- Konu Sahibi MinikPiranha
- #52.001
Geçmiş olsun . Benim oglumun da henuz hiç dişi yok. Zinko yu gaz icin kullanmıştım bi ara. Kiloya etkisini bilemiyorum. Ağızlarıyla kesfediyorlar, her seyi bir sure daha deneyecekler. Bağışıklık sistemleri gucleniyor diye düşün, biz bir çocukla bile istesek de her saniye takip edemiyoruz. Iki cocukla bu denli baş edebiliyor olman bence mucizeviHerkese iyi geceler
Bende bir kaç haftadır giremiyordum kızlarım hastalandı biri mama koltuğundan düştü falan bayramdan beri toparlanamadık desem yeridir
Çok şükür bi kızımın bir tane dışı çıktı diğerinin henüz hiç yok dışı
Kiloları oldukça düşük 3 gün önce 10 aylık olduk 7 kilolardayiz doktor zinko ve polivit verdi aranızda kullanan varmı
Burada benimkiler 8 ayliktan beri sıralı yürüyorlar bir tanesi ellerini serbest bırakıp bir kaç saniye duruyor bugün 1 adım attı ve düştü diğeri halen tutunarak yürüyor
Yanlış olmadığıma çok sevindim benim kızlardan biri yerde ne bulsa ağzına sokuyor incecik bir tüyü görse affetmiyor geçen gün bağırsak enflasyonu geçirdi aceba bundan mı diye çok dikkat ediyorum ama iki bebek yetişemiyorum girmedikleri delik kalmiyor