2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İyi canım afiyet olsun çok da az değil yani

Çok yoğurt yiyor canım seninki sen mi veriyosun o mu istiyor

Hadi ya maşallah canım hayranım senin oglana:) sıcak olunca yemek istemiyor galiba canları içecek meyve yiyorlar
Aynen canım kendin gibi düşün. Biz nasıl sıcaklarda yemek istemiyorsak sulu şeyler istiyorsak onlarda öyle. Zorlamıyorum o yüzden dün akşam yemek yemedi mesela bende zorlamadım sadece su icti bir kaç saat sonrada uyudu. Sabah ama baya bi iştahlı uyandi kahvaltıyı güzel yaptı.

Bu sıra öğle yemeğini meyveyle geçiştiriyor ya da sütlaç muhallebi gibi soğuk sütlü tatlılar doymazsa pankek makarna falan yapıyorum. Sıcak hava diye çorba istemiyor yağlı kızartma tarzı da yapmıyorum geçen gün pogaca yaptım onu yedi öğlen doydu.

Nohut güzel tok tutar uzun süre. Benimki nohut yemeği yiyince kolay kolay acıkmıyor. Bir de proteini falan iyi zaten haftada bir kere mutlaka nohut yapıyorum bende

Sağol canım bugun iyiydik çok şükür Çorbanın içine ekmek doğruyor musun sen?
Yok canım Çorbada yemiyor ekmeği zaten koyu yapıyorum çorbayı,,,, normalde ekmeğe bayılır ekmek görsün yemek yemez
Çok yoğurt yiyor canım seninki sen mi veriyosun o mu istiyor
Canım süt içiyordu bir ara doktorum sütün çok yararı yok bol bol yoğurt ver ne kadar isterse yesin dedi bende o yüzden sürekli yoğurt veriyorum süt köyden geliyor katıksız çok seviyor yoğurdu kendi de

Selam kızlar sıcak hava iştahsız güne merhaba
Kmsl Hnd benim oğlanın da sağ üst ikinci azi disi cikti. Diğerleri artık arka arkaya gelir 3 dis kaldı tamamlanacak.
Bu sıra sürekli yürüyüş yapmak istiyor oglum. Bebek arabasını alıyoruz ama çok binmiyor anca yorulursa hep elimi tutacak yürüyecek. Apartmanda da merdivenleri kendi çıkıp iniyor elinden tutuyorum bacak kası yapacak bu yaşta

Kızlar ahududu vermiştim dün sanırım alerji yaptı omuzları döküntü oldu kaşıyor ☹
Geçmiş olsun. Bir yazi okumuştum alerjen meyvelerle ilgili dut ahududu incir gibi bir kaç meyve daha vardı bir de sebzelerden patlıcan 2 yasa kadar alerjen etki yapma ihtimali yüksek gıdalar olduğu kanıtlanmış.
Hemen fark etmen çok iyi hem de çok zor bir süreç ne yedirsen diye akla karayı seçiyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…