2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım çok geçmiş oldun 3 saat geçtiyse bir sıkıntı olmaz inşallahhhhh

Benim kızım çoğunlukla yanımda yatıyor ama 2 gündür yatağına aldım çünkü rahat yatamıyorum ama kızımda atlamaya çalışıyor montesorri yatak alabilirsin yerin varsa eğer

Geçmiş olsun. 3 saat içinde uyutmadıysan bi sıkıntı olmaz kusma da yoksa. Benimki de daha ufakken düşmüştü beşikten sonra park yatak aldım ben. Park yatakta en alt kısımda yatıyor ordan çıkamıyor zaten cikmak isterse fermuarlı yeri var orayı açık bırakıyorum kendi girip çıkabiliyor.

Sağol canim çok korktum bisey olcak diye alnını vurmuş yere Allahtan yerde hali vardı önce de olsa bide küçük bi ara besinle bizim yatağın ucunda o araya düşmüş yüz üstü

Sağol canim evet bnde baktım o yataklara biraz pahalı geldi ama uygun olanlarsa var galiba kendi odasına geçiricem canım hava soğuk diye bizim odaya almıştık besigini nasıl korktum çok haraketli artık nasil koruyacagimi sasiriyorum

Çok geçmiş olsun canım. Benimki de küçükken çekyattan düşmüştü, bir kere de balkonla mutfak arasında geçerken düşüp kaşını yarmıştı (duvara çarpıp) biz biraz panik ebeveynleriz ikisinde de hastaneye götürdük hemen röntgen falan çektiler, ilk düştüğünde kan tahlili flaan da aldılar ama sıkıntı yoktu sonuçlarda. Doktor da bebeğin halinde bir anormallik (kusma, bayılma, gözlerde kayma vs ) olmazsa endişelenmeyin düşer bunlar demişti.

park yatağın alt kademesinde yatıyor şuan geceleri. Gündüzleri de montessori yatak yaptırdık oraya alıştırmaya çalışıyoruz. Park yataktan da çıkmaya çalışıyor artık bir keresinde tepede asılı kaldı çıkmaya çalışırken.

Bugün bi hayli temizlik yaptık. Ne zamandır ilgilenemiyorum gardrop ve odalarla o kadar dağılmıştı ki hala bitmedi yarına da biter mi emin değilim ama başlamak bile iyi hissettiriyor.

Geceleri bebeklerin odası kaç derece oluyor ve nasıl giyiniyorlar?
Bu konuda hala zorlanıyorum ben. Gündüz sıcak geceleri biraz serin oluyor. Ben üşüyorum örtünmezsem. Kızımı uyku tulumu ile yatırırsam terliyor. Pamuklu normal tulum giydiriyorum ama bazen üşüyor mu diye tereddüt ettiğim de oluyor. 22 dereceydi dün bebek battaniyesi de örttüm hafif bacaklarına ama tutmadı

Ben zıbın üzerine uyku tulumu giydiriyorum terleme yapmadı şimdiye kadar 20-21 derece arası oluyor gece odası çok sıcağı sevmiyor benimki. Üzerine ekstra bir şey örtmüyorum hemen üzerinden atiyor.

Bugün bi hayli temizlik yaptık. Ne zamandır ilgilenemiyorum gardrop ve odalarla o kadar dağılmıştı ki hala bitmedi yarına da biter mi emin değilim ama başlamak bile iyi hissettiriyor.
Bende bu ay sonuna doğru yazlık kışlık değişimi yapicam. Artık cocukla birlikte dagita dagita yaparız

Ayyy canım kolay geldin sana ben sürekli düzenliyorum ama benim cadı kızım heryeri silbaştan dağıtıyor
Canım bende çıtçıtlı üzerine bi kat uzun kollu giydiriyorum uyku tulumunda artık terliyor

Ben zıbın üzerine uyku tulumu giydiriyorum terleme yapmadı şimdiye kadar 20-21 derece arası oluyor gece odası çok sıcağı sevmiyor benimki. Üzerine ekstra bir şey örtmüyorum hemen üzerinden atiyor.
Örtüden nefrer ediyor uyurken bile örtsem hemen atıyor. Odasının sıcaklığı idealmiş sizin bizimki 22-23 civarında oluyor. Tulumla terler tek katla üşür iki katla terler çıkamadım içinden
Bende bu ay sonuna doğru yazlık kışlık değişimi yapicam. Artık cocukla birlikte dagita dagita yaparız
Kapı açmaya başlayınca şrt oldu bana temizlik yoksa daha girmezdim heralde depo gibi kullandığımız bir oda vardı onu boşaltıp temizledik. Bayıldı boş haline kızım
Ayyy canım kolay geldin sana ben sürekli düzenliyorum ama benim cadı kızım heryeri silbaştan dağıtıyor

Canım bende çıtçıtlı üzerine bi kat uzun kollu giydiriyorum uyku tulumunda artık terliyor
Teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin. Bebeklerle bu kadar oluyor malesef biz toplarken onlar arkadan dağıtmış oluyor
Odası kaç derece peki?
şimdi yatıracağım yine kafamda bu soru benim, karar veremiyorum.

Canım valla bizde derece yok bilmiyorum aslında üşürse uyuyunca burnuna dokun soğuksa üşümüştür öyle anlayabilirsin

Sağol canim aynen çok panik oldum bende çok şükür bisey olmadı montessori yatak bende düşünüyorum foto atabilirmisin canım fikir olur hem bana da ne kadara aldiniz peki

Sağol canim aynen çok panik oldum bende çok şükür bisey olmadı montessori yatak bende düşünüyorum foto atabilirmisin canım fikir olur hem bana da ne kadara aldiniz peki
Eşimden öğrenip yazayım sana fiyatını canım. Fotoğrafını da kızım uyanınca atayım kapısını açmaya korkuyorum çok hafif bir uykusu var

Merhaba sevgili anneler. Biz 2 gun once 1.5 yaş aşısı yaptirdik. Dün oglumun bacaginda siskinlik ve kizariklik fark ettim. Yururken yere dustu 5-6 defa. Bacaginda hafif aksama oldu. Bugun daha iyi ama tekrar olacak diye de korkuyorum başınaböyle vir sey gelen var mı ?

Canım bizde geçen pazartesi olduk aşıyo ama çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı eğer şişlik geçmezse yarın bi doktora götür bence

Ben 2 hafta önce yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı ama bacağının agri yapması normal demişti hemşire. Şişlik eğer geçmezse bi doktora görünün yarın

Biz de parklardan zor topluyoruz beyefendiyi 3 gündür gezip duruyoruz. İkinci kök dişi baya zorladı ya hem zor çıkıyor hem ateş yapıyor. Gerçi dünden beri daha iyi ateşi ama hala patlamadı dis. Sürekli soguk meyve sebze yogurt yemek istiyor disi rahatlatmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…