- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.461
Aaayyhh gözümde canladi görüntüBaşla canım yavaş yavaşşşşş
Ahahahahhah dün parka gittik bezsiz kabız olmuştu bende ilaç verdim unuttum gittik parkta tuvalet geldi dedi bir yere yaptırmaya giderken çocuğun kafasına taş attılar o da korkudan altına yaptı
Allah ım rezillikti arabası üstü başı heryerimiz b,, k oldu var yaaaaa banyoya kendimizi zor attık
Benimki de tam konusmuyor ama hareketleriyle anlatıyor bi cok şeyi. Kaka diyor cis soylemiyor daha ama banyoya gidince klozeti gösterip cis diyorDene canım benimkide ara ara çiş yada ee deyip söylüyor ama ben 2 yaşı beklicem yine de tam konuşması yok diye
Ben olsam uyandırmazdım canım acıkırsa kendi uyanır zatenİyi gecelerr
Benim kızçe akşam üzeri dört buçukta yattı sonra yarım saate uykusunu alamadan kalkmıştı. Beraber biraz uzanalım derken ikimiz de uyuyakalmışız, ben uyandım o uyumaya devam ediyor. Akşam yemeği de yemedi ki uyandırsa mıydım acaba?
Uyandırmadım kendisi uyanırsa yediririm bir şeyler diye ama uyanmadı daBen olsam uyandırmazdım canım acıkırsa kendi uyanır zaten
Günaydın canım gözünüz aydınGünaydın kızlar
Bizim dişimiz patlamış normalde yatağında yatıyor ama 2 gündür geceleri beni istiyor baktımki diş çıkıyor
Ah ahhhhh bu çocukların yemek yememeleri bizi çok yoruyorrrrrUyandırmadım kendisi uyanırsa yediririm bir şeyler diye ama uyanmadı danormalde gece uyanan çocuk dün hiç kalkmadı. Endişeden onun odasında yattım ben de
Sabah kurt gibi aç olur sanmıştım ama hiç oralı değil hiç
Günaydın canım gözünüz aydın
Canım kız emmiyordu sanırım uzun süredir diş dönemleri nasıl geçiyor ben en çok memeyi bıraktığında ondan korkuyorum ağrısı sızısı çok mı olur nasıl sakinleşecek falan diye şimdi memede geçiriyor diş dönemi zamanını bizimde 3tqne köpek dişi çıktı 4. Az kaldı hala emiyor ama son azılardan korkuyorumGünaydın kızlar
Bizim dişimiz patlamış normalde yatağında yatıyor ama 2 gündür geceleri beni istiyor baktımki diş çıkıyor
Emmiyor canımCanım kız emmiyordu sanırım uzun süredir diş dönemleri nasıl geçiyor ben en çok memeyi bıraktığında ondan korkuyorum ağrısı sızısı çok mı olur nasıl sakinleşecek falan diye şimdi memede geçiriyor diş dönemi zamanını bizimde 3tqne köpek dişi çıktı 4. Az kaldı hala emiyor ama son azılardan korkuyorum
Yok o huysuzluklar bizde de var canım herşeyi kendi yapmak istemesi sürekli ağlamaklı sinirli haller bide üzerine bu eklenmesin diyorum çünkü bu ara sürekli meme istiyor ve yakında abuda kalkıp emecekEmmiyor canım
Valla benim kızım sürekli huysuz olduğundan diş döneminde pek bir farklılık hissetmedim
Ayyyyyy emen çocuk hephayallerimdeydi boşver annesi emsin biraz dahaYok o huysuzluklar bizde de var canım herşeyi kendi yapmak istemesi sürekli ağlamaklı sinirli haller bide üzerine bu eklenmesin diyorum çünkü bu ara sürekli meme istiyor ve yakında abuda kalkıp emecek
Biz yatağa geçtik artık beşikten çıkmaya çalışırken düşecek diye bir de son zamanalrda sizinki gibi yatmak istemez olmuştu beşiğinde. Yatağında yanında ya da odasında bir minderde biz de uzanıyoruz öyle yatıyor şimdi.Selâm arkadaşlar bebeğinde uyku problemi olan var mı? Ben oğlanı emzirip beşiğine koyduğum halde (çok uykusu olsa bile) ayağa kalkıyor ya da yatakta oturuyor tekrar emmek istiyor ve bu sürekli devam ediyor...inanın yildım artık..gece de kaç defa uyanması cabası...hâlâ sallıyorum neredeyse 1 saat...anca dalıyor...bizim gibi olan var mı veya çözüm bulan
Biizmde aynisi canım beşikte uyumak istemiyor diye düşünüyorum yatak aldık montessori bu hafta gelecek inşallah biizm emme olayımızda yok ama defalarca kalkıyor ağlayıp krizlere giriyor inşallah geçecek diye dusunuyorumSelâm arkadaşlar bebeğinde uyku problemi olan var mı? Ben oğlanı emzirip beşiğine koyduğum halde (çok uykusu olsa bile) ayağa kalkıyor ya da yatakta oturuyor tekrar emmek istiyor ve bu sürekli devam ediyor...inanın yildım artık..gece de kaç defa uyanması cabası...hâlâ sallıyorum neredeyse 1 saat...anca dalıyor...bizim gibi olan var mı veya çözüm bulan
Çok değil mi canım bu saate kadar uyuması çok mu yoruldu acabaBana bir öneride bulunur musunuz? İkindi dört buçuktan beri uyuyor akşam yemeği yemedi. Uyandırmakla uyandırmamak arasındayım
Bu hafta ikinci oldu bu. Yorgunluktan ben de uyuyakalmışım onunla uyandım yemek falan hazırladım ama o uyanmıyor
Bu hafta sınav yüzünden sürekli beni toplantıya ve okula getirip götürdüler babası ile araba yordu galiba. Öncesinde de memleketten döndüğümüz gün böyle uyumuştu.Çok değil mi canım bu saate kadar uyuması çok mu yoruldu acaba
Kız benim ki yorulsa bile zorla uyuyorrrrrBana bir öneride bulunur musunuz? İkindi dört buçuktan beri uyuyor akşam yemeği yemedi. Uyandırmakla uyandırmamak arasındayım
Bu hafta ikinci oldu bu. Yorgunluktan ben de uyuyakalmışım onunla uyandım yemek falan hazırladım ama o uyanmıyor
Ben daha geniş yatağa geçirdim park yatakta yatıyordu. Dar geliyor artık sanırım diye düşündüm yatak değiştirdim sorun çıkmıyor uzun zamandır. Bir de hiç sallamaya alıştırmadım yanında oturuyorum öyle uykuya dalıyorSelâm arkadaşlar bebeğinde uyku problemi olan var mı? Ben oğlanı emzirip beşiğine koyduğum halde (çok uykusu olsa bile) ayağa kalkıyor ya da yatakta oturuyor tekrar emmek istiyor ve bu sürekli devam ediyor...inanın yildım artık..gece de kaç defa uyanması cabası...hâlâ sallıyorum neredeyse 1 saat...anca dalıyor...bizim gibi olan var mı veya çözüm bulan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?