• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
dejavu_one dejavu_one pipetli olan evet. Biz 8. aydan beri kullanıyoruz memnunum içmesinde hiç sıkıntı yaşamadı. Baya seviyor sulugunu uzaktan görünce cildiriyor eline vereyim diye

dejavu_one dejavu_one aynı kizariklik kabarıklık tekrar oldu mu canım korkuyorum vermeye
Bir de biz 9 aylık olduk emekleme yok kafama takıldı

Yok canım dr birşey çıkmayınca cilt kuruluğundan da olabilir bol bol nemlendir dedi losyon sürdüm hep geçti bir de ben granül sabun kullanıyorum çift durula yaptırıyorum o zaman yapmamıştım ondan da olabilir. Ara ara yine kızardığı oldu da cevize başlamıştık o yaptı galiba kestik geçti.

Ayın 8 inde 10 ay bitecek bizde de yok emekleme zaten yüzüstü durmayı hiç sevmedi ayağa dikiyoruz sehpa koltuk dayanıyor zıplıyor şimdi de oturmak istemiyor sıkılıyor hemeb ayaklarını dikip inat ediyor hiç sıkıntı yapma dr bize emeklemeden yürür illa şart değil dedi

Kızlar ek gıdada ne durumdasınız kac öğün veriyosunuz bebisler yiyor mu benimki hala yemiyor sadece yoğurt başka ek guda almıyor sizler neler veriyosunuz gün içinde yazabilirmisiniz yada benim gibi olan çözüm önerisi yazabilirmi

Kızlar ek gıdada ne durumdasınız kac öğün veriyosunuz bebisler yiyor mu benimki hala yemiyor sadece yoğurt başka ek guda almıyor sizler neler veriyosunuz gün içinde yazabilirmisiniz yada benim gibi olan çözüm önerisi yazabilirmi
Bugün su saate kadar verdiklerimi yazayım
Sabah peynirli krep salatalık peynir zeytin
Öğlen seftali yedi bi saat sonra makarna ve kofte
Az öncede bebe bisküvisi yedi

Ne güzel canım ya benimki hiç bisey yemiyo doktiru da akisina birak elbet yicek zorlama diyor yoğurt dışında hiç bisey istemiyor

Canım We baby almıştım ben onunlada sevdi içmeyi ama ağzı çabuk deforme oldu sonra avente geçtik dene istersen bardakla zor oluyor özellikle dışarda
Bende de ondan var canım ama pipetli degil onu da isiriyor icmiyor 2 tane suluk.oldu başkada alamayız ama ne yapacam bilmiyorum

Canım benimki.sabah 8.30 9 gibi kahvaltı peynirli yumurta, keyifsizse bebe bisküvü muz labne karışımı, pankek tarzı geçen günde menemen yedi peynir zeytin yanında, öğlen yemek bugün kıymalı bezelye yoğurt akşamüzerü meyve ya da pirinç unlu yaz meyveleri.ile muhallebi akşam çorba ya da köfte makarna ya da bulgur pilavı. Gün içinde mızmız öğlen doymuyor mu diyorum ama akşamüzeri muhallebiyi yemiyor bazen bu akşam şehriyeli.tavuklu çorba yapıcam

Canım benimki.sabah 8.30 9 gibi kahvaltı peynirli yumurta, keyifsizse bebe bisküvü muz labne karışımı, pankek tarzı geçen günde menemen yedi peynir zeytin yanında, öğlen yemek bugün kıymalı bezelye yoğurt akşamüzerü meyve ya da pirinç unlu yaz meyveleri.ile muhallebi akşam çorba ya da köfte makarna ya da bulgur pilavı. Gün içinde mızmız öğlen doymuyor mu diyorum ama akşamüzeri muhallebiyi yemiyor bazen bu akşam şehriyeli.tavuklu çorba yapıcam
Maşallah canım bunları hep yiyorsa ne güzel peki taneleri ne büyüklükte veriyosun cignemeyi öğrendin mi yemeye yemeğe bilmiyo benimki 8 dış var ağzında hiç bisey yemiyo bezelye falan ezip mi veriyosun canim

Bulgur pilavını nasip yapiyosun canım bide köfteyi pilavı salcasiz mi veriyosun

Bulgur pilavını nasip yapiyosun canım bide köfteyi pilavı salcasiz mi veriyosun

Kızlar oğlum ne zamandır sıralıyordu biliyorsunuz. Bugün ilk defa tek elinden tuttum ve adimladi belirli bir mesafe gittik 🥰 çok mutlu oldum. Kendi elini uzatti bana bende öyle yürüteyim dedim ve ilerledi. Ay çok sevindim ya. Burda tüm gelişimlerini paylaşıyoruz çok güzel bir dostluk bu

Köfte ve makarna ne kadar yiyor benimki elinde mincıklıyor yere atıyor arada da ağzına götürüyor hersey parca pinçik 😄

Bende de ondan var canım ama pipetli degil onu da isiriyor icmiyor 2 tane suluk.oldu başkada alamayız ama ne yapacam bilmiyorum
Canım onuda istemiyorsa ısrar etme pipetliyide sevmez belki bardakla teklif et sürekli yada su yerine ayran kendi yaptığın şekersiz komposto falan onlarda su yerine geçer

Ne güzel canım ya benimki hiç bisey yemiyo doktiru da akisina birak elbet yicek zorlama diyor yoğurt dışında hiç bisey istemiyor
Benimkide yemiyor canım. Çorbalar deniyorum, meyve veriyorum yok. Sabah kahvaltıda sofraya oturtuyorum eline salatalık VS veriyorum ağzına alıp parçalıyor geri diliyle itiyor. Ağzına ne versem diliyle ittirip atıyor ağzından ya da öğürüyo. Emziriyorum sadece

Back