2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ersad bey duyulmuş bir doktordur canim haklısın bak o aklıma gelmemişti, gelinimiz gitmisti ona da ya ben hastanelere cok takılıyorum herhalde bu kafadan çıkmam lazım humaya da hiç güvenemiyorum.

cumartesi gideceğim tekrar soracagim canım o zaman.. korktum şimdi bak.. t3sekjur ederim bilgi için tatlım

Sağlıkla alırsınız kucağınıza inş
Bende aynen sizin gibi kaygılanıyorum,benimde adet tarihime göre 6 haftalık ama keseye görw 5 haftalık
İlk gittiğimde bende keseyi görememiştik kanda belli oldu,bir hafta sonra gördük keseyi haftaya inş kalp atışı için gideceğiz

Canım sonradan tamamlıyor merak etme haftasını maşallah

Merhaba benimde 3.gebelik 2010mart ve 2011mayıs anneleri topiğinden sonra şimdi burdayım İstanbul mu sende? Seninkiler kaç yaşında

Kızlar kabızlık sorununa nasıl çözüm buldunuz üç gündür tuvalete çıkamıyorum bittim

Şimdilik kabızlık problemim olmuyor ama arkadaşa tamamen katılıyorum bu konuda
kuru kayısının iyi geleceğini düşünüyorum bende. Biraz fazla yesem hemen etkisini gösterirdi bende çünkü
Bir akrabam emzirirken bebeğin kabızlık problemi için de kayısı suyu içerdi anne sütünden yavruya geçip etki etsin diye. Konu ile alakasız ama aklıma geliverdi işte kayısı diyince

Benim merak ettiğim sancılarınız, kramp ya da ağrılarınız oluyor mu?

Kızlar vajinal muayene hakkında fikirleriniz nedir? Ben iki defa gittim ikisinde de alttan baktı dün telefonla görüştüm haftaya gidicem yine alttan bakılacak dedi. Bi sakıncası olsa bakmaz herhalde dimi
yok canım herhangi bir sorun olmaz bende 3 seferdir alttan muayene ediliyorum

Canım sağlık ocağı bakmaz sanırım. Ben bugün gittim doktor bu ağrılar idrar yolu enfeksiyonundan olabilir dedi
Dün aksami gittim bende bebek gayet iyiydi gördüm bende.
Kan idrar tahlilinde birsey çıkmadı. Bobreklerimde Kum çıktı ağrının sebebi buymus.
Kahverengi lekede o gün oğlumu kucaklarken oldu sanırım.
Çok şükür bugüne.

Canım üç gündür kasık ve bel ağrım var. Bugün yine uyandığımdan beri bel ağrım var yatarken bile ağrıyor. Krampta oluyordu ani harekette çok yorulunca eğilince falan. Dün evi süpürdüm ben ondan galiba bel ağrım

Canım çok sevindim için rahatlamış oh bebişte iyiymiş ama böbreklerde kum seni zorlar allah şifasını en kısa zamanda versin bende böbrek taşı düşürdüğüm için çok iyi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…