• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam guzel annisler...
Soyle bir gecmise baktim da insanlar ne kadar garip... bu cekememezlik, bu dusmanlik niye, hem de tanimadigin birine.. yazikk...

Bebisler buyuyor, oglumu bana benzetiyorlar cok mutlu oluyorum.
6 disimiz var digerleri de yolda iyice kabarmis.
Ellerini birakip 5 saniye falan durmaya basladi. Ama dizleri titriyor :))
Istahi bir gun cok iyiyken, ertesi gun cok kotu olabiliyor. Eriģi cok seviyor eline alip kendi yiyor, benim kontrolumde.
Insanlari cok seviyor, kimseyi yadirgamiyor herkese guluyor buna sevinmeli miyim uzulmeli miyim bilmiyorum...

Ay evet bende çok sinir oluyorum çocuk yokken yapsanıza çok güzel çocuk evin neşesi falan diyenler hep tozpembe yanlarını gösterenler çocuk olur olmaz ayy gazı çok olur onun şimdi, uyumaz uyutmaz erkenden kalkarsın valla bu iyi günlerin ohh besle altını üstünü değiştir yatır hele bir kendi otursun, hele bir yürümeye başlasın büyüdükçe dertleri büyüyor vs felaket tellalı gibiler mübarek ee teyzelerim hanii çocuk büyütmek çok güzel birşeydi? hepsi aynı bunların. Bitmez valla üniversiteye başlasalar ayy çok para harcar şimdi hem sürekli de takip etmek lazım aman kötü arkadaş edinir okumaz falan derler. Allah sağlık sıhhat versin de tüm zorluklar geçecek
bu herhalde çocuk yaşlanıncaya kadar sürecek :)

Selam guzel annisler...
Soyle bir gecmise baktim da insanlar ne kadar garip... bu cekememezlik, bu dusmanlik niye, hem de tanimadigin birine.. yazikk...

Bebisler buyuyor, oglumu bana benzetiyorlar cok mutlu oluyorum.
6 disimiz var digerleri de yolda iyice kabarmis.
Ellerini birakip 5 saniye falan durmaya basladi. Ama dizleri titriyor :))
Istahi bir gun cok iyiyken, ertesi gun cok kotu olabiliyor. Eriģi cok seviyor eline alip kendi yiyor, benim kontrolumde.
Insanlari cok seviyor, kimseyi yadirgamiyor herkese guluyor buna sevinmeli miyim uzulmeli miyim bilmiyorum...

Bende bir bilsem aylardır girmediğim ve hiçbir yerde birşey demediğim insanlar burada gelmiş beni afaroz diyorlar hem de gram fikirleri yokken o iki kişi daha vardı onlar kimdi bilmiyorum. Herkes kendine yakışanı yapar ben mutlu oldum

sonradan hala iz bırakmışım demek ki beni gözlemişler:KK71:

Maşallah canım bizim daha altta 2 diş var benimki de kayısı falan kemiriyor yarın mürdüm eriği alıcam pazardan. Eline birşey ver hemen yer sakinler. Benim oğlanı da tutuyoruz ayakta koltuğa dayanıyor elinden tutunca bikaç.adım atıyor

Bende bir bilsem aylardır girmediğim ve hiçbir yerde birşey demediğim insanlar burada gelmiş beni afaroz diyorlar hem de gram fikirleri yokken o iki kişi daha vardı onlar kimdi bilmiyorum. Herkes kendine yakışanı yapar ben mutlu oldum

sonradan hala iz bırakmışım demek ki beni gözlemişler:KK71:

Maşallah canım bizim daha altta 2 diş var benimki de kayısı falan kemiriyor yarın mürdüm eriği alıcam pazardan. Eline birşey ver hemen yer sakinler. Benim oğlanı da tutuyoruz ayakta koltuğa dayanıyor elinden tutunca bikaç.adım atıyor
Kötülüğün dokunmadığı biri senden sebepsizce nefret ediyorsa, o kendinde olmayan birşeyin sende oluşundandır...
Keske boyle olmasa...

Masallah kuzuna :anne:
Meyvelerin kabugunu soyarak mi veriyorsunuz Ben bogazina yapisacak diye korkuyorum soyup veriyorum.

Kötülüğün dokunmadığı biri senden sebepsizce nefret ediyorsa, o kendinde olmayan birşeyin sende oluşundandır...
Keske boyle olmasa...

Masallah kuzuna :anne:
Meyvelerin kabugunu soyarak mi veriyorsunuz Ben bogazina yapisacak diye korkuyorum soyup veriyorum.

Bak sevdim bu sözü çok haklısın illa çekemediği fesat birşey var ki işi gücü bırakmış üşenmemiş fake hesap almış da bana yazmış salağım ya ben anlamıcam aman neyse kendi rezillikleriyle kalsınlar.

Kayısıyı soymuyorum ikiye bölüyorum ya da dilim dilim içini kemiriyor, şeftali falan soy ver eline yumuşak sorun olmaz biraz ona bırakmki.güveni gelsin. Valla nazar değdi oğluşuma sizi tenzih ediyorum tabii.kii; gözler var üzerimizde malum gizli.takipçiler oğulcuğum öğleden sonra ara öğününü yemiyor pek akşam öğününü de mızmız yiyor erken uyuyor sıcaklarda etkiliyor sanırm

İyi geceler, nasılsınız, bebekleriniz nasıl?
Uzun zamandır bakamadım buraya neden ben de bilmiyorum.
Geçmişe doğru okudum mesajları, özlemişim burda bebekler hakkında konuşmayı. 🙈
Hepinizin kuzucuklarına maşallah diyorum. Allahım onları esirgesin. 🙏
Ek gıda konusunda ilham kaynağı oldu bana mesajlarınız, teşekkürler. İyi ki bakmışım konuya.
Kızımın 2 dişi var altta diğerleri kaşınıyor ama kabarma falan yok henüz. Kıpır kıpır, uyurken bile yerinde duramıyor ki bu hareketliliği benim çok hoşuma da gidiyor. Biraz yorucu olsa da 😆

Bir süre ayakta durabiliyor kendi başına, tutunarak yürüyor falan da. Okul kapandıktan sonra düzenimiz oturmaya başladı evde. (bakıcı ile anlaşmazlık yaşadık, son 3 hafta okula kızımla beraber gitmek zorunda kaldım. Beslenme, uyku bütün düzeni bozulmuştu)

Sabah ilk uyanışta mamasını içiriyorum sonra kısa bir şekerlemeye yatıyor. Uyandığında kahvaltı yapıyoruz. (omlet, peynir, salatalık fix menüsü. Birkaç değişik denemem yüzüme gözüme bulaştı (pankek gibi). Daha sonra mama içme ve öğle uykusundan sonra bazrn çorba, genelde meyve veriyorum. Akşamları da bizimle sofraya oturuyor. Onun yiyebileceği türde şeyler yapmaya çalışıyorum. Ama seçeneklerim çok kısıtlı. Hep aynı şeyleri veriyorum dönüp dolaşıp.
Su konusunda Zorlanıyoruz biraz, alıştırma bardaklarından ve biberondan içmiyor, pipetli bardağı kullanamadı. Küçük kaşıkla veya bardakla veriyorum ama bardakla içerken de öksürüklere boğuluyor her seferinde. 🤦‍♀️
Yarın burda okuduğum birkaç fikri denemeye başlayacağım. Çok uzun bir mesaj oldu, kusura bakmayın 😅 Söz konusu evlat olunca insanın çenesi düşüyor. 🙈

İyi geceler, nasılsınız, bebekleriniz nasıl?
Uzun zamandır bakamadım buraya neden ben de bilmiyorum.
Geçmişe doğru okudum mesajları, özlemişim burda bebekler hakkında konuşmayı. 🙈
Hepinizin kuzucuklarına maşallah diyorum. Allahım onları esirgesin. 🙏
Ek gıda konusunda ilham kaynağı oldu bana mesajlarınız, teşekkürler. İyi ki bakmışım konuya.
Kızımın 2 dişi var altta diğerleri kaşınıyor ama kabarma falan yok henüz. Kıpır kıpır, uyurken bile yerinde duramıyor ki bu hareketliliği benim çok hoşuma da gidiyor. Biraz yorucu olsa da 😆

Bir süre ayakta durabiliyor kendi başına, tutunarak yürüyor falan da. Okul kapandıktan sonra düzenimiz oturmaya başladı evde. (bakıcı ile anlaşmazlık yaşadık, son 3 hafta okula kızımla beraber gitmek zorunda kaldım. Beslenme, uyku bütün düzeni bozulmuştu)

Sabah ilk uyanışta mamasını içiriyorum sonra kısa bir şekerlemeye yatıyor. Uyandığında kahvaltı yapıyoruz. (omlet, peynir, salatalık fix menüsü. Birkaç değişik denemem yüzüme gözüme bulaştı (pankek gibi). Daha sonra mama içme ve öğle uykusundan sonra bazrn çorba, genelde meyve veriyorum. Akşamları da bizimle sofraya oturuyor. Onun yiyebileceği türde şeyler yapmaya çalışıyorum. Ama seçeneklerim çok kısıtlı. Hep aynı şeyleri veriyorum dönüp dolaşıp.
Su konusunda Zorlanıyoruz biraz, alıştırma bardaklarından ve biberondan içmiyor, pipetli bardağı kullanamadı. Küçük kaşıkla veya bardakla veriyorum ama bardakla içerken de öksürüklere boğuluyor her seferinde. 🤦‍♀️
Yarın burda okuduğum birkaç fikri denemeye başlayacağım. Çok uzun bir mesaj oldu, kusura bakmayın 😅 Söz konusu evlat olunca insanın çenesi düşüyor. 🙈
Nerelerdesin sen canım

herkese selamm ben de özlemişim buraları baya :)

boyumuz 71 cm kilomuz 9500 oldu. Bizimkinin maalesef iştah berbat.. ek gıda nerdeyse hiç almıyor.. alsa bile sadece püre çorba tarzı.. günde 3-4 kez önüne katı gıda koyuyoruz alıp yere atmasıyla son buluyor.. yemek masasına oturtuyoruz bizimle biz çiğnerken o da alışsın taklit etsin diye sadece ağız hareketlerimizi taklit ediyor ağzına bişey götürmüyor.. doktor mamayı azalt dedi onu da denedik ama maalesef aç kalmayı tercih ediyor katı yemesindense.. bakalım ne zaman düzelecek ya da düzelcek mi :):)

3 hafta sonra yaz tatiline çıkıyoruz malum ilk tatil olacak ve nasıl geçeceğni çok merak ediyorum. şu an tatil alışverişimiz gündemde.. mayo kolluk krem vs.. araştırmalarım hep bunun üzerine :)

6 dişimiz var diğerleri de geldi gelecek gibi görünüyor .. suyu artık bardaktan içiyor biberonla 2 haftadır hiç su vermedim sanırım

emekleme halen yok hatta heves de yok..bir yere gitmek istediği zaman yüzüstü-sırtüst defalarca döne döne gidiyor :) galiba düzden alıp başını yürüyecek

Aslında buralardayım da bu aralar zayıflamaya kafayı takmış durumdayım. 🙈🙈
Sen nasılsın, bebeğin nasıl oldu? Alerji durumu devam ediyormuş okuduklarıma göre.
Ben de zayıflayayim diyorum ama yemeye devam ettikçe zor :) , evet canım malesef devam ediyor yediklerimiz kısıtlı mamayı uyanıkken içmiyor uyutup veriyorum, dokuz aylık olduk, allta üç dişimiz vardı, üstteki 4 disin ucu görünmüş onlarda geliyor, emekleme yok, boyumuz 76 kilo 7800 iki aydır vekili alımimiz yok ebe kilosuna yüzde onlarda dedi

Sekam kızlar nasılsınız biz tatile geldik 17 saat otobüs yolculuğuyla çok şükür son 3 saatin dışımda çok iyiydi🤪🤪🤪🤪

Bu arada 8. Diş de patladı benim kızım çok fena herşeyi hızlı ama emeklemeye gelince yokkk
🤔🤔🤔

İnşallah tatilimiz güzel geçer

Sekam kızlar nasılsınız biz tatile geldik 17 saat otobüs yolculuğuyla çok şükür son 3 saatin dışımda çok iyiydi🤪🤪🤪🤪

Bu arada 8. Diş de patladı benim kızım çok fena herşeyi hızlı ama emeklemeye gelince yokkk
🤔🤔🤔

17 saat mi 😬

Ben de zayıflayayim diyorum ama yemeye devam ettikçe zor :) , evet canım malesef devam ediyor yediklerimiz kısıtlı mamayı uyanıkken içmiyor uyutup veriyorum, dokuz aylık olduk, allta üç dişimiz vardı, üstteki 4 disin ucu görünmüş onlarda geliyor, emekleme yok, boyumuz 76 kilo 7800 iki aydır vekili alımimiz yok ebe kilosuna yüzde onlarda dedi
Ben emzirmediğim için diyete başladım. 😆 1 ay sonra memlekete gideceğiz dobiş dobiş çıkmak istemiyorum. 😆
İnşallah zamanla geçer canım, çok zor alerji ile uğraşmak. 2 aydır gitmedik biz kontrole evde kendimi bakıyoruz ama gram aldığı yok. Saldım gittti..

🤔🤔🤔

Selamm. İnşallah güzel bir tatil olue. 😆 Yolculuk hakkında detay verebilie misin biraz? Nasıl geçti? Karşılaştığınız sıkıntılar falan.

Selamm. İnşallah güzel bir tatil olue. 😆 Yolculuk hakkında detay verebilie misin biraz? Nasıl geçti? Karşılaştığınız sıkıntılar falan.
İnşsllah canım🙏🙏
Yolculuk güzeldi cnmakşam 10 bindik hemen uyudu sabah 7 ye kadar yattı,,,, sonra 9 30 da tekrar yattı 10.30 da uyandı ,,,, o saatten sonrası zor oldu ama atlattık çok şükür😘😘😘

🤔🤔🤔

İyi tatiller cnm 22 temmuzdada biz çıkıcaz tüyo vermeni merakla bekliyorumm.. alınacaklar alınmasa da olur olan şeylerr ne yapmalı ne etmelii

Back