• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
9,5 aydır uykusuzum😂 Sizinki baştan beti mi güzel uyurdu yoksa sonradan mı düzene girdi, darısı başıma, gece 2-3 kez uyansa razıyım😀
Baştan beri uyurdu ama dis cikarma döneminde 2 saatte bir falan uyanmaya başlamıştı yaşını geçti kendi kendine uyumasını öğrendi o yüzden sabaha kadar uyuyor.

Benim kız lahmacunu çok seviyor👏👏👏

Ayyy geçmiş olsun canım 🤲🤲🤲inşallah çabuk atlatır bize de yaz mutlaka
Çok geçmiş olsun canım benim rabbim.sifa versin tez zamanda🤲
Natsume Natsume gecmis olsun. Enfeksiyon sebebi nedir acaba merak ettim bende. Kusmasi durdu mu
Teşekkür ederimm. Enfeksiyon sebebi yediği bir şeye bağlı olabilir dedi doktor. Aslnda tahlil sonuçlarını görmeden söyledi bunu besin kaynaklı gibi duruyor d.
Hepimiz aynı şeyleri yemiştik eşimin de biraz bozulmuş sindirim sistemi.

serumdan sonra toparladı dün kendini, kusması için iki gün damla kullanacakmış. Bir de başka bir damla verdi probiyotik takviyesi 7 gün kullanılmak üzere.

beslenme konusunu da sorduk gitmişken. Benim kızım bir iki lokma alıp ben doydum diye kalkıyordu sofradan.Üzerine gitmeyin sofrada zorlamayın ama öğünler arasında en az 3 saat olmalı dedi. Bu üç saatte de ufak tefek de olsa su dışında hiçbir şey vermeyin dedi. Bizimki saat başı meyve kuruyemiş götürüyordu.

Teşekkür ederimm. Enfeksiyon sebebi yediği bir şeye bağlı olabilir dedi doktor. Aslnda tahlil sonuçlarını görmeden söyledi bunu besin kaynaklı gibi duruyor d.
Hepimiz aynı şeyleri yemiştik eşimin de biraz bozulmuş sindirim sistemi.

serumdan sonra toparladı dün kendini, kusması için iki gün damla kullanacakmış. Bir de başka bir damla verdi probiyotik takviyesi 7 gün kullanılmak üzere.

beslenme konusunu da sorduk gitmişken. Benim kızım bir iki lokma alıp ben doydum diye kalkıyordu sofradan.Üzerine gitmeyin sofrada zorlamayın ama öğünler arasında en az 3 saat olmalı dedi. Bu üç saatte de ufak tefek de olsa su dışında hiçbir şey vermeyin dedi. Bizimki saat başı meyve kuruyemiş götürüyordu.
Geçmiş olsun tekrar. Acaba yedigi bir şey az bayat mi geldi ki eşinde de sorun olunca aklıma bu geldi. Ay benimki de sürekli bir şeyler atıştırıyor ama aynı zamanda da ac 😀

Geçmiş olsun tekrar. Acaba yedigi bir şey az bayat mi geldi ki eşinde de sorun olunca aklıma bu geldi. Ay benimki de sürekli bir şeyler atıştırıyor ama aynı zamanda da ac 😀
Seninki nasıl bi çocuk ya bana da gönder azıcık rahatliyim yiyen çocuk gorunce🤣

Seninki nasıl bi çocuk ya bana da gönder azıcık rahatliyim yiyen çocuk gorunce🤣
Ya inan her gün şükrediyorum yemeyen çocuk çok çok zor komşumda görüyorum kadın nasıl çırpınıyor ama yemiyor. Ben çok şanslıyım o konuda hiç yemek ayırt etmiyor önüne ne koysam yiyor hatta kendi yemek istediğini söylüyor.
Komsunun oglu bizimkilerden 8-9 ay büyük ama kilo alamamış iste sürekli abur cubura alışmış bir de makarna o kadar ama geçen gün bizimkiyle bahçede kiraz yedi bol bol sanırım yanına yemek yiyen bi çocuk görünce sevdi. Kirazi bile yemezmiş komşu oglunu öyle görünce şaşırdı

Ben de istiyorum yiyen çocuk 😊 kiloda 10.600 de takılı kaldık herşeyi yalayıp atıyor tek sevdiği su
canim bizimki de yiyen bir cocuk ama bugun tartiya cikti evde 11.6 yani devasa farklar yok aralarinda.gecen lahmacun yemeye gittik.bir tane de ona soyledik.bitirdi lahmani lahmani diye bagiriyor daha istiyor.ama hareketliler ya kilo tutmuyor uzerlerinde.saglikli olsun da zayif olsun nolacak.ben ilkokula 17 kilo baslamistim.yillar sonra o zayifliktan eser kalmadi.kiloyu zaten alacak buyuyunce sagligi yerinde olsun yeter ki :)

Ya inan her gün şükrediyorum yemeyen çocuk çok çok zor komşumda görüyorum kadın nasıl çırpınıyor ama yemiyor. Ben çok şanslıyım o konuda hiç yemek ayırt etmiyor önüne ne koysam yiyor hatta kendi yemek istediğini söylüyor.
Komsunun oglu bizimkilerden 8-9 ay büyük ama kilo alamamış iste sürekli abur cubura alışmış bir de makarna o kadar ama geçen gün bizimkiyle bahçede kiraz yedi bol bol sanırım yanına yemek yiyen bi çocuk görünce sevdi. Kirazi bile yemezmiş komşu oglunu öyle görünce şaşırdı
Aynı benimkide öle canım kiraz bile yemiyor hiç meyve asla yemez bugün karpuzu blendrdsn geçirip sulu verdim içti düşün denemedim yol kalmadı buara tele kafayı taktı ıyce söyleşiyi kelimeleri de söylemez oldu seninki hiç istemez mi canım gün içinde nasip oyaliyosun

Aynı benimkide öle canım kiraz bile yemiyor hiç meyve asla yemez bugün karpuzu blendrdsn geçirip sulu verdim içti düşün denemedim yol kalmadı buara tele kafayı taktı ıyce söyleşiyi kelimeleri de söylemez oldu seninki hiç istemez mi canım gün içinde nasip oyaliyosun
Telefonla çok işi olmuyor canım bazen kahvaltıda şarkı dinlemesi için açıyorum bu ara sar sar makarayı şarkıya takti çünkü 😀 kitap okumayi seviyor bol bol oyuncaklarla kinetik kumla falan oynayıp vakit geçiriyoruz

Ayy bu bebekler cidden kalabalık sofraları seviyor. Memlekete gittiğimizde bizimki herkesin makarna tabağını gaspetti kendi önünde dizdi 😂 vermedi bize makarna tabaklarını😹
Evde yüzüne bakmaz ama 😃
Ben bugün doktorun söylediği düzeni denemeye başlıyorum daha ilk yarım saatte bir kaju krizi atlattık.
Kahvaltı tabağından sadece peynirleri yedi kalktı doydum diye, sonra da kaju istiyor 😃
12:30 a kadar abur cubur meyve vermeyeceğim. İsterse bir şey yine kahvaltı tabağını göstereceğim ona 🤔

Lazımlık sipariş etmiştik gelmiş. Dünden beri sürekli onunla oynuyor, sifon sesi koymuşlar bayıldı 🤭 ama onun klozet olduğunu anlayamadı galiba ya da işine gelmiyor.

Selam kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir takip etmiyordum burayi ama derdim beni bunaltti geri dondum 😄 2 yasina yaklasirken memeye duskunluk yasayan var mi? 1 ay once biraksak mi yavastan azaltsam dedim ama birakin azaltmayi 3 se 5 oldu beni gordugu her an meme istiyor son 2, 3 haftadir geceleri agzinda surekli meme cikinca kriz geliyor komsular bile soruyor dusunun

Telefonla çok işi olmuyor canım bazen kahvaltıda şarkı dinlemesi için açıyorum bu ara sar sar makarayı şarkıya takti çünkü 😀 kitap okumayi seviyor bol bol oyuncaklarla kinetik kumla falan oynayıp vakit geçiriyoruz
Ne güzel alistrimissin canım ben istemedikçe bu tel olayı onun merkezi haline geldi hiç sevmezdim bole çocukları benimkide oldu nasıl vazgecek bilmiyorum

Back