Yani eskisi gibi iri ve diri değil artık