- 17 Eylül 2017
- 187
- 178
- 18
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.161
Ersad bey duyulmuş bir doktordur canim haklısın bak o aklıma gelmemişti, gelinimiz gitmisti ona da ya ben hastanelere cok takılıyorum herhalde bu kafadan çıkmam lazım humaya da hiç güvenemiyorum.İlk doğumu Erşad batmaz da yaptım hümada normal Doğum
Çok araştırdım Erşad beyi kesinlikle tavsiye ederim istediğim Zaman ulaşabileceğim doktor anında tlf bakıyor insanı ferahlatıyor birde GATA’nın en iyi doktoru imiş askeri ilk sezeryanla anne karnında bebeği keseyi çıkaran da o imiş, ikinciye de ona giderim
Olsun canım kaç kişiyiz sonuçtaAyy hemen düzelteyim ne olacak
Canım aynı zamanda sabah kalkınca üç tane erik kurusu yiyip peşine ılık su içmek de fayda ediyor. Benim doktorum ayrıca magnezyum diye bir ilaç verdi.Kızlar kabızlık sorununa nasıl çözüm buldunuz üç gündür tuvalete çıkamıyorum bittim
İnşallah canımMaşallah canım darısı başımıza
cumartesi gideceğim tekrar soracagim canım o zaman.. korktum şimdi bak.. t3sekjur ederim bilgi için tatlımcanm doktorun söylemiş bir bildigi vardır ama adaçayı çok tehlikeli,youtube da banu çiftçi diye bir kadın dogum doktoru var cok guzel videolar hazırlıyor her haftayı anlatıyor diyetisyenlerle video cekiyo onda gördüm sonra birkaç yerde daha okudum aman dikkat
Keseden sonra ilk kontroldü canım. Tek kese içinde iki tane bebek göründü . Yani ilk gittiğimde sadece kese gördüm :)Canım sağlıkla gelsinler ne güzel :) ilk kontrolünmüydü bu? Daha önce tek mi görünmüştü?
Sağlıkla alırsınız kucağınıza inşmerhaba arkadaşlar üçüncü gebeliğimi geçen hafta öğrendim yine bir Eylül annesi olacağım inşallah. Bugün doktora gittim kese görülmedi geç döllenme olmuş kan testinde 4 haftalık taahmin ettiler şimdi bi iki hafta daha beklemem gerekiyor biraz tedirginim açıkcası diğer iki oğlumda hemen görülmüştü şimdi niye böyle oldu diye düşünmemek elde değil...
Canım sonradan tamamlıyor merak etme haftasını maşallahSağlıkla alırsınız kucağınıza inş
Bende aynen sizin gibi kaygılanıyorum,benimde adet tarihime göre 6 haftalık ama keseye görw 5 haftalık
İlk gittiğimde bende keseyi görememiştik kanda belli oldu,bir hafta sonra gördük keseyi haftaya inş kalp atışı için gideceğiz
Rica ederm tatlm ilk 3 ay dikkat etmek lazmcumartesi gideceğim tekrar soracagim canım o zaman.. korktum şimdi bak.. t3sekjur ederim bilgi için tatlım
Böyle bir durum yaşadın mı cnm? Dr umda sorun değil dedi ama işte kaygılanıyor insanCanım sonradan tamamlıyor merak etme haftasını maşallah
Ayak buz tutuyorsa kız olur derlerKızlar sizde de oluyor mu aniden bir üşüme geliyor içim titriyor el ayak buz gibi oluyor
Merhaba benimde 3.gebelik 2010mart ve 2011mayıs anneleri topiğinden sonra şimdi burdayımmerhaba arkadaşlar üçüncü gebeliğimi geçen hafta öğrendim yine bir Eylül annesi olacağım inşallah. Bugün doktora gittim kese görülmedi geç döllenme olmuş kan testinde 4 haftalık taahmin ettiler şimdi bi iki hafta daha beklemem gerekiyor biraz tedirginim açıkcası diğer iki oğlumda hemen görülmüştü şimdi niye böyle oldu diye düşünmemek elde değil...
Kızlar kabızlık sorununa nasıl çözüm buldunuz üç gündür tuvalete çıkamıyorum bittim
Şimdilik kabızlık problemim olmuyor ama arkadaşa tamamen katılıyorum bu konudaCanım arkadaşlar baya yazmıştı burada. Kuru kayısıyı bir bardak suya koyuyorlar sabah aç karnına suyu içip kayısıları yiyorlarmış artık baya okudum bu yöntemi :). Bende aç karnına şekerpare kayısı yiyorum üç tane sonrası müthiş
yok canım herhangi bir sorun olmaz bende 3 seferdir alttan muayene ediliyorumKızlar vajinal muayene hakkında fikirleriniz nedir? Ben iki defa gittim ikisinde de alttan baktı dün telefonla görüştüm haftaya gidicem yine alttan bakılacak dedi. Bi sakıncası olsa bakmaz herhalde dimi
Dün aksami gittim bende bebek gayet iyiydi gördüm bende.Canım sağlık ocağı bakmaz sanırım. Ben bugün gittim doktor bu ağrılar idrar yolu enfeksiyonundan olabilir dedi
Canım üç gündür kasık ve bel ağrım var. Bugün yine uyandığımdan beri bel ağrım var yatarken bile ağrıyor. Krampta oluyordu ani harekette çok yorulunca eğilince falan. Dün evi süpürdüm ben ondan galiba bel ağrımŞimdilik kabızlık problemim olmuyor ama arkadaşa tamamen katılıyorum bu konuda
kuru kayısının iyi geleceğini düşünüyorum bende. Biraz fazla yesem hemen etkisini gösterirdi bende çünkü
Bir akrabam emzirirken bebeğin kabızlık problemi için de kayısı suyu içerdi anne sütünden yavruya geçip etki etsin diye. Konu ile alakasız ama aklıma geliverdi işte kayısı diyince
Benim merak ettiğim sancılarınız, kramp ya da ağrılarınız oluyor mu?
Canım çok sevindim için rahatlamış oh bebişte iyiymiş ama böbreklerde kum seni zorlar allah şifasını en kısa zamanda versin bende böbrek taşı düşürdüğüm için çok iyi biliyorumDün aksami gittim bende bebek gayet iyiydi gördüm bende.
Kan idrar tahlilinde birsey çıkmadı. Bobreklerimde Kum çıktı ağrının sebebi buymus.
Kahverengi lekede o gün oğlumu kucaklarken oldu sanırım.
Çok şükür bugüne.
günaydın.formun erkencileri biziz sanırım.bel ağrısı olabiliyor bu zamanlar.dikkat etmwk lazmGünaydın kızlar hayırlı cumalar. Yatarken bile bel ağrım var ya nasıl bişise bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?