- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #52.301
Yok canım eşim iş için şehirdışına çıktı kayınvalidemdeyim kendi aramızda pasta kestikDoğum Günü kutladınizmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım eşim iş için şehirdışına çıktı kayınvalidemdeyim kendi aramızda pasta kestikDoğum Günü kutladınizmi
Hayırlı olsun hamileliğin. İlk aylarda bi sıkıntı olmaz alaturka arkadaşım kullanmıştı. Doktora bi danışın isterseniz sonraki aylarda sıkıntı olabilir çünküSelam kızlar bilenleriniz vardır belki tekrar hamileyim ve cok kötü gribim birde sizlere sorum olacak.ilk Doğumdan kalma fissür rahatsızlığım vardı ameliyat olmak zorunda kaldım ama tam anlamıyla iyileşemedim.bu yüzden büyük tuvaletimi alaturkaya yapmam gerek.idrar için klozet kullanıyorum.ama alaturka kullanırken korkuyorum bebeğime birşey olur diye.hqmileliğinizde alaturka kullanan olmuş muydu hiç bi zararı gördünüz mü
Teşekkürler canımKmsl Hnd doğum günü kutlu olsun bebisin Eylül de açılışı yaptın. Bugün sıra bizde
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun hamileliğin. İlk aylarda bi sıkıntı olmaz alaturka arkadaşım kullanmıştı. Doktora bi danışın isterseniz sonraki aylarda sıkıntı olabilir çünkü
Teşekkürler canımmm
Oh maşallah gözünüz aydın canımKızlar biz aşımızı olduk 3 tane 2 koldan 1 bacaktan çok şükür şimdilik bi sıkıntısı yokkkk
Oh maşallah gözünüz aydın canım
Ay bugun bizde olduk ayni sekilde cok agladi hic bi asida bu kadar aglamamistiKızlar biz aşımızı olduk 3 tane 2 koldan 1 bacaktan çok şükür şimdilik bi sıkıntısı yokkkk
Biz başlayalı 20 gün oldu canım 50 cc su 100 cc süt veriyorum sabah uyanınca öğle uyurken bi de gece yatarken veriyorum gece beslemesi yapmıyoruzKizlar nasilsinizz size bi sorun olcak
Bugun ebemiz süte baslayabilirsin dedi ama gunun hangi saatleri versem karar vermeedim sizler basladinuz mi hangi saatlerde veriyosunuz
Gece uyanmalari bittimı canimBiz başlayalı 20 gün oldu canım 50 cc su 100 cc süt veriyorum sabah uyanınca öğle uyurken bi de gece yatarken veriyorum gece beslemesi yapmıyoruz
Canım artık eskisi gibi uyanmıyor uyandığı zamanda su veriyorum içip geri yatıyorGece uyanmalari bittimı canim
Suyla karistirmana gerrk yok dedi bana ama bnde mi basta suyla karistirsamBiz başlayalı 20 gün oldu canım 50 cc su 100 cc süt veriyorum sabah uyanınca öğle uyurken bi de gece yatarken veriyorum gece beslemesi yapmıyoruz
Canım bana doktor söyledi bağırsakları biraz yorabilir bikaç ay böyle ver dedi ilk kızım da da suyla karıştırmıştım zatenSuyla karistirmana gerrk yok dedi bana ama bnde mi basta suyla karistirsam
Bende oyle yapayim o zaman kuzum sabahlari bide gunduz vermeye basliyaym sutu disardn mi aliyosn yoksa market sütü müCanım bana doktor söyledi bağırsakları biraz yorabilir bikaç ay böyle ver dedi ilk kızım da da suyla karıştırmıştım zaten
İlk 10 gün Pınar’ın 1 yaş sütünü verdim canım şimdi normal market sütü alıyorum,,,,,Bende oyle yapayim o zaman kuzum sabahlari bide gunduz vermeye basliyaym sutu disardn mi aliyosn yoksa market sütü mü