2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım akşam kaçta yatıyor ki sabah bu kadar erken kalkıyor
Canım o ağlamalar biz de de var ama yemek için ısrar etme lütfen sonra yeme problemi kalıcı oluyor hem biz yıpranıyoruz hem bebeğimiz

Canım o ağlamalar biz de de var ama yemek için ısrar etme lütfen sonra yeme problemi kalıcı oluyor hem biz yıpranıyoruz hem bebeğimiz
Etmiyorum canım ne isterse onu yapıyorum tek tip beslenme oluyor bu şekilde de ama yapacak bişeyim yok artık ne ama en yerse diğerlerini o zaman yapcam hergun makarna yapıyorum öğleye usanmadan yiyor başka bisey yaptığım zaman asla yemiyor 11 kilo bile değil hala boy da aynı

Bana zayıf diolar sen buna bişey yediriyomusun kendini kaldıramıyor falan dolardı bakıyorum yasıtları yola uyumlu kilosu
Yok canım ya benim oğlum hiç yemiyor bunun suçlusu ben miyim millet sürekli konuşuyor işte 1800 du benim oğlum bugüne geldik çok şükür ama zayıf hala yemeyida yapacak bişeyim yok benimde çok yıprandım artık yemek konusunda

Kızlar kiloları nasıl bebeklerinin. Bugun tattım oglumu 12 kg cıktı normal mi merak ettim 85boy
11 kilo boyunu tam bilmiyoruz ölçtürmediği için.

Akşam sekiz buçuk ile dokuz buçuk arasında yatırıyorum. Geç yatsa da erken yatsa da uyanma saati hep aynı oluyor. Bir zamanlar dokuza doğru uyanırdı mis gibi
Sen kendini suçlama canım öyle şey mi olur. Doğum kilosuna göre çok güzel toparlamış da hem bak.

Hımmmmm aslında biraz daha geç uyansa çok iyi olur

İlk kızımda aynı senin oğlun gibiydi ayyy ne kadar üzülüyordum ama yemiyordu senin oğlun inşallah düzelir ama kızım 13 yaşında hala makarna patates tavuk pilav yiyor sebzeleri zorla

Kızlar maşallah bebeklerinize, acaba biz yediklerimizi de zorla yediğimiz için mi kilo almıyorlar, gecen gün 10.800 çıktı diye sevinirken 10.600 cıkıyor şimdide Yemeyen çocuk çok zor gercekten, yerse de balkonda bahcede birşeylerle oyalanırken ancak yiyor

Çok da hareketliler canım. Görüntülü konuşurken hayret ediyorlar kızçenin hareketliliğine. 1dk olsun sabit durmuyor sürekli koşturmaca, zıplama izlerken yoruluyor insanlar

Artık canının istediği yemekleri de istemeye başladı
Cips istiyor birkaç gündür sabahları bazı kahvaltılarda patates kızartıyordu babası. Kahvaltıyı o hazırlıyorsa arkasında bekliyor cips verir misin diye
Bugün öğlen benden de istedi

Haha benimki de buzdolabının başına geçiyor ordan meyve beğeniyor çilek muz erik elma şeftali limon hangisini isterse ondan yiyor. Bir de her akşam elma ve havuç yemeye alıştı yemekten sonra tabak getirip elma diyor

Süper afiyet olsun
Çilek muz dışında meyve yemez oldu kızçe de. Bir şeyi sevdi mi sıkılana tiksinene kadar onu yiyor.

Kızlar alerjimiz vardı biliyorsunuz, hiç çilek vermemiştim denemek için dün ucundan ısırdı bugun bir küçük çilek yedirdim, döküntü olursa anlarım ama internette bogazda dilde şişme olabilir diyor, korkuyorum da inşallah yoktur

3 gün içinde belli olur büyük ihtimal. Çilek alerjen diye bende geçen yıl yedirmemiştim. Bu sene ilk defa tattı ve bayıldı zaten çi çi çi diye gezindi etrafta

Bu sıra dışarıda kendi başına gezmeye pek hevesli. Ebeveyn kontrollü çocuk bisikletinden aldık ona her gün akşam ona binmek istiyor. Eve sonra yorgunlukla gelip mamaya saldırıyor bu arada bir yazı okudum geçen iştahsız çocuklara sabah kahvaltıda süt vermeyin diyordu. Süt midesini tamamen doldurup uzun süre tok tutup başka şeyler yemesini engelliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…