- 7 Haziran 2011
- 21.760
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #52.041
Çok güzel şehir yazın tabi yine bol sıcak günler sizi bekler orada hem muglada bol bol gezebilirsiniz iyi gelir orası açılır bebek ortamlaraAh evet buzdolabında magnetler var onları çıkarıp geri takıyordu kIzım da ama o kapağın ardında bir dünya olduğunu farketti ve kapağını da açabiliyor artık magnetlere olan merakı gitti böylece ama daha farklı şekiller ve hayvanları denemekte fayda var, teşekkür ederim öneri için. Pankek bir türlü yapamıyorum ben denemediğim tarif kalmadı. Elinde tutup ısırarak yemeyi seviyor bir de. Geçen hafta bişi yapmıştım onu yemek için çırpındı durdu tam bir haftadır pankek yapmaya çalışıyorum yiyebilsin diye ama yok. Bugün de mücver denedim. Dökülüyordu. Yine de yedi biraz.
Muğla’ya çıktı eşimin tayini. Bizim buradaki ev eşyalı kiralanmıştı. Bebeğin ve bizim birkaç parça eşyamız var taşınacak. Araç tutacak kadar yok ama kendimiz de götüremeyiz bakalım ne yapacağız. Hava karardıktan sonra çıkıyoruz biz yürüyüşe ya da işlerimizi halletmeye burda yine de çok sıcak oluyor