Selam kizlar, eskileri okumadan direkt yaziyorum kusuruma bakmayin, oldukca sinirliyim.
Size anlatmak istiyorum.
Kayinvalideme geldik, torunu icin mevlut okuttu. Allah kabul etsin. Bir suru gelen oldu evi temizle, Millete sofra koy bir yandan da cocuga bak helak oldum. Oglum içindi severek yaptim.
Geleyim asil mevzuya. Misafirlemiz gitti bir suru hediye ve para toplandi ve kayinvalidem "ee ben gittim tabi onlar da gelecek, getirecek" dedi. Ben olmadan paketleri acmayin kim ne getirmis bakicam dedi. Tabi beb safe idrak edemedim plays. Hediyeleri aciyoruz aaa ne guzelmis falan dedim begendiysen al demez mi
Ben şokkk, hemen biraktim elimdekini. Kendi acmaya devam ediyor tabi. Megerse gelen hediyeler torununa degil ona gelmis. Ben begenirsem alacakmisim icinden. Ben de hicbirini ben goturmedim sana geldi onlar dedim. Ve asla bir tanesini almayacagimi,oglumun ihtiyaci olmadigini soyledim. Misafirlerden bazilari para verdi onu da cuzdanina koydum dedim.
Benim annem de mevlut okuttu ama ne gelen hediye ne paraya bakti. Biz de boyle olunca kayinvalidemin yaptigi gorgusuzluk gibi geldi.
Ve 5 yilin birikimi ilk defa icinden ne geldiyse soyledim. Konusmuyoruz birbirimizle. Esim uzuluyor sadece ona kiyamiyorum.