• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hep derler ya birinci çocuk akıllıysa ikinci yaramaz olur diye doğruymuş valla benim kızımda çok çok fenaaaa,,, oo karınca mevzusunu biz sinek olarak yaşadık tam ağzına götürüyordu ki son anda yakaladım,,,,benim kızımda sürekli adım atmak istiyor çok mutlu oluyorrrr🥰🥰
Ama yürüse varya peşinde koşmaktan derbeder olucam herhalde 👍👍👍
Yok kız öyle deme cidden yürüyünce bizden bağımsız olacaklar ya ben iple çekiyorum o günleri şu an emeklemekte çığır açtı Amine yürüyünce çok keyifli olacak :)

Selam anneler 👋 günlerim bol kosturmacali geçiyor şu sira benim minik adimlamayi kavradı iyice. Hele elinde bi nesne varsa onunla dengeli durarak 8-10 adım atabiliyor. Yakındır hızlanması 😍 şimdiden doğum günü konsept araştırmalarına başladım ilk doğum günü özel olsun istiyorum bakalim neler ayarlayacagim

Biz her gün parktayız benimki de orada yakalıyor karınca hatta dun eline ugur böceği konmuş bo baktım seviyo onu 😀 sitede bi kedi var beslenilen onu da seviyor sikistiyor kuyruğunu yakalıyor falan hoşuna gidiyor

Yok kız öyle deme cidden yürüyünce bizden bağımsız olacaklar ya ben iple çekiyorum o günleri şu an emeklemekte çığır açtı Amine yürüyünce çok keyifli olacak :)
Kız ben korkuyom valla eşim küçükken çok yaramazmış bende öyle annem ben kaçmayayım diye belime ip bağlıyormuş düşün yani🤪🤪🤪

Biz her gün parktayız benimki de orada yakalıyor karınca hatta dun eline ugur böceği konmuş bo baktım seviyo onu 😀 sitede bi kedi var beslenilen onu da seviyor sikistiyor kuyruğunu yakalıyor falan hoşuna gidiyor
Yürüyor senin ki Maasallah canım bizim ki de kedi hastası şimdilik bebek arabasında uzaktan seviyor ama yürüyünce kesin kedilerin üstüne atlar :D

Yürüyor senin ki Maasallah canım bizim ki de kedi hastası şimdilik bebek arabasında uzaktan seviyor ama yürüyünce kesin kedilerin üstüne atlar :KK70:
Daha tam yürüme değil ama yakında baya bi ilerleme yapar 😀 kedi köpek çok seviyor ya hiç korkusu yok. Kediyi görsün sitede hemen el uzatıyor bende yere indiriyorum sevsin diye kuyruğunu yakalıyor kulagini cekiyor kedinin 😀

Daha tam yürüme değil ama yakında baya bi ilerleme yapar 😀 kedi köpek çok seviyor ya hiç korkusu yok. Kediyi görsün sitede hemen el uzatıyor bende yere indiriyorum sevsin diye kuyruğunu yakalıyor kulagini cekiyor kedinin 😀
Senin ki grubun en önde giden bebeği
genelde çok korkmuyorlar korku duygusu birazda öğreniliyor
Ve ben korkuyorum çocuklara belli etmemeye çalışıyorum büyük korkmuyor şimdilik inşaallah küçükte Korkmaz
benim gibi olmasınlar

Ya sorma balkonda görmüş karınca ben de çamaşır asıyordum bir baktım 2 parmağıyla kıstırmış ağzına götürüyordu ki ben yakaladım :KK70:
Çok becerikli maşallah 🤣 kIzım tutamıyor şimdilik iki parmağı ile o kadar küçük şeyleri 😅
Ne güzel hayvansever olması 🥰
Birkaç ay önce kedi falan görünce seviyordu geçen ay yemek yemeye gittiğimiZ yerde bir kedi gördü. Kedi bize yaklaştıkça çığlıkları bastı ağladı 🤷🏻‍♀️

Selam kızlar neler konuşmuşsunuz bazen sadece okuyorum bende oğlusum 2 haftadır yürüyor ama bizim de sk gıda sıkıntılı yürümesi çok iyi oldu ger yere kendi gidiyor artık ama şu yemek işi hala kötü uzum yiyen bebiş varmış benimki daha tatmadi bile özeniyorum kızlar niye yemiyor anlamadım kilo bizimde hep sabit kaliyir 9 100 gr boy 76 cm bas cevresi 44.5

Selam kızlar neler konuşmuşsunuz bazen sadece okuyorum bende oğlusum 2 haftadır yürüyor ama bizim de sk gıda sıkıntılı yürümesi çok iyi oldu ger yere kendi gidiyor artık ama şu yemek işi hala kötü uzum yiyen bebiş varmış benimki daha tatmadi bile özeniyorum kızlar niye yemiyor anlamadım kilo bizimde hep sabit kaliyir 9 100 gr boy 76 cm bas cevresi 44.5
Cnm zamanla yer inşallah çok fazla ısrar etme kalıcı yeme sorunu ortaya çıkıyor ilk kızımdan biliyorum👍👍👍 kilo su da normal boyu da iyi aslında
Benim kızımda bugünlerde biley yemiyor yoğurt filan yiyor azı dilimiz çıktı ondan herhalde,,, ne güzel yürüyormuş maşallah🙏🙏🙏

Ve ben korkuyorum çocuklara belli etmemeye çalışıyorum büyük korkmuyor şimdilik inşaallah küçükte Korkmaz
benim gibi olmasınlar
Ayyyy hiç sorma ya ben kuştan bile korkuyorum🤔😱😱
Büyük kızım da öyle bana çekmiş,,,, küçük kızım kedi köpek görse onlara bi bağırıyor korkutmaya çalışıyor onlar kaçınca da gülüyor,,,, inşallah Korkmaz büyüyünce

Bizde sürekli parka gidiyoruz yürümek istiyor ama ayakkabı giymeyi hiç sevmiyor yere de bırakamıyorum😔😔😔

Bizde sürekli parka gidiyoruz yürümek istiyor ama ayakkabı giymeyi hiç sevmiyor yere de bırakamıyorum😔😔😔
Bizim parkta hem kum var yerde hem de yumuşak zemin bi de sitenin önünde hemen o yüzden genelde bu civardaki çocuklar geliyor ben ayakkabıları çıkarıp çorapla yere salıyorum kumla oynamayi seviyor islak mendil yanımda geziyorum hep elini ağzına sokmadan siliyorum hemen

benim gibi olmasınlar
Sen belli etmezsen korkmazlar canım bırak sevsinler ne güzel bi enerji oluyor
Çok becerikli maşallah 🤣 kIzım tutamıyor şimdilik iki parmağı ile o kadar küçük şeyleri 😅

Ne güzel hayvansever olması 🥰
Birkaç ay önce kedi falan görünce seviyordu geçen ay yemek yemeye gittiğimiZ yerde bir kedi gördü. Kedi bize yaklaştıkça çığlıkları bastı ağladı 🤷🏻‍♀️
Huyları değişiyor günden güne ama uzun zamandır kedi seviyoruz biz daha 2 aylikti kedilerle haşır neşir olduğunda. Cok güzel bi enerji veriyor kendinden farklı bir canlı algılıyor onu

Yemediği halde boyu kilosu gayet ideal bence. Benimki her şeyleri yiyor ama kilo zor alıyor bu sıra 8600 du galiba en son.

Yemediği halde boyu kilosu gayet ideal bence. Benimki her şeyleri yiyor ama kilo zor alıyor bu sıra 8600 du galiba en son.
2 aydır böyle canım kilo almıyor mama içiyor sadece çok hareketli hiç durmuyor akşama kadar geziyor evin icinde

Sen belli etmezsen korkmazlar canım bırak sevsinler ne güzel bi enerji oluyor

Huyları değişiyor günden güne ama uzun zamandır kedi seviyoruz biz daha 2 aylikti kedilerle haşır neşir olduğunda. Cok güzel bi enerji veriyor kendinden farklı bir canlı algılıyor onu
Sevecek inanıyorum buna 😅
Hayatında 2 defa kedi gördü tepkileri normal geliyor bir yandan. Dört duvar içinde büyüyor çocuk. Biran önce taşınıp doğayla tanıştırmak istiyorum artık

Back