- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.381
Canım sabah içiliyo yemekten yarım saat önce tok fayda sağlamaz dedi doktorum ama inan ilaç çok çabuk düşürüyo 2 haftada geçiyo bile ilaçta minicik bişiy zatenAl
Daha almadım ilacı ama hafif bir şey sabahları aç karna iç dedi yarın alıp başlayım inşallah
En son 20 ocakta gittim canım haftaya randevum var 5-10 şubat arası bi gün gel demişti doktorum. bakalım ne durumdayız inşallah her şey yolundadır:) hiç bulantım ve kusmam yok aynı durumdayız CanımmMerhaba canim
Yakınlarda kontrole gittin mi ? Benim hala mide bulantisi ve kusma yok perşembe günü randevum heyecan ve endişeyle bekliyorum
Premesis Plus kullan pahali biraz ama bana kendi doktorum önerdi bitkisel ve icinde b vitaminleri var iyi geldi yoksa şimdiye bi deri kemik kalmistimArkadaşlar bulantı için metpamit kullanmaya başlamıştım Afyon'da gittiğim bir Dr vermişti . Kendi Dr um kesinlikle içmeni onermiyorum dedi . Bebeklerimi tehlikeye de atmak istemiyorum ama bulantiya dayanmak da çok zor . Allah yardimcimiz olsun
Aynen benim de ya. 2 gunde kusmaktan 2 kilo verdim. Kurtardi beniKesinlikle premesis öneririm.1 haftada 3 kilo vermiştim.1 haftadır kullanıyorum hayatımı kurtardı Allah'ın izniyle :)) tamamen zararsızmış.bitkiselmiş.
Sen de sadece kalp atışı duydun yani canimEn son 20 ocakta gittim canım haftaya randevum var 5-10 şubat arası bi gün gel demişti doktorum. bakalım ne durumdayız inşallah her şey yolundadır:) hiç bulantım ve kusmam yok aynı durumdayız Canımm
Amin inş,hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı10 gün önce kese için gitmiştim karından görülmedi vajinal sadece kese göründü bugünde karından görüldü bebiş darısı size
Aynen benim de bundan önce bi kaybım oldu iki gündür de içimde çok kötü vesvese vardı bugün gördüm rahatladım biraz çok şükür. Kalp atışını da dinletti ama çok zor yakalı daha çok minik haftaya daha rahat duyarız dediAmin inş,hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı
Bebeğinizi görünce kalp atışını dinletti mi dr yoksa atışını mı gördünüz? Günler geçmiyor gibi heyecanlanıyor insan olumsuz şeyleri okuyuncada morali etkileniyor insanın ama sizin yazdıklarınız moral oldu
Göründm cnmümidimi kybetme tek doktorada bağlı kalma birkaç doktor daha görsün derim ben
Öyle yapyrm cnmm sana ne demişlerdi ve ne zamn kanaman başlafı bnm daha başlamadıAllah yardımcın olsun tatlım ılla her kadın yasıyor bebek kaybını bende 2 bebegımı kaybettım acısı bıtmıyor ama ınsan alışıyorhamıle kalmaktan bu zamanda mucıze oldu yıne kalırsın yıne olur ıns ısyan etmeden bol dua ıle ıns atlat bu sıkıntılı surecı
İlk 1 günüm geçtiği gün 662.14 tü şimdi gittim 785 snra bugün yine yaptm 664 de düştü bilmiyrm :'(keseyi görmek için erken olabilir ama değerler önemli hayırlısı olsun canım değerlerin nedir
Geldik kızlar:) gününü yakalamış hatta 2 gün geçmiş benim minnakım:)
Kanama alanı da 15 mm den 3 mm ye kadar düşmüş. Progestana 20 gün kadar devam
Baksanıza tiyseleri artık bebeğe benzemeye başlamış maşallah :)
Ö
Öyle yapyrm cnmm sana ne demişlerdi ve ne zamn kanaman başlafı bnm daha başlamadı
Allah senden razı olsn cnm bnm bu bilgiye o kadar ihtycm vardı ki cnm inşaAllah kendiliğinden gider dış gebelikten çok korktm bn ama alttan muayenede az çok az bi kese gördüğünü söyledi dedi bunu dış gebelikte taklit edeblr bn artk hayrlısından baska bişy beklmyrm cnmcanım çok geçmiş olsun diyecek kelimem yok benim kimyasal gebeliğim olmuştu yazın beta daha çok artmadan düşmüştü o da tüp bebekti. seninde eğer kese görülemediyse oluşmadıysa beta hcg sıfırlanınca kanaman gelir. ayrıca bir işleme gerek kalmaz bebek oluşmamış çünkü. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah tez zamanda nasip etsin bak bçyle şeylerden sonra tekrar gebelik de kolay oluyor ben 2 ay verdim tekrar tüp yaptırdım tabi donduruldu dinlenme verdi 2 ayda yani 4 ay aradan sonra kaldım ve iyi seninde öyle olur inşallah
Evetttt yaa:)))) inşallah gelişimimiz de hep iyi olsun günler geçmiyor bekleyiş çok stresliiiSen de sadece kalp atışı duydun yani canimher şeyimiz ayni randevular dahil :))
Canım çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun . Çok geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilemedim. İnşallah en kısa zamanda yeniden heyecanlı ve mutlu görürüz seni gönlünce olsun her şeyAllah senden razı olsn cnm bnm bu bilgiye o kadar ihtycm vardı ki cnm inşaAllah kendiliğinden gider dış gebelikten çok korktm bn ama alttan muayenede az çok az bi kese gördüğünü söyledi dedi bunu dış gebelikte taklit edeblr bn artk hayrlısından baska bişy beklmyrm cnm
Allah Razı olsn cnm Duanı eksik etme bu sürci Rahat geçrmem için dua etCanım çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun . Çok geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilemedim. İnşallah en kısa zamanda yeniden heyecanlı ve mutlu görürüz seni gönlünce olsun her şey
Çok şükür sağlıkla kucağınıza alırsınız inş,Rabbim evlatlarımıza ve bize sağlık versin inşAynen benim de bundan önce bi kaybım oldu iki gündür de içimde çok kötü vesvese vardı bugün gördüm rahatladım biraz çok şükür. Kalp atışını da dinletti ama çok zor yakalı daha çok minik haftaya daha rahat duyarız dedi
Canımm çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın böyle boş gebelik kimyasal gebelikden sonra falan daha kolay hamile kalınıyo misal ben canım 9 haftalıkken kürtaj oldum kalp atışı olmadığından ekimde kürtaj oldum aralıkta hamile kaldım Artık vücut alıştığı için daha kolay oluyomuş ve kanaman olupta bittiğinde çok iyi beslenip kendine iyi bakarsan psikolojik olarakta rahatlarsan vücudun kendini hazır hisseder hissetmez kalırsın inşallah sana tekrar sabırlar diliyorum umudunu kaybetme bol bol dua etİlk 1 günüm geçtiği gün 662.14 tü şimdi gittim 785 snra bugün yine yaptm 664 de düştü bilmiyrm :'(
Bana tek tek umut oldnz Rabbim bebgini sana bağşlasn inşaAllahta öle olr bnm kese görnmedi bilmyrm alttan baklncada az bily dedi dış geblik tehlikeli diyorlar anında müdahale olmasa tüüplrr patlar diyolar korkyorm kürtaj zor mu cnmmmCanımm çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın böyle boş gebelik kimyasal gebelikden sonra falan daha kolay hamile kalınıyo misal ben canım 9 haftalıkken kürtaj oldum kalp atışı olmadığından ekimde kürtaj oldum aralıkta hamile kaldım Artık vücut alıştığı için daha kolay oluyomuş ve kanaman olupta bittiğinde çok iyi beslenip kendine iyi bakarsan psikolojik olarakta rahatlarsan vücudun kendini hazır hisseder hissetmez kalırsın inşallah sana tekrar sabırlar diliyorum umudunu kaybetme bol bol dua et
Ediyorum canım İnan ki, her mesajını gördüğümde içim burkuldu. Çok üzgünüm. Kanaman gelse de sağlıklı şekilde atlatsan bu süreci keşke.Allah Razı olsn cnm Duanı eksik etme bu sürci Rahat geçrmem için dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?