• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bana bir öneride bulunur musunuz? İkindi dört buçuktan beri uyuyor akşam yemeği yemedi. Uyandırmakla uyandırmamak arasındayım 😔
Bu hafta ikinci oldu bu. Yorgunluktan ben de uyuyakalmışım onunla uyandım yemek falan hazırladım ama o uyanmıyor
Uyandırmam ben o saatte acıkınca uyanır nasılsa. Yoksa tüm gece oturursunuz gibi 😀

Ne yedirdin o saatte canım olursa başına gelirse tecrübe olsun🤣
Uyanırsa hazır olsun diye kabak yemeği yapıp kavanoza koymuştum 😂 (bugün yemezse yarın yer kafası xd) yanına da yoğurt. 😁
Beni mutfakta kurabiye paketlerken yakaladı zaten nasıl mutlu geliyor bu nee verir misin diye 🤣
Sofrabezi verdim hemen eline onu salona götürene kadar kurabiyeyi unuttu 😅

Köye götürdük kızçeyi doğduğundan beri ilk defa bu kadar özgür kaldı dışarda. Bizi bile beklemedi alıp başını gidiyordu yollarda 😹😹
Babamın bahçesinde hortumun ucuna gitmiş banyo yapmaya kalktı orda 😹
Çamurlu suyu alıp alıp kafasına sürüyordu😁

Köye götürdük kızçeyi doğduğundan beri ilk defa bu kadar özgür kaldı dışarda. Bizi bile beklemedi alıp başını gidiyordu yollarda 😹😹
Babamın bahçesinde hortumun ucuna gitmiş banyo yapmaya kalktı orda 😹
Çamurlu suyu alıp alıp kafasına sürüyordu😁
Köye gidince benimki de fena ya bahçede kedi ve köpekte var sürekli onlarla oynuyor. İceri zor sokuyorum. Bu pandemi sürecinden dolayı uzun süredir gidemedik özledim

Köye gidince benimki de fena ya bahçede kedi ve köpekte var sürekli onlarla oynuyor. İceri zor sokuyorum. Bu pandemi sürecinden dolayı uzun süredir gidemedik özledim
Ah doğduğundan beri dört duvar arasında çocuk dünyayı yeni görmeye başladı😅
Bir sürü hayvan göreü hepsine çığlıklar atıyor seviyor 😹

Kızlar 7 gün öğle yemeği 7 gün akşam yemeği ah artık tikandim öneri bekliyorum belki birini yer bu çocuk artuk hep abur cubur istiyor ve telefonda sizde de bole durumlar var mı

Kızlar 7 gün öğle yemeği 7 gün akşam yemeği ah artık tikandim öneri bekliyorum belki birini yer bu çocuk artuk hep abur cubur istiyor ve telefonda sizde de bole durumlar var mı
Canım yemeği idare edecek kadar yiyor işte benim cadı da telefon istiyor😥😥😥😥

Saklıyoruz biz telefonları yoksa tutturuyor. Yemek olayından ben de bunaldım artık dün hamburger söyledik artık🤦🏻‍♀️ Patateslerini sosa batıra batıra yedi hep😒
Kuruyemiş ve burçak bisküvi takıntısı başladı şimdi fe çileğe ek olarak.

Erişte, spagetti gibi şeyleri yiyor mu?
Genelde seviyor çocuklar bunları.

Artık uyandılar iyice kandırmak zor oluyor. Eskiden iki pankek arasına bir şeyler sürüp verirdim işe yaramıyor son zamanlarda.
bir de yeni bir huy edinmiş yemek istemediği şeyleri tükürüyor hep. Ağzını açıp bekliyor bir şey uzatmamız için sonra çıkarıveriyor😅

Erişte, spagetti gibi şeyleri yiyor mu?
Genelde seviyor çocuklar bunları.

Artık uyandılar iyice kandırmak zor oluyor. Eskiden iki pankek arasına bir şeyler sürüp verirdim işe yaramıyor son zamanlarda.
bir de yeni bir huy edinmiş yemek istemediği şeyleri tükürüyor hep. Ağzını açıp bekliyor bir şey uzatmamız için sonra çıkarıveriyor😅
Makarna yiyor canım zaten sadece başka bisey yemek mümkün değil tavuk et yumurta yok hiç kaç aydır ağzına surmedi makarna pilav başka yok

Saklıyoruz biz telefonları yoksa tutturuyor. Yemek olayından ben de bunaldım artık dün hamburger söyledik artık🤦🏻‍♀️ Patateslerini sosa batıra batıra yedi hep😒
Kuruyemiş ve burçak bisküvi takıntısı başladı şimdi fe çileğe ek olarak.
Patates de yemiyor benim oğlum biizmide lahmacun yiyor arada hem nasip ıyce gına geldi kafayı yicem düşünmekten milletin çocuğu nasip yiyor anlamıyorum ya

Makarna yiyor canım zaten sadece başka bisey yemek mümkün değil tavuk et yumurta yok hiç kaç aydır ağzına surmedi makarna pilav başka yok
Makarnanın içine minik minik tavuk didikleseniz yer mi acaba?
Benimki de bi ara sadeve pilav yiyordu ben de pilavlarını alabildiğine etli sebzeli yaptım 😅

geçen lahmacun denedik yemedi onu.

Kızım durup dururken kusmaya başladı ama çok kötüydü midesinde bir şey bırakmadı kusa kusa. Hastaneye götürüyoruz 🥺

Makarnanın içine minik minik tavuk didikleseniz yer mi acaba?
Benimki de bi ara sadeve pilav yiyordu ben de pilavlarını alabildiğine etli sebzeli yaptım 😅

geçen lahmacun denedik yemedi onu.
Benim kız lahmacunu çok seviyor👏👏👏
Sağ ol canım.
Serum faln taktılar, idrar ve kan tahlili yapıldı. Yarın görecek doktor tekrar, enfeksiyon çıkmış biraz
Ayyy geçmiş olsun canım 🤲🤲🤲inşallah çabuk atlatır bize de yaz mutlaka

Back