2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
benim oğlum da bir aydır neredeyse hiçbir şey yemiyor zorlamıyorum ben de. diş ve sıcaklar üst üste gelince çekilmez oldu sanırım. bebekleriniz nasıl ilk bağımsız ayakta durmaya başladı. oğlum çok erken emekledi ve sıralamaya başladı ama bağımsız ayakta durayım diye bir çabası yok hiç :)))

Bi anda saldi benimki elleri önce dengede durmaya calisti popo üzeri oturdu kaç defa sonra adım atmaya başladı. Kendi hazir hissedince yapar

Benim kızım hala düzgün emeklemiyor daha çok sürünüyor,,, ama ellerini bırakıp 5 adım filan atıyor sonra poposunun üstüne düşüyor ama çok seviniyor,,, aslında kızım parmak ucunda atıyor adımları düz basmış olsa belki daha fazla adım atacak ama yapmıyor

Herkese iyi geceler
Bende bir kaç haftadır giremiyordum kızlarım hastalandı biri mama koltuğundan düştü falan bayramdan beri toparlanamadık desem yeridir
Çok şükür bi kızımın bir tane dışı çıktı diğerinin henüz hiç yok dışı
Kiloları oldukça düşük 3 gün önce 10 aylık olduk 7 kilolardayiz doktor zinko ve polivit verdi aranızda kullanan varmı
Burada benimkiler 8 ayliktan beri sıralı yürüyorlar bir tanesi ellerini serbest bırakıp bir kaç saniye duruyor bugün 1 adım attı ve düştü diğeri halen tutunarak yürüyor
Yanlış olmadığıma çok sevindim benim kızlardan biri yerde ne bulsa ağzına sokuyor incecik bir tüyü görse affetmiyor geçen gün bağırsak enflasyonu geçirdi aceba bundan mı diye çok dikkat ediyorum ama iki bebek yetişemiyorum girmedikleri delik kalmiyor

Canım hiç acelesi yok bence yürümenin,,,benim ilk kızım yaşına bir hafta kala yürüdü,,,, babamız ilk adım arabası gibi bişey almış dün tutunup daha çok adım atsın diye ama daha çözemedi mantığını,,,,, benim kızım oyuncaklarla çok oynamıyor topu seviyor ama biz ona atıyoruz o bize atıyor

Ayyy canım benim çok geçmiş olsun naaıl düştü ki mama sandalyesinden bende bazen bırakıyorum sandalyeye mutfakta işimi hallediyorum tehlikeli demek ki kendini mi attırdı acaba canım ikiz olduklarından kiloları biraz düşük olur sağlıkları yerinde olsun kiloyu alırlar zaten
Benim kızım da hiç sorma ya yerde kıl görse hemen ağzına götürüyor anlamadım neden böyle
Çok haklısın canım ben tek bebekle zor yapıyorum işlerimi o da büyük kızım çok yardımcı oluyor yoksa İnan ki lavaboya bile gidemezsin,,, Allah yardımcın olsun keşke imkanın olsa da biri yardım etse

Canım hic anlamdım arkam dönüktü kemeri takılı değildi bi güm sesiyle baktım gerdi gerisini hatırlamıyorumbaşım döndü benim resmen gözüm karardı çok kötü ses çıktı kafası şişti hemen hastaneye götürdüm emar çekildi şükür ki bişey çıkmadi çok yaramazlar saniye yerlerinde durmuyorlar

Çok şükür canım rabbim korumuşşş

Cok ayip etmis napcakmis o bebek hediyelerini bi tane dsha dogurup ona mi giydircekmis ne kadar sacma ya o zmn o mevludu cocuk icin okurmsmis kendi icin okutmus ..

Cok gecmis olsun ben artik genelde yerde birakiyorm yuruteci zaten biraktm salinck vardi onu kaldirdim mama sandalyesine de yanindaykn oturturuyorm cok hareketlendiler artik napcaklsri belli olmuuo

Cok gecmis olsun ben artik genelde yerde birakiyorm yuruteci zaten biraktm salinck vardi onu kaldirdim mama sandalyesine de yanindaykn oturturuyorm cok hareketlendiler artik napcaklsri belli olmuuo
Teşekkür ederim canım sağol benimkiler zaten yürüteci hiç sevmedi çok oldu kaldıralı
Mama koltuğundan atlayabilecegi hiç aklıma gelmezdi görsen ikisine bir lokma minicikler ama hareketleri kocaman

Teşekkür ederim canım sağol benimkiler zaten yürüteci hiç sevmedi çok oldu kaldıralı
Mama koltuğundan atlayabilecegi hiç aklıma gelmezdi görsen ikisine bir lokma minicikler ama hareketleri kocaman
Oyle ya kiloya bakmican cok kuvvetli oluyolar :) bnm oglan biseyi tuttu mu kolay kolay alamiyoz elinden oyle siki tutuyoki

o arabadan bizde de var omunla gidebiliyor sadece ben arabanın önünü tutuyorum çok kaymasın diye. müziği çalınca oturup oynamaya başlıyor ama

çok geçmiş olsun canım

Çok şükür bayadır yürüyor canım o konuda hiç sıkıntı yok tek sıkıntı yemesi inan zorlamıyorum hiç ama böyle gidecek diye de korkuyorum acakcasi sürekli mama içiyor dün kahvaltı yapmadı ağladı mama diye onu içti yaptığım yumurta salata çöpe gitti yine

Benim oglum da pek yemiyor kahvaltı, ite kaka bi kaç lokma. Bu sabah çatalı kendi eline verdim, daha fazla yedi. Tabi catala batirma gorevi bendeydi çatal vermekte gecikmişim sanırım denemediysen öneririm belki işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…