2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba canim
Yakınlarda kontrole gittin mi ? Benim hala mide bulantisi ve kusma yok perşembe günü randevum heyecan ve endişeyle bekliyorum
En son 20 ocakta gittim canım haftaya randevum var 5-10 şubat arası bi gün gel demişti doktorum. bakalım ne durumdayız inşallah her şey yolundadır:) hiç bulantım ve kusmam yok aynı durumdayız Canımm

Premesis Plus kullan pahali biraz ama bana kendi doktorum önerdi bitkisel ve icinde b vitaminleri var iyi geldi yoksa şimdiye bi deri kemik kalmistim

En son 20 ocakta gittim canım haftaya randevum var 5-10 şubat arası bi gün gel demişti doktorum. bakalım ne durumdayız inşallah her şey yolundadır:) hiç bulantım ve kusmam yok aynı durumdayız Canımm
Sen de sadece kalp atışı duydun yani canim her şeyimiz ayni randevular dahil :))

10 gün önce kese için gitmiştim karından görülmedi vajinal sadece kese göründü bugünde karından görüldü bebiş darısı size
Amin inş,hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı
Bebeğinizi görünce kalp atışını dinletti mi dr yoksa atışını mı gördünüz? Günler geçmiyor gibi heyecanlanıyor insan olumsuz şeyleri okuyuncada morali etkileniyor insanın ama sizin yazdıklarınız moral oldu

Aynen benim de bundan önce bi kaybım oldu iki gündür de içimde çok kötü vesvese vardı bugün gördüm rahatladım biraz çok şükür. Kalp atışını da dinletti ama çok zor yakalı daha çok minik haftaya daha rahat duyarız dedi

Ö
Öyle yapyrm cnmm sana ne demişlerdi ve ne zamn kanaman başlafı bnm daha başlamadı

Canım çok sevindim ne güzel herşey yoluna giriyor maşallah baya büyümük baya belli benim 3 hafta sonra böyle olacak demek ki ne güzel ya. Bende salı günü gidicem çok merak ediyorum.

Ö

Öyle yapyrm cnmm sana ne demişlerdi ve ne zamn kanaman başlafı bnm daha başlamadı

canım çok geçmiş olsun diyecek kelimem yok benim kimyasal gebeliğim olmuştu yazın beta daha çok artmadan düşmüştü o da tüp bebekti. seninde eğer kese görülemediyse oluşmadıysa beta hcg sıfırlanınca kanaman gelir. ayrıca bir işleme gerek kalmaz bebek oluşmamış çünkü. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah tez zamanda nasip etsin bak bçyle şeylerden sonra tekrar gebelik de kolay oluyor ben 2 ay verdim tekrar tüp yaptırdım tabi donduruldu dinlenme verdi 2 ayda yani 4 ay aradan sonra kaldım ve iyi seninde öyle olur inşallah

Allah senden razı olsn cnm bnm bu bilgiye o kadar ihtycm vardı ki cnm inşaAllah kendiliğinden gider dış gebelikten çok korktm bn ama alttan muayenede az çok az bi kese gördüğünü söyledi dedi bunu dış gebelikte taklit edeblr bn artk hayrlısından baska bişy beklmyrm cnm

Canım çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun . Çok geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilemedim. İnşallah en kısa zamanda yeniden heyecanlı ve mutlu görürüz seni gönlünce olsun her şey

Allah Razı olsn cnm Duanı eksik etme bu sürci Rahat geçrmem için dua et

Çok şükür sağlıkla kucağınıza alırsınız inş,Rabbim evlatlarımıza ve bize sağlık versin inş

İlk 1 günüm geçtiği gün 662.14 tü şimdi gittim 785 snra bugün yine yaptm 664 de düştü bilmiyrm :'(
Canımm çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın böyle boş gebelik kimyasal gebelikden sonra falan daha kolay hamile kalınıyo misal ben canım 9 haftalıkken kürtaj oldum kalp atışı olmadığından ekimde kürtaj oldum aralıkta hamile kaldım Artık vücut alıştığı için daha kolay oluyomuş ve kanaman olupta bittiğinde çok iyi beslenip kendine iyi bakarsan psikolojik olarakta rahatlarsan vücudun kendini hazır hisseder hissetmez kalırsın inşallah sana tekrar sabırlar diliyorum umudunu kaybetme bol bol dua et

Bana tek tek umut oldnz Rabbim bebgini sana bağşlasn inşaAllahta öle olr bnm kese görnmedi bilmyrm alttan baklncada az bily dedi dış geblik tehlikeli diyorlar anında müdahale olmasa tüüplrr patlar diyolar korkyorm kürtaj zor mu cnmmm Allah sendrn Razı olsnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…