• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Maşallah canım bunları hep yiyorsa ne güzel peki taneleri ne büyüklükte veriyosun cignemeyi öğrendin mi yemeye yemeğe bilmiyo benimki 8 dış var ağzında hiç bisey yemiyo bezelye falan ezip mi veriyosun canim
Bende dün kıymalı bezelye yedirdim ezmeden yedi kakasından tüm tüm çıkmıştııııı:olamaz:

Maşallah canım bunları hep yiyorsa ne güzel peki taneleri ne büyüklükte veriyosun cignemeyi öğrendin mi yemeye yemeğe bilmiyo benimki 8 dış var ağzında hiç bisey yemiyo bezelye falan ezip mi veriyosun canim

Canım çiğniyor damağında eziyor daha çok diyelim.Bezelyeyi ilk blender yapıyordum artık çatalla eziyorum mermicek yemeğini de az eziyorum, tavuğu çok küçük küçük çorbalara pilava didiyorun köfteyi eline veriyorum koparıp yiyor lahmacunda ama eline alabileceği koparacağı bişey olacak taze fasulyede eziyorum kalır boğazında diye ya da çok az blender.

Bulgur pilavını nasip yapiyosun canım bide köfteyi pilavı salcasiz mi veriyosun

Normal soğanlı domates ya da salçalı siyez bulguru ile yapıyorum dr salça domates dr serbest dedi yoğurtla veriyorum gayet yiyor önceden ince bulguru öğürürdü yavaş.yaval alışıyorlar. Köfte de normal köfte kuzu çift çekilmiş kıyma az galeta unu çok az tuz kimyon yumuşak yapıp ızgara tavada pişiriyorum

Canım çiğniyor damağında eziyor daha çok diyelim.Bezelyeyi ilk blender yapıyordum artık çatalla eziyorum mermicek yemeğini de az eziyorum, tavuğu çok küçük küçük çorbalara pilava didiyorun köfteyi eline veriyorum koparıp yiyor lahmacunda ama eline alabileceği koparacağı bişey olacak taze fasulyede eziyorum kalır boğazında diye ya da çok az blender.

Normal soğanlı domates ya da salçalı siyez bulguru ile yapıyorum dr salça domates dr serbest dedi yoğurtla veriyorum gayet yiyor önceden ince bulguru öğürürdü yavaş.yaval alışıyorlar. Köfte de normal köfte kuzu çift çekilmiş kıyma az galeta unu çok az tuz kimyon yumuşak yapıp ızgara tavada pişiriyorum
Tamam canım çok teşekkür ederim Bn daha salça domates vermedim 1 yas onçesi yasak diye tuzda aynı şekilde o yuzde9n merak ettim.nadil.yspiyosun diye benimki ne şekil.yapsam yemiyor zaten

Benimkide yemiyor canım. Çorbalar deniyorum, meyve veriyorum yok. Sabah kahvaltıda sofraya oturtuyorum eline salatalık VS veriyorum ağzına alıp parçalıyor geri diliyle itiyor. Ağzına ne versem diliyle ittirip atıyor ağzından ya da öğürüyo. Emziriyorum sadece
Aynen canım benim de o şekilde oluyor mama veriyorum.ben sürüm.kesildigi için çok özeniyorum bu şekilde yiyen bebislere

Canım onuda istemiyorsa ısrar etme pipetliyide sevmez belki bardakla teklif et sürekli yada su yerine ayran kendi yaptığın şekersiz komposto falan onlarda su yerine geçer
Pipeti beceremedi canim.icmeyi siz nasıl başardınız ısırıp duruyo surekli:)

Bende okuyup gaza geliyorum pankek yapıp eline verdim koparıp atıyo ağzına sonra yere atıyor köfte desen aynı kabak püresi yiyordu 2 gündür onu da yemiyor şeftali yoğurt ikisine bayılıyor inşaallah yer

Kızlar oğlum ne zamandır sıralıyordu biliyorsunuz. Bugün ilk defa tek elinden tuttum ve adimladi belirli bir mesafe gittik 🥰 çok mutlu oldum. Kendi elini uzatti bana bende öyle yürüteyim dedim ve ilerledi. Ay çok sevindim ya. Burda tüm gelişimlerini paylaşıyoruz çok güzel bir dostluk bu
Benim kızım da 1 haftadır sıralıyor bakalım ne zaman yürüyecek bilmiyorum :) ablası 11 ay 9 günlükken yürüdü inşaAllah küçük kizimda yürür çok büyük rahatlık oluyor çünkü erken yürümesi 😍

Köfte ve makarna ne kadar yiyor benimki elinde mincıklıyor yere atıyor arada da ağzına götürüyor hersey parca pinçik 😄
2 köfte yiyor her gun bi tabakta makarna kendi mama tabağı var onu dolduruyorum yiyor hepsini. Parçalayarak öğreniyorlar yemesini boşver. Benimki de ilk zamanlar ağzına götürmekten çok mıncıklama derdindeydi simdi biraz daha az parçalıyor

Kızlar oğlum ne zamandır sıralıyordu biliyorsunuz. Bugün ilk defa tek elinden tuttum ve adimladi belirli bir mesafe gittik 🥰 çok mutlu oldum. Kendi elini uzatti bana bende öyle yürüteyim dedim ve ilerledi. Ay çok sevindim ya. Burda tüm gelişimlerini paylaşıyoruz çok güzel bir dostluk bu
ya maşallah ona 😍

Benim kızım da 1 haftadır sıralıyor bakalım ne zaman yürüyecek bilmiyorum :) ablası 11 ay 9 günlükken yürüdü inşaAllah küçük kizimda yürür çok büyük rahatlık oluyor çünkü erken yürümesi 😍
benim oğlum da sıralıyor sürekli merdiven tırmanıyor hep peşindeyim düşecek diye korkuyorum ve etrafımdakiler sürekli yürüyünce daha zor deyip duruyor 🤦🏻‍♀️ zaten bir sonraki aşama in hep daha zor diyorlar sinir oluyorum her zaman onların yaşadıkları daha zor olmuştur yani ve beni de o günler karşılayacak şeklinde konuşuyorlar 🙄 nasıl dolmuşsam buraya patladım 😂

Tamam canım çok teşekkür ederim Bn daha salça domates vermedim 1 yas onçesi yasak diye tuzda aynı şekilde o yuzde9n merak ettim.nadil.yspiyosun diye benimki ne şekil.yapsam yemiyor zaten

Doktor deyince vermeye başladım bende 1 aydır falan veriyorum öncede kapya biberi haşlayıp blender yapıp yemeklere katıyordum. hani salça vermek istemiyorsan bulgur pilavı için öyle yapabilirsin vitamin sonuçta ben hala bazı günler öyle yapıyorum.

benim oğlum da sıralıyor sürekli merdiven tırmanıyor hep peşindeyim düşecek diye korkuyorum ve etrafımdakiler sürekli yürüyünce daha zor deyip duruyor 🤦🏻‍♀️ zaten bir sonraki aşama in hep daha zor diyorlar sinir oluyorum her zaman onların yaşadıkları daha zor olmuştur yani ve beni de o günler karşılayacak şeklinde konuşuyorlar 🙄 nasıl dolmuşsam buraya patladım 😂

Ay evet bende çok sinir oluyorum çocuk yokken yapsanıza çok güzel çocuk evin neşesi falan diyenler hep tozpembe yanlarını gösterenler çocuk olur olmaz ayy gazı çok olur onun şimdi, uyumaz uyutmaz erkenden kalkarsın valla bu iyi günlerin ohh besle altını üstünü değiştir yatır hele bir kendi otursun, hele bir yürümeye başlasın büyüdükçe dertleri büyüyor vs felaket tellalı gibiler mübarek ee teyzelerim hanii çocuk büyütmek çok güzel birşeydi? hepsi aynı bunların. Bitmez valla üniversiteye başlasalar ayy çok para harcar şimdi hem sürekli de takip etmek lazım aman kötü arkadaş edinir okumaz falan derler. Allah sağlık sıhhat versin de tüm zorluklar geçecek

Benimki de tırmansa keşke yaaa adam oturuyor zaten emeklemedi tamam ayakta durmaya bayılıyor oturturken bile ayaklarıyla direniyor sehpaya koltuğa dayanıp kısa süreli elleri bırakıyor. Yürüyünce fena olacak o kesin. Bugün sabah evet dedi dede diyor mama diyordu bir ara bu sabah baya birşey geveliyordu en net eşimle eveti duyduk altını değiştirirken ben oyun oynarken o birşey yaptığında evet annecim diyorum hep oradan kulağına yer etti galiba

Doktor deyince vermeye başladım bende 1 aydır falan veriyorum öncede kapya biberi haşlayıp blender yapıp yemeklere katıyordum. hani salça vermek istemiyorsan bulgur pilavı için öyle yapabilirsin vitamin sonuçta ben hala bazı günler öyle yapıyorum.
Kapya biberi hasladiktan sonra dolaba mi atiyorsun canım ne kadar süre kullanıyorsun?

Kapya biberi hasladiktan sonra dolaba mi atiyorsun canım ne kadar süre kullanıyorsun?

Yok canım o günlük kullanmaya günlük yaptım hemen kullandım ben ama fazlaca yapıp buz poşetleri var ya bölmeli onlara da koyup saklayanlar var küp küp çıkarıp katıyorlar yemeklere falan.Biraz daha sulu yapıyorlar sanırım

Back