2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ay ay çok fenalar

Maşallah canım ne güzel konuşuyor benim oğlum hala hiç konuşmuyor ne yaptın peki konuşması için bize de fikir olur hem peki memeyi bırakınca yemesi duzekdii mi canım b3nde mamayi biraktrcam sabah akşam veriyorum sadece kahvaltı hiç yapmıyor yemek se yemez o yüzden merek ettim bi değişiklik oldu mu dye

Dış kapıyı kilitlemeye başladık, odaların da anahtarlarını temin etmemiz gerek en hızlısından
Ya evet o riskli bak yedekler olması lazim. Ben odalardaki kilitleri topladım o yüzden sıkıntı olmuyor bi tek balkonlar bi de dis kapı önemli bende. Onları da kilitli tutuyorum artık. İyice kıpır kıpır oldular her yere erişmeye başladı boyu

Yaptığîm şeyleri genelde açıklıyorum canım, kitap okuyorum yanında. Emmeyi bırakınca yemesi düzeldi çok şükür, kendi istiyor bazen. Ben de senin gibi ya hiç yemezse diye endişe etmiştim ama aç kalınca mecbur yedi, sonra keyifli bir şey olduğunu fark etti. Biberonu reddeden çocuk yatarken biberonu alıyor eline süt diye deliriyor :))

Evett ocaktaki tencere tavaya uzanır oldu bugün bir de o çıktı

Maşallah canım inşallah benimkide öle olur kitap bende başladım önceden hiç ilgisini çekmiyordu yirtip atıyordu şimdi baya bakmaya başladı Bn anlattikca mamayı bırakamıyorum bnde yemez diye sabah akşam veriyorum zaten ben başka vermiyorum bakalım onu da ne zaman birakiz boy kilo nasıl peki

Sanırım ikinci azıları geliyor. Gece baya ateş yapti zor düştü ateşi sabaha kadar. Sol arka azi yeri belirginleşmiş

Oh ne güzel bende yavaş yavaş azaltıyorum memeyi. Azaltarak bıraktırma niyetim var bakalim nasıl olacak. Bu sıra gündüzleri emmiyor zaten gece de uyumadan önce emiyor. İnsan uyuyunca rahatlıyor ya bebeklerde öyle daha keyifli uyanıyorlar deliksiz uyku çekince

Hanımlar bebişlerinizin severek yediği tarifler neler? benim kızım neredeyse hiçbir şey yemiyor.aylardir kilo almıyor.10 Kg.derdim kilo degil aslında.saglikli beslenme biraz yese dert ermeyeceğim.ama bu durum cok canımı sıkıyor.dr belki etki eder diye vitamin takviyesi verdi ama onu da içmek istemiyor.aglatarak içirmek de içime sinmiyor.yine de cok zorlamadan vermeye çalışıyorum.ne yapacagimi bilemiyorum.var mi bir fikriniz.

Selam kızlar o kapı açmalar ocağa uzanmalar bizde 2 aydır var

Benim kızım anladım ki ayakkabı tutkunu olacak babası ve ablası gibi

Bugün yine LCWaikiki ye girdik doğru ayakkabı bölümüne koştu geçen günde koşup almıştı bugün de aldı neyse kasaya geldik adamın birinde krampon gördü onu istiyor zar zor elindeki ayakkabıya ikna ettim aldık çıktık

Sağlıklı beslenme konusunda ben de dertliyim. Birgün severek yediğini başka zaman ağzına koymuyor. Bakıcısıyla güzel yiyor benimki
Bize hep oyun, naz
Çok iyi ya
Aynısnı ekmek konusunda yapıyor benmki

Benim kızımda ekmeğe bayılıyor anasına çekmişşş

selam kızlar nasılsınız epeydir yoktum ben de. bir bakayım dedim :) benim oğlum da kıpır kıpır kapıları açmaya da başladı. hâlâ köpek dişleri çıkmadı birkaç gün ateşi oldu ama patlamadı yine de ne desek papağan gibi tekrarlıyor :) kızdığı zaman ellerini yüzüne koyup ağlıyormuş gibi yapıyor çok komik. alerji durumu da hâlâ devam ediyor ne yazık ki. ilaç kullanıyoruz işte neye alerjisi olduğu belirsiz. bizden havadisler böyle :)

Cok akilli bunlar guvenceleri oldugunu bilince yemiyorlar. En azindan sabahi kessen nasil olur acaba.
Boy 81 kilo 11.5 cnm

Ben de once gunduz emzirmeyi biraktim, 5 ay falan sadece gece emdi. Sonra bir gunde ani bir kararla biraktirdim. O da hazirmiş hiç uzmedi yavrum kendini ve beni. Aynen uyku onemli gelisimin bir parçası sonuçta.

Kızlar oğlum sabah besikten dustu ben mutfakta kahvaltı hazirlyodum kut due sese geldim eşim kalkmış hemen kaldırmis Allah başını bizim yatağın ucundaki keskin yere gelmemiş Allah korumuş çok korktum 3 saat uyumadım herhangi hi kusma ateş baygınlık yoo o yüzden götürmedik doktora aranizda böyle bisey yasayan var mı besikten nasıl sarktı düştü yada inmeye mi çalıştı anlamadım 90 cm yüksekliği var beşiğin siz nerde yatiriyorsunuz bebisleri şuan uyudu çok terdiginim yine düşer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…