İyi geceler, nasılsınız, bebekleriniz nasıl?
Uzun zamandır bakamadım buraya neden ben de bilmiyorum.
Geçmişe doğru okudum mesajları, özlemişim burda bebekler hakkında konuşmayı.
Hepinizin kuzucuklarına maşallah diyorum. Allahım onları esirgesin.
Ek gıda konusunda ilham kaynağı oldu bana mesajlarınız, teşekkürler. İyi ki bakmışım konuya.
Kızımın 2 dişi var altta diğerleri kaşınıyor ama kabarma falan yok henüz. Kıpır kıpır, uyurken bile yerinde duramıyor ki bu hareketliliği benim çok hoşuma da gidiyor. Biraz yorucu olsa da
Bir süre ayakta durabiliyor kendi başına, tutunarak yürüyor falan da. Okul kapandıktan sonra düzenimiz oturmaya başladı evde. (bakıcı ile anlaşmazlık yaşadık, son 3 hafta okula kızımla beraber gitmek zorunda kaldım. Beslenme, uyku bütün düzeni bozulmuştu)
Sabah ilk uyanışta mamasını içiriyorum sonra kısa bir şekerlemeye yatıyor. Uyandığında kahvaltı yapıyoruz. (omlet, peynir, salatalık fix menüsü. Birkaç değişik denemem yüzüme gözüme bulaştı (pankek gibi). Daha sonra mama içme ve öğle uykusundan sonra bazrn çorba, genelde meyve veriyorum. Akşamları da bizimle sofraya oturuyor. Onun yiyebileceği türde şeyler yapmaya çalışıyorum. Ama seçeneklerim çok kısıtlı. Hep aynı şeyleri veriyorum dönüp dolaşıp.
Su konusunda Zorlanıyoruz biraz, alıştırma bardaklarından ve biberondan içmiyor, pipetli bardağı kullanamadı. Küçük kaşıkla veya bardakla veriyorum ama bardakla içerken de öksürüklere boğuluyor her seferinde.
Yarın burda okuduğum birkaç fikri denemeye başlayacağım. Çok uzun bir mesaj oldu, kusura bakmayın
Söz konusu evlat olunca insanın çenesi düşüyor.