• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar iyi geceler herkese niye bu kadar tartışıldı hiç gerekyok böyle şeylere ne güzel fikir alışverişi yapıyoruz burda gerginliğe hiç gerek yok kimse kimsenin anneliğini eleştiremez sıkma canım sende canını boşver bende 2 sene bekledim anne olmayı neler çektim insan bazen bunalıyor bi rahat nefes almak istiyor bu seni en doğal hakkin rabbim biliyor kula gerek yok

Kizlar buarada bebekleriniz günde kaç ml su içiyor bide neyle iciriyorsunuz benimki hiç içmiyor günde 20 30 ml belki çok mu az sizce
Benim oğlum biberon almadığı icin bardakla iciriyorum. Ama çok güzel içiyor:) 1 su bardagı kadar içiyor günde. Her yemekten sonra ve aralarda veriyorum artık ne kadar içerse

Kizlar dun oto koltugu aldik baby plus in 360 derece donen koltugu varmis 3 kademeli yatisi var isofixli insallah menmun kaliriz be safe baktim ama cok pahali geldi. Nuna ile baby plus arasinda kaldim satici cocuk ozellikler arasinda hic bir fark yok dedi ama fiyati 3 katiydi nunanin bizde bunu aldik umarim menmun kaliriz kullaninca da fikirlerimi yazarim.
Bu arada o yabanci uyeler kim burda gereksiz polemikler yapmislar işi gücü olmayan birileri heralde

Kizlar buarada bebekleriniz günde kaç ml su içiyor bide neyle iciriyorsunuz benimki hiç içmiyor günde 20 30 ml belki çok mu az sizce
Aventin sulugu var bizde ona dolduruyorum kendi cekiyor biberon başlığı gibi değil hortum gibi olandan. Her yemekten sonra 30cc falan icer toplam 120-150cc falan oluyor günde

Bide aventin pipetli suluğu ile içiyoruz sürekli gözünün önünde seviyor havanın sıcaklığına göre değişiyor genelde 1su bardağı civarı içiyordur

Aventin sulugu var bizde ona dolduruyorum kendi cekiyor biberon başlığı gibi değil hortum gibi olandan. Her yemekten sonra 30cc falan icer toplam 120-150cc falan oluyor günde
Maşallah canım çok pahalı geldi bana avent o yüzden almadım canım foto atabilirmisin sen peki aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba kaça aldım buarada canim

Maşallah canım çok pahalı geldi bana avent o yüzden almadım canım foto atabilirmisin sen peki aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba kaça aldım buarada canim
Fiyatıni hatırlamıyorum alali oldu baya indirimdeyken almıştım Şubat indirimlerinde ebebkten ileride lazim olur düşüncesiyle. Memnunum bundan damlatma sorunu olmadi hiç.
CC2F2DFB-F5CB-4DD4-B7CE-2E4051EBCC81.jpeg

Fiyatıni hatırlamıyorum alali oldu baya indirimdeyken almıştım Şubat indirimlerinde ebebkten ileride lazim olur düşüncesiyle. Memnunum bundan damlatma sorunu olmadi hiç.
Eki Görüntüle 2283555
BiZdeki de aynısı kızım ordan oraya atıyor görünce hemen içiyor damlatma bizde de olmadı bnde indirimde almıştım çok memnunum

Canım We baby almıştım ben onunlada sevdi içmeyi ama ağzı çabuk deforme oldu sonra avente geçtik dene istersen bardakla zor oluyor özellikle dışarda

BiZdeki de aynısı kızım ordan oraya atıyor görünce hemen içiyor damlatma bizde de olmadı bnde indirimde almıştım çok memnunum
Benim minikte öyle karşıdan görünce cildiriyor 😀 çok sevdi bunu. Ben bide baska bi marka almıştım alistirma bardağı onu çok sevmedi damlatti hep sanırım weebaby di emzik kısmı çok damlatıyor onu 6 aylik olunca alışsın diye kullandim ama çok sürmedi. Avent pahali falan ama işi biliyor dışarda evde severek kullanıyoruz.

Benim kızım biberonla içiyor suyu genellikle çay bardağı ile veriyorum toplamda 2 su bardağı içiyordur suyu çok seviyor👍👍👍

Günaydın anneler
Bebeğine parmak dis fırçası alan var mi ben siparis ettim doktor kullanmamızı tavsiye etti

Kızlar iyi geceler herkese niye bu kadar tartışıldı hiç gerekyok böyle şeylere ne güzel fikir alışverişi yapıyoruz burda gerginliğe hiç gerek yok kimse kimsenin anneliğini eleştiremez sıkma canım sende canını boşver bende 2 sene bekledim anne olmayı neler çektim insan bazen bunalıyor bi rahat nefes almak istiyor bu seni en doğal hakkin rabbim biliyor kula gerek yok

Aynen canım kimseye birşey ispat etmek zorunda değiliz kimse de bebeğini diğeriyle kıyaslamıyor ya da sen az ilgileniyorsun demiyor ki zaten bunu bilemeyiz ve bizi de ilgilendirmez. Biz sadece gelişimleri ile alakalı büyütmeye çalışırken burada birbirimizden yardım alıyoruz. Ben o gruptan sessizce hiç tartışmadan çıktım aylardır haklarında hiçbir yerde yazmadım burada da.

Bir de gözlemliyormuş da biliyormuş takipteymiş yani acaba burada yazdıklarımla nasıl bir kanıya varabilmiş? ne kadar boş işleri var ki böyle oyunlarla uğraşıyorlar. Öbürü de geliyor ben aptalım sanki aylardır yazmadığı topikte beni savunanlaır alıntılayıp gayet normal şeyler yazmış kötü birşey yok diyor.

aynı gruptan kişi bir anda gelip o yazan yeni üyeyi savunsa sen anlamaz mısın tanıştıklarını? bu kadar da saflar işte akıllı geçiniyorlar. Kazene bulmasını söyledim diye de yetişkin bireyler kendi halleder başkasından medet ummaz diyor bu sitenin kuralları var elbette yeni üye ilk mesajı bana yazan birini ortaya çıkartıcam yönetici vasıtası ile. Rezil oldular işte birşey diyemiyorum Allah'a havale..

Benim oğlumunda dişleri bi anda dört tane patladı.Hiç bir şey yemiyor.Zaten mama koltuğunu görünce ağzını kapatıyor.Sonra açmak ne mümkün.Ne yapıcam bilmiyorum.Bugün ilk defa tv.açtım belki yer diye onda bile yemedi.Bu arada arkadaşlar Adım Adım seti 9.aya başladım çok güzel etkinlikler var ben beğendim tavsiye ederim.Bir de diş buğdayı yaptım anı olsun diye😍Oğlum dişlerden huysuzdu ama güzel geçti.İnşallah yeni üye arkadaş bana da bir şey yazmaz🙄

Canım nereden aldın adım adım setini bende istiyorum ne oynatacağımı şaşırıyorum ilgisini çeker mi bilmiyorum oyuncakları da artık fırlatıyor yavaş yavaş etkinlik yaptırayım diyorum. Bardabas var bir de ama 1 yaşında başlyor sanırım ay ay yolluyorlar.

Yok yazamaz artık canım sonsuza dek banlandı!! bir daha da cesaret edemez o ancak sahte hesap alıp yazar dalga geçmeye çalışır kendi nickiyle girip yazacak yürek yok yanii boş boş konuşurlar :KK70:

Bizde alerji şüphesi var yumurta yoğurt peynir yok hep aynı şeyleri yiyor yavrum, iki kez ek gıda alıyor biri irmikli meyveli muhallebi diğeri sebze püresi bazen bulgurlu bazen sarı mercimekli, kabak patates bal kabağı fasulye havuç soğan sarımsak koyuyorum, arada bir kuzu kıyma koyuyorum, günde toplam üç kez de mama alıyor, son iki aydır kilo alımı olmadı aynı kilodayiz :KK43:

Canım benimde alerji şüphem olmuştu oğlumda kolları kabarmıştı götürdük test yapıldı birşey çıkmadı. Lakin dr test yapmadan önce dedi ki eğer yoğurt yumurta falan bunlara ailerjisi varsa da kesme taraftarı değiliz çünkü gelişimi için şart dedi. Eğer çocuğu çok zorlayıp rahatsız etmiyorsa vücudu aşırı tepki vermiyorsa azar azar verdiriyoruz ki vücutta direnç kazanmalı demişti.

Valla ben birçok alıştırma bardağı aldım hiçbiriyle içmedi. Sadece e bebeğin suyunun kendi şişesinden içinden çıkan ağızlığını takıyorum onunla içiyor ve hatta artık kolumu tutup kendine çekiyor eline alıp içmeye çalışıyor günde ondan 2 şişe içtiği de oluyor 400 ml yani havalar çok sıcak çünkü yemekler sonrası ve aralarda hep veriyorum içiyor kana kana.

Ya bende almak istiyorum o aventten pipetli dimi. Ama eşim daha çekemez küçük diyor bence alışır.9+ yazıyor üzerinde de alıcam bende dün gttik durmadı birkaç birşey aldık onu alamadım bugün iş çıkışı öğlen gidicem öğlene kadar çalışıyorum ya. Umarım içer.

Back