• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kızlar 2 gündür hem sıcak hem uykusuzluk fena yordu beni. Sanırım dis çıkarıyor oğlum hafif ishal gibi ve iştahsızlık oldu 2 gündür. Bol su içiyor bi de yogurt falan tüketiyor soguk şeyler istiyor. Bakalım bu dişleri kaç günde patlar

Arkadaşlar bu doktorlara güvenim kalmadı.Oğlumda kansızlık ve Demir eksikliği çok fazla çıktı.çünkü bana toz Demir takviye verdiler.Ancak yemeklere katınca hepsi bitmiyordu sonuçta fazlasıyla eksik çıktı.Şimdi fermix adında damla verdi.Ancak üzerinde 4-10 yaş uygundur yazıyor.Doktor kullan defi.Bunu kullanan var mı?
Fermix i bilmiyorum ama bizim kullandığımız damlada da 4-10 yas yazıyor ama doktor tavsiye etmişti kilo basına bir damla olacak şekilde verdim hep

Kızlar siz köfte veriyordunuz bilirsiniz ilk kez yaptım, bizim mama artı ek gıda iki iki buçuk saat arayla veriyorum saat üçte 150 CC mama aldı, beş buçukta köfte verdim bir tane yedi yeterli mi ikinciyi verdim istemedi

Kızlar siz köfte veriyordunuz bilirsiniz ilk kez yaptım, bizim mama artı ek gıda iki iki buçuk saat arayla veriyorum saat üçte 150 CC mama aldı, beş buçukta köfte verdim bir tane yedi yeterli mi ikinciyi verdim istemedi
Canım benimki 1 tane bile yemedi yine yemiş seninki her bebegin iştahı farklı o yüzden bunun bi saati ayarı yok malesef ne kadar büyüklükte verdin köfteleri canım çiğnemesi nasıl seninkinin

Canım benimki 1 tane bile yemedi yine yemiş seninki her bebegin iştahı farklı o yüzden bunun bi saati ayarı yok malesef ne kadar büyüklükte verdin köfteleri canım çiğnemesi nasıl seninkinin
Canım bizim alerjimiz devam ediyor mamayı sadece derin uykuda içiyoruz, ek gıdaya bağlandım bende, çiğneme hareketi yapıyor elimle ezip iyice küçük küçük verdim

B
Canım bizim alerjimiz devam ediyor mamayı sadece derin uykuda içiyoruz, ek gıdaya bağlandım bende, çiğneme hareketi yapıyor elimle ezip iyice küçük küçük verdim
[/QUOT bende o şekilde verdim canım ilk defa denedim bugün köfteyi bakalım belki sever bundan sonra alerji durumu ne zaman geçecek peki canım doktor ne diyor

Selam kızlar nasılsınız biz tatilden döndük çok yorgunuz
Kızımın 1 dişi daha patladı hiç iştahı birşey yemek istemiyor

Bu arada tatilde sürekli bebek arabasında gezdiğinden ve uyuduğundan evde şşşş pat yöntemi ile uyutamadım illa ki arabayı istiyor ...
Herhalde tatilin tek ekşisi bu oldu bize,,, umarım kalıcı olmaz😔😔😔

Selam kızlar nasılsınız biz tatilden döndük çok yorgunuz
Kızımın 1 dişi daha patladı hiç iştahı birşey yemek istemiyor

Bu arada tatilde sürekli bebek arabasında gezdiğinden ve uyuduğundan evde şşşş pat yöntemi ile uyutamadım illa ki arabayı istiyor ...
Herhalde tatilin tek ekşisi bu oldu bize,,, umarım kalıcı olmaz😔😔😔
Mrb cnm otelde bebeğine neler yedirdin biz de haftaya gideceğiz 2 cocukla hastalıksız gidip dönmeyi istiyorum ve yemek konusu beni çok düşündürüyor

Slm arkadaşlar
Uzun bi aradan sonra döndüm
Bi operasyon geçirdim ardından taşınma yerleşme derken vakit geçti
Ek gıda ve çocukların emeklemesi sıralaması okudum ne güzel sağlıklı günleri olsun inş evlatlarımızın :)
Benim sizlere doğum kontrol ile ilgili sorum olacak;
1) hangi yöntemle korunuyorsunuz,memnun musınuz?
2)doğum kontrol hapı kullananlar ilacın ismi nedir?(emzirenler)
Rahim içi bi operasyon geçirdiğim dr 2-3 doğum kontrol hapı önerdi,cerazette kullanıyorum ilk kutuda adet oldum 2. Bitti 3. Geçeli bir hafta oldu olmadım adet,internette adet olmayı engelliyor siye yazanlarda var,sizler arasında kullanıp aynı durumda olan var mı?

Mrb cnm otelde bebeğine neler yedirdin biz de haftaya gideceğiz 2 cocukla hastalıksız gidip dönmeyi istiyorum ve yemek konusu beni çok düşündürüyor
Canım aslında her öğünde çorba vardı makarna pilav yoğurt köfte filan sürekli vardı aam tam gittiğimizde bir dişi daha patladı çok fazla iştahlı yiyemedi,,, bebeğim inşallah sizde rahat atlatırsınız

Slm arkadaşlar
Uzun bi aradan sonra döndüm
Bi operasyon geçirdim ardından taşınma yerleşme derken vakit geçti
Ek gıda ve çocukların emeklemesi sıralaması okudum ne güzel sağlıklı günleri olsun inş evlatlarımızın :)
Benim sizlere doğum kontrol ile ilgili sorum olacak;
1) hangi yöntemle korunuyorsunuz,memnun musınuz?
2)doğum kontrol hapı kullananlar ilacın ismi nedir?(emzirenler)
Rahim içi bi operasyon geçirdiğim dr 2-3 doğum kontrol hapı önerdi,cerazette kullanıyorum ilk kutuda adet oldum 2. Bitti 3. Geçeli bir hafta oldu olmadım adet,internette adet olmayı engelliyor siye yazanlarda var,sizler arasında kullanıp aynı durumda olan var mı?
Bende emzirdigim için ilaç kullanmak istemedim. Kondom kullanarak korunuyoruz şu an en sağlıklısı o geliyor bana. Zaten doktorum da emzirme süresince doğum kontrol hapi kullanmayi pek tavsiye etmedi. Regl döngüm standart gidiyor uzun süredir

Kızlar heralde benim kızım emeklemeden yürüyecek sürekli bir yerlere tutunup ayağa kalkıyor sonra ellerini bırakıyor,,,, sizde durumlar nasıl
Benimki de ellerini bırakıp 5-10 sn duruyor dengede hatta elinde oyuncak falan varsa daha fazla duruyor sanırım yurumeye hazırlanıyor. Duvarlara tutunarak gidiyor bi çok yere

Merhaba arkadaşlar benim oğlanı kontrole götürdüm. Bugün tam 10 aylığız. Kilomuz 8600. 200gr zayıflamış. Boyu da uzamamış 74 cm geçen ayla aynı. Dördüncü dişimizde patladı. Kalkmaya çalışıyor ama yarım kalkıyor. El ve ayaklarının üstünde durup poposunu kaldırıyor 🤷‍♀️Ek gıdada çok sorunlu. Acaba yaptıklarımı mı beğenmiyor. Bir yerde hata mı yapıyorum. Kitap alan var mı ek gıdaya ilgili. Almalı mıyım? Çünkü okul başlayacak az kaldı ve bakıcı da uğraşır mı yemek yesin diye. Çok üzülüyorum. Sizler ne durumdasınız 💕

Merhaba arkadaşlar benim oğlanı kontrole götürdüm. Bugün tam 10 aylığız. Kilomuz 8600. 200gr zayıflamış. Boyu da uzamamış 74 cm geçen ayla aynı. Dördüncü dişimizde patladı. Kalkmaya çalışıyor ama yarım kalkıyor. El ve ayaklarının üstünde durup poposunu kaldırıyor 🤷‍♀️Ek gıdada çok sorunlu. Acaba yaptıklarımı mı beğenmiyor. Bir yerde hata mı yapıyorum. Kitap alan var mı ek gıdaya ilgili. Almalı mıyım? Çünkü okul başlayacak az kaldı ve bakıcı da uğraşır mı yemek yesin diye. Çok üzülüyorum. Sizler ne durumdasınız 💕
Ek gıda kitabı ben aldım arınlı hayat insta adresi ama çok gerekli birşey değilmiş.yine insta ekgıdayadairherşey var ondan çok faydalanıyorum ve yavaş yavaş kendi yemeklerimizden tuzlamadan ayırıyorum

Benimki de ellerini bırakıp 5-10 sn duruyor dengede hatta elinde oyuncak falan varsa daha fazla duruyor sanırım yurumeye hazırlanıyor. Duvarlara tutunarak gidiyor bi çok yere
Yaaaa çok tehlikeli oldu hatta bugün kaşını tv ünitesine çarptı neyseki sadece kızardı,,,, tv ünitesini iptal edicim sürekli oraya tutunup kalkmaya çalışıyor bugün tam anlamıyla emeklemeye de başladı,,,,,8 günlük tatil cadıya iyi geldi herhalde dopingli maşallah,,,, ama bugün bir dk oturmadım onun peşinde dönücem diyeeeee😜😜😜

Back