- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.361
Canım akşam kaçta yatıyor ki sabah bu kadar erken kalkıyorAfiyetler olsun ☺
Fix altı buçukta Güne başlıyor ama kahvaltısı dokuz onu buluyor bazen
Böyle günlerde öğle uykusundan uyanınca yiyor öğle yemeğini akşam öğününde acıkmamış olıyor.
Bugün kekle geçiştirdi yemedi yemek.
Canım o ağlamalar biz de de var ama yemek için ısrar etme lütfen sonra yeme problemi kalıcı oluyor hem biz yıpranıyoruz hem bebeğimizSelam kızlar nasılsınız ben bitmis haldeyim oğlum sürekli mutsuz huysuz sürekli ağlıyo bağırtı kendini yere atyor nasıl davranacağımı sasrdim artık yemek hala yemiyor daha doğrusu makarna yoğurt pilav yeşil mercimek dışında gazına bisey sokmuyor sabah sadece su ve ekmek kahvaltısı bu artık tükendim stresten her yerim ağrıyor bagryoeum ona artık bnde tükendim sonra üzülüyorum
10.900 canım benim oğlum boy 83 seninki çok iyiKızlar kiloları nasıl bebeklerinin. Bugun tattım oglumu 12 kg cıktı normal mi merak ettim 85boy
Benim oğlumda 12 kilo boyu 89 cmKızlar kiloları nasıl bebeklerinin. Bugun tattım oglumu 12 kg cıktı normal mi merak ettim 85boy
Bana zayıf diolar sen buna bişey yediriyomusun kendini kaldıramıyor falan dolardı bakıyorum yasıtları yola uyumlu kilosu10.900 canım benim oğlum boy 83 seninki çok iyi
Etmiyorum canım ne isterse onu yapıyorum tek tip beslenme oluyor bu şekilde de ama yapacak bişeyim yok artık ne ama en yerse diğerlerini o zaman yapcam hergun makarna yapıyorum öğleye usanmadan yiyor başka bisey yaptığım zaman asla yemiyor 11 kilo bile değil hala boy da aynıCanım akşam kaçta yatıyor ki sabah bu kadar erken kalkıyor
Canım o ağlamalar biz de de var ama yemek için ısrar etme lütfen sonra yeme problemi kalıcı oluyor hem biz yıpranıyoruz hem bebeğimiz
Yok canım ya benim oğlum hiç yemiyor bunun suçlusu ben miyim millet sürekli konuşuyor işte 1800 du benim oğlum bugüne geldik çok şükür ama zayıf hala yemeyida yapacak bişeyim yok benimde çok yıprandım artık yemek konusundaBana zayıf diolar sen buna bişey yediriyomusun kendini kaldıramıyor falan dolardı bakıyorum yasıtları yola uyumlu kilosu
11 kilo boyunu tam bilmiyoruz ölçtürmediği için.Kızlar kiloları nasıl bebeklerinin. Bugun tattım oglumu 12 kg cıktı normal mi merak ettim 85boy
Akşam sekiz buçuk ile dokuz buçuk arasında yatırıyorum. Geç yatsa da erken yatsa da uyanma saati hep aynı oluyor. Bir zamanlar dokuza doğru uyanırdı mis gibiCanım akşam kaçta yatıyor ki sabah bu kadar erken kalkıyor
Canım o ağlamalar biz de de var ama yemek için ısrar etme lütfen sonra yeme problemi kalıcı oluyor hem biz yıpranıyoruz hem bebeğimiz
Sen kendini suçlama canım öyle şey mi olur. Doğum kilosuna göre çok güzel toparlamış da hem bak.Yok canım ya benim oğlum hiç yemiyor bunun suçlusu ben miyim millet sürekli konuşuyor işte 1800 du benim oğlum bugüne geldik çok şükür ama zayıf hala yemeyida yapacak bişeyim yok benimde çok yıprandım artık yemek konusunda
Hımmmmm aslında biraz daha geç uyansa çok iyi olur11 kilo boyunu tam bilmiyoruz ölçtürmediği için.
Akşam sekiz buçuk ile dokuz buçuk arasında yatırıyorum. Geç yatsa da erken yatsa da uyanma saati hep aynı oluyor. Bir zamanlar dokuza doğru uyanırdı mis gibi
Sen kendini suçlama canım öyle şey mi olur. Doğum kilosuna göre çok güzel toparlamış da hem bak.
İlk kızımda aynı senin oğlun gibiydi ayyy ne kadar üzülüyordum ama yemiyordu senin oğlun inşallah düzelir ama kızım 13 yaşında hala makarna patates tavuk pilav yiyor sebzeleri zorlaEtmiyorum canım ne isterse onu yapıyorum tek tip beslenme oluyor bu şekilde de ama yapacak bişeyim yok artık ne ama en yerse diğerlerini o zaman yapcam hergun makarna yapıyorum öğleye usanmadan yiyor başka bisey yaptığım zaman asla yemiyor 11 kilo bile değil hala boy da aynı
Ah keşke biraz daha uyurdum ben deHımmmmm aslında biraz daha geç uyansa çok iyi olur
Çok da hareketliler canım. Görüntülü konuşurken hayret ediyorlar kızçenin hareketliliğine. 1dk olsun sabit durmuyor sürekli koşturmaca, zıplama izlerken yoruluyor insanlarKızlar maşallah bebeklerinize, acaba biz yediklerimizi de zorla yediğimiz için mi kilo almıyorlar, gecen gün 10.800 çıktı diye sevinirken 10.600 cıkıyor şimdide ☹ Yemeyen çocuk çok zor gercekten, yerse de balkonda bahcede birşeylerle oyalanırken ancak yiyor
Haha benimki de buzdolabının başına geçiyor ordan meyve beğeniyorArtık canının istediği yemekleri de istemeye başladı
Cips istiyor birkaç gündür sabahları bazı kahvaltılarda patates kızartıyordu babası. Kahvaltıyı o hazırlıyorsa arkasında bekliyor cips verir misin diye
Bugün öğlen benden de istedi
Süper afiyet olsunHaha benimki de buzdolabının başına geçiyor ordan meyve beğeniyorçilek muz erik elma şeftali limon hangisini isterse ondan yiyor. Bir de her akşam elma ve havuç yemeye alıştı yemekten sonra tabak getirip elma diyor
3 gün içinde belli olur büyük ihtimal. Çilek alerjen diye bende geçen yıl yedirmemiştim. Bu sene ilk defa tattı ve bayıldı zaten çi çi çi diye gezindi etraftaKızlar alerjimiz vardı biliyorsunuz, hiç çilek vermemiştim denemek için dün ucundan ısırdı bugun bir küçük çilek yedirdim, döküntü olursa anlarım ama internette bogazda dilde şişme olabilir diyor, korkuyorum da inşallah yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?