• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen daha iyi doyuyor gibi geliyor. Zaten eline vermezsem yemiyor kati gıdaları 😀 her sabah omlet yada krep yapiyorum o yüzden kesip kesip veriyorum eline yakında kaşıkta kullanmaya başlarlar
Kasigi elimdn aliyo ama yeme gibi bi cabasi yok oynaamk icin :D

Kasigi elimdn aliyo ama yeme gibi bi cabasi yok oynaamk icin :KK70:
Ben akşamları yıkamadan önce muhallebi yediriyorum sonlarına doğru kaşığa koyup kendisine veriyorum eliyle mincik mincik ediyor ama kaşığı ağzına götürmüyor 😀 en son kaşıkta bisi kalmayınca ağzına sokuyor 😀 sonra tabi ust bas perisan yıkanıyoruz hemen

Merhaba, bebeklerinizin kaka yapma sıkılığı nasıl acaba?
Şu saate kadar 3 kez yaptı ve kıvam olarak da normalde olduğundan daha sıvı. İshal mi oldu acaba diyorum

Kasigi elimdn aliyo ama yeme gibi bi cabasi yok oynaamk icin :KK70:
Ben akşamları yıkamadan önce muhallebi yediriyorum sonlarına doğru kaşığa koyup kendisine veriyorum eliyle mincik mincik ediyor ama kaşığı ağzına götürmüyor 😀 en son kaşıkta bisi kalmayınca ağzına sokuyor 😀 sonra tabi ust bas perisan yıkanıyoruz hemen

Şu saate kadar 3 kez yaptı ve kıvam olarak da normalde olduğundan daha sıvı. İshal mi oldu acaba diyorum
Bazen yoğun kıvamlı yapıyor 2-3 kez,bazende dediğin gibi sıvı olarak hatta bazen çok sulu olarak yapıyor3-4 kez,yedikleri,havanın sıcaklığı ve diş çıkışları kaka kıvamını etkiler,7-8 defayı geçerse ve huzursuzsa dr agötürebilirsin.

Bazen yoğun kıvamlı yapıyor 2-3 kez,bazende dediğin gibi sıvı olarak hatta bazen çok sulu olarak yapıyor3-4 kez,yedikleri,havanın sıcaklığı ve diş çıkışları kaka kıvamını etkiler,7-8 defayı geçerse ve huzursuzsa dr agötürebilirsin.
Çok teşekkür ederim. 🙏

Normal kıvamda 5 kez falan yapiyor günde dis cikarirken biraz daha sulu ve 7-8 kere oluyor

Ben pekmeze bandirip veriyorm onu agzina goturuyo bak ama oyle baska seyler drnemedim kesin dökerrrr

Kızlar kendi yediğiniz yemekleri ezerek mi veriyosunuz mesela kuru fasulye pilav makarna gibi

Kızlar kendi yediğiniz yemekleri ezerek mi veriyosunuz mesela kuru fasulye pilav makarna gibi
Ben ilk kaşıkta ezmeden pilav tanesi veriyorum eğer isterse ezmeden ama istemezse eziyorum onu da istemezse ki istemiyor genelde yeme sorunumuz olduğu için😅🤭 kuru fasulye falan denemedim hiç taneleri daha büyük

Ben ilk kaşıkta ezmeden pilav tanesi veriyorum eğer isterse ezmeden ama istemezse eziyorum onu da istemezse ki istemiyor genelde yeme sorunumuz olduğu için😅🤭 kuru fasulye falan denemedim hiç taneleri daha büyük
Benim de aynı canım bu gidişle ogrenemicekler cignrmeyi yemeye yemeye

Kızlar ya benim kızım 2 gündür bi türlü uykuya dalamıyor sabah uyandıktan sonra 10.30 da yatıyor 12.30 da kalkıyor sonra günümüz uyumuyor akşam 8.30 da zorla uyutuyorum niye böyle anlamadım sizde uykular nasıl???

Bu arada bugün ellerini bırakıp 4. 5 adım attı ama çığlık çığlığa çok mutlu oldu 👍🏼👍🏼👍🏼

Sürekli bi yürüme isteği hiç yerinde durmuyor🥰🥰🥰

Merhaba kizlar
Siz bebeklerinize aktivite yaptiriyor musunuz? Ne bileyim kitap okumadir belli basli oyuncaklarla oynamadir falan. Benim ikiz oldugu icin cok vatim olmuyor ama oynayacagim zaman yanlarina uzaniyorum. Kartlar var bazen onlari gosetriyorum. Sekiller sayilar kitaplari var bazen onlari gosteriyorum.

Back