• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Beş gün oluyor galiba gündüzleri emzik vermiyorum. İyi de gidiyor gittikçe daha az istiyor emziği. Hatta uyanınca kendisi emziğini ve uyku arkadaşını bize veriyor artık 😃 Sadece uykuya dalarken veriyorum.

Çok seviyor dönmeyi bazen biz de kucaklayıp döndürüyoruz onu severken :KK70:
Şiddetli düşeceği kadar dönmüyor ama biraz başı dönmeye başlayınca yere bırakıyor kendinisi. Dönerken etrafında çarpabileceği bir şey de bırakmamaya çalışıyorum.
Benim sorunum koltuklarla. Koltukların tepesine tırmanıyor arkasına sarkıyor. Bir kere düştü öyle.
O döndüğünde ona tepki vermeyin. Bir süre sonra muhtemelen sizin yüreğinize indirecek başka bir şeyle iglilenmeye başlayıp bırakır :KK70:
Ayyy benim kızım da koltuğa çıkıp saymaya başlıyor biiii kiiiii üççççç😜😜😜

Hop atlıyor🥳🥳🥳

Çok seviyor dönmeyi bazen biz de kucaklayıp döndürüyoruz onu severken :D
Şiddetli düşeceği kadar dönmüyor ama biraz başı dönmeye başlayınca yere bırakıyor kendinisi. Dönerken etrafında çarpabileceği bir şey de bırakmamaya çalışıyorum.
Benim sorunum koltuklarla. Koltukların tepesine tırmanıyor arkasına sarkıyor. Bir kere düştü öyle.
O döndüğünde ona tepki vermeyin. Bir süre sonra muhtemelen sizin yüreğinize indirecek başka bir şeyle iglilenmeye başlayıp bırakır :D
Ayy kıyamam bebişe. Bizimki de tırmanıyor. Çok haylaz oğlum. Son gunlerde anahtarları kapıdan cekip elimize veriyor 😂🤷🏼‍♀️

Bu arada kurabiyeyi yaptım enfes oldu kızlarda beğendi teşekkür ederizzzzz🥰🥰😘😘😘😍😍😍
Afiyet olsunnnn çok sevindimmm beğenmelerine 🥰😻

Ayy kıyamam bebişe. Bizimki de tırmanıyor. Çok haylaz oğlum. Son gunlerde anahtarları kapıdan cekip elimize veriyor 😂🤷🏼‍♀️
Ahahaha anahtar olayı bugün bizde de başladı 😄
Babası gece çalıştığında gündüz az da olsa uyuyabilsin diye kapısını kilitliyoruz çaktı tabi çıkarıo saklıyor anahtarları 😀

Kızlar 2019 eylül annesiyim? Ya kızlar uyandığında beşikte hep emeklerken buluyordum. Şimdi tutunabileceği yerler file gibi olsa da ne yapıp yapıp ayağa kalkıypr.Beşiğin sallanan aparatını çıkardık. Bir de o olsa ayakta sallanacak🙁Sizde de böyle miydi? Nasıl çözdünüz yardım eder misiniz?

Kızlar 2019 eylül annesiyim? Ya kızlar uyandığında beşikte hep emeklerken buluyordum. Şimdi tutunabileceği yerler file gibi olsa da ne yapıp yapıp ayağa kalkıypr.Beşiğin sallanan aparatını çıkardık. Bir de o olsa ayakta sallanacak🙁Sizde de böyle miydi? Nasıl çözdünüz yardım eder misiniz?
Bende büyüyen beşik vardı 5 aylıkken tutunarak ayaklandığı icin düşme tehlikesi olmasın diye park yatak aldım en alt kısmına kurdum yatağı öyle rahatladık. Bir de yeni yeni emeklemeyi öğrendiyse gece uykusunda da tekrar ederler bir süre aynı sey yürümeyi öğrenince de geçerli. Uyanıkken bol bol emeklesin, yürüsün ki gece tekrar etme olasılığı azalsın

İlk beşiğimiz küçüktü içinde oturup ayağa kalkmaya başlayınca park yataklardan aldık. Onlar iki kademeli oluyor yakın zamana kadar idare etti bizi. En son onlardan da çıkmaya çalıştı, tepede asılı kalıyordu bacağını dışarı atıp😅 şuan yatakta uyuyor. Montessorilerden yaptırdık.

Bugün neler yiyor bebekler, öneriye ihtiyacım var biraz
Şimdi uyuyor ben kabak çorbası pişirdim yanına da somon yapacam

Sabah uyanınca 1 bardak kayısı suyu içti
Biraz patates kızartması,,,5 zeytin,,, az biraz yumurta yedi
Ara 1 şeftali yedi
Uyumadan 1 sıkma yedi

Şimdi uyuyor ben kabak çorbası pişirdim yanına da somon yapacam

Sabah uyanınca 1 bardak kayısı suyu içti
Biraz patates kızartması,,,5 zeytin,,, az biraz yumurta yedi
Ara 1 şeftali yedi
Uyumadan 1 sıkma yedi
Mercimek yemeği yaptım akşam icin ondan yedi uyanınca. Şimdi karpuz peynir yiyor
Teşekkürler

garnitürlü tavuk yemeği yaptım ben de pek yemedi.
mercimek köftesi yaptım sonra ondan da pek yemedi. Şuan kek yiyor😅
Balık cumartesi günü yapacağız. Her gün bir şeyler türetmek zor geliyor bazen bana🤦🏻‍♀️

Teşekkürler

garnitürlü tavuk yemeği yaptım ben de pek yemedi.
mercimek köftesi yaptım sonra ondan da pek yemedi. Şuan kek yiyor😅
Balık cumartesi günü yapacağız. Her gün bir şeyler türetmek zor geliyor bazen bana🤦🏻‍♀️
Tavuk sote yapıyorum bende onu pek yemiyor ama soslu tavuk ızgara yapınca bayılıyor 😀 ikisi de tavuk yahu diyorum 😀

Sabah 1 yumurta kasar peyniri domates ve tahin pekmez yedi.
Sonra portakal suyu içti
Oglen 1 tabak yogurt 1 sigara boregi ve ardindan 1 kurabiye yedi.
Aksamda pilav bezelye ve yoğurt yedi. Yatarken bir çay bardaği ballı süt içti.
Bizim sorunumuz sabah cok geç kalkiyor ve öğlen doğru düzgün bir şey yemiyor.

Tavuk sote yapıyorum bende onu pek yemiyor ama soslu tavuk ızgara yapınca bayılıyor 😀 ikisi de tavuk yahu diyorum 😀
Evett bizde de var.
Tavuk şişe bayılıyor, tavada düz çevirsem ya da haşlasam yiyor. Pilavın içinde de güzel yiyor. Izgarayı yiyor son seferinde derileri ayırıp kemikli verdim eline tavukları müthiş yedi 😂
Eskiden beceremiyordu artık ustalaşmış bütün etini sıyırıp kemiğini çöpe attı😅
Patatesi de yemeklerde yemiyor sadece kızartmasını yiyor.

Sabah 1 yumurta kasar peyniri domates ve tahin pekmez yedi.
Sonra portakal suyu içti
Oglen 1 tabak yogurt 1 sigara boregi ve ardindan 1 kurabiye yedi.
Aksamda pilav bezelye ve yoğurt yedi. Yatarken bir çay bardaği ballı süt içti.
Bizim sorunumuz sabah cok geç kalkiyor ve öğlen doğru düzgün bir şey yemiyor.
Afiyetler olsun ☺️
Fix altı buçukta Güne başlıyor ama kahvaltısı dokuz onu buluyor bazen :(
Böyle günlerde öğle uykusundan uyanınca yiyor öğle yemeğini akşam öğününde acıkmamış olıyor.
Bugün kekle geçiştirdi yemedi yemek.

sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1 kaşık süt, 1 kaşık unla omlet yapıyorum onu güzel yiyor yanına da keçiboynuzu özü veya karadut özü sulandırıp 1 çay bardağı...yatmadan önce meyve 1-2 tane. öğlen ve akşam kabus gibi ama. Çorba içerdi artık içmiyo, köfteyi zorla yiyo, makarna, erişte olsa hergün yiyecek. Yeşil fasülye epey yedi geçen. Bide evde az yiyo, balkonda telefon karşısında ya da bahçede.

Selam kızlar nasılsınız ben bitmis haldeyim oğlum sürekli mutsuz huysuz sürekli ağlıyo bağırtı kendini yere atyor nasıl davranacağımı sasrdim artık yemek hala yemiyor daha doğrusu makarna yoğurt pilav yeşil mercimek dışında gazına bisey sokmuyor sabah sadece su ve ekmek kahvaltısı bu artık tükendim stresten her yerim ağrıyor bagryoeum ona artık bnde tükendim sonra üzülüyorum:(

Back