• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kızlar bilenleriniz vardır belki tekrar hamileyim ve cok kötü gribim :KK43: birde sizlere sorum olacak.ilk Doğumdan kalma fissür rahatsızlığım vardı ameliyat olmak zorunda kaldım ama tam anlamıyla iyileşemedim.bu yüzden büyük tuvaletimi alaturkaya yapmam gerek.idrar için klozet kullanıyorum.ama alaturka kullanırken korkuyorum bebeğime birşey olur diye.hqmileliğinizde alaturka kullanan olmuş muydu hiç bi zararı gördünüz mü
Hayırlı olsun hamileliğin. İlk aylarda bi sıkıntı olmaz alaturka arkadaşım kullanmıştı. Doktora bi danışın isterseniz sonraki aylarda sıkıntı olabilir çünkü

Kizlar nasilsinizz size bi sorun olcak
Bugun ebemiz süte baslayabilirsin dedi ama gunun hangi saatleri versem karar vermeedim sizler basladinuz mi hangi saatlerde veriyosunuz

Kizlar nasilsinizz size bi sorun olcak
Bugun ebemiz süte baslayabilirsin dedi ama gunun hangi saatleri versem karar vermeedim sizler basladinuz mi hangi saatlerde veriyosunuz
Biz başlayalı 20 gün oldu canım 50 cc su 100 cc süt veriyorum sabah uyanınca öğle uyurken bi de gece yatarken veriyorum gece beslemesi yapmıyoruz

Canım bana doktor söyledi bağırsakları biraz yorabilir bikaç ay böyle ver dedi ilk kızım da da suyla karıştırmıştım zaten
Bende oyle yapayim o zaman kuzum sabahlari bide gunduz vermeye basliyaym sutu disardn mi aliyosn yoksa market sütü mü

Back