2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Haha rüyan iyiymiş eski fit hallerimize dönelim hedefim hot mama

Lazerle ehliyet kesin canım
Ama başka masraflara eşim ne der bilemem
Lazere bende istiyorum ya bakalm borclar bitsine baslicm zaten cok tüyluydm dogumdn sonra daha cok olmaya basladi basa cikamicm yani bide bnm cenemde de cikmaya basladi

Ah ne guzel esinde destek olmus arada nefes almk kendimiz icin biseyler yaomamiz gerkiyo bncede

Bu arada lazer demissiniz benim hamileyken baya azaldi dogumdan sonra da seyrek cikmaya başladı benim işime geldi. Ama yine az çıkan bolgeler için kışın bende gidicem lazere

Lazere bende istiyorum ya bakalm borclar bitsine baslicm zaten cok tüyluydm dogumdn sonra daha cok olmaya basladi basa cikamicm yani bide bnm cenemde de cikmaya basladi
Benim çok çıkmıyor canım aslında küçük kızıma hamile kalmadan önce istiyordum bazen hormonlar tekrardan çıkarabilir diye gitmedim şimdi başlicam yaaa çeneye filan da yapıyorlar git canım valla kolaylık olur zaten kızımı doğum yqptığımdan beri İnan ki banyoya 2 dk girip çıkabiliyorum fırsat olmuyor
Bu arada lazer demissiniz benim hamileyken baya azaldi dogumdan sonra da seyrek cikmaya başladı benim işime geldi. Ama yine az çıkan bolgeler için kışın bende gidicem lazere
Bence de başla azalmışken daha çabuk biter

:)) hamilelik öncesine ulaşmak için 2 :)) ama sıkılaşmak şart. sadece koşuyla olur mu acaba
Olur canım yaaa evde koşu bandın varsa kullanabilirsin ama vücudum şekil alsın dersen bi hocayla çalışmak gerekir herhalde

Kesinlikle öyle doğumdan sonra kendime zaman ayırmaya az vaktim kalmıştı ama su an spor ilaç gibi geldi sosyalleşme olarakta güzel
Bnm esimde yok bn 7 24 bartuyla ilgileniyorum hani ona vereymde kendime zmn ayiraymda diyemiyorum
Ayni bnde uyurken giriyorm onda da ses mi geldi uyandi mi diye kulagm surekli disarda
Kızımı uyuttum annem geliyor turşu yapıcazzzzzz
Ayy bnmde cumartesi gelck annem yapcaz insallah sizinde bereketli olsn afiyetle yiyin

Ya hiç sorma yaaaaa banyo tapmayı özledim valla,,, işin ilginç tarafı aklım kalıyor evde eşim de olsa büyük kız da baksa aklım kalıyorrrr yavrum uyuyunca bile özlüyorum yaaaaaaaaa

Sen annende kalmıyor musun canım arada değişiklik olur rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…