• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
bizim de sıra 4. dişte çok huysuz altlar ne kolay çıkmıştı 🙄 iki hafta süt dışında hiçbir şey yedirememiştim şimdi yemeye başladı tekrar. sabahları yumurta yerine alternatif ne verebilirim acaba yansıtıldık sanırım yumurtadan. bir de kan damlasını verdiğin zaman sanki pişik oluyor alerji yapıyor gibi geldi bana. sidefer yerine temiz içerikli damla bulmam lazım
Merhaba temiz içerikli Demir takviyesi ben nutrıgen ferromıxın e geçtim

Ayy çok mutluyum oğlum kaç.gündür huzursuz olduğu için akşam birşey yemiyordu öğlen yediğiyle akşam uyuyordu uyuyunca mama veriyorduk meyveli muhallebi bile almıyordu bugün hem öğleden sonra şeftalili kirazlı kayısılı muhallebisini yedi hem de akşama üç.köfte yaptım bir küçük top kıymadan soğan galeta unu çok çok az tuz ve karabiberle ızgara tavada eline verdim yedi zevkle çok azı kaldı. Aynı kıymayı yemeğe koysamm hepsini bitirmediği için kıymanın da hepsini yemiyordu. Çocuklarımız yiyince nasıl mutlu oluyoruz benim karnım açtı o yedi ben doydum:KK49::dua::nazar:

Benim oğlumunda dişleri bi anda dört tane patladı.Hiç bir şey yemiyor.Zaten mama koltuğunu görünce ağzını kapatıyor.Sonra açmak ne mümkün.Ne yapıcam bilmiyorum.Bugün ilk defa tv.açtım belki yer diye onda bile yemedi.Bu arada arkadaşlar Adım Adım seti 9.aya başladım çok güzel etkinlikler var ben beğendim tavsiye ederim.Bir de diş buğdayı yaptım anı olsun diye😍Oğlum dişlerden huysuzdu ama güzel geçti.İnşallah yeni üye arkadaş bana da bir şey yazmaz🙄

Evet canım emmiyor.... beslenme Aralık’ları genelde 4 saat
Bizde alerji şüphesi var yumurta yoğurt peynir yok hep aynı şeyleri yiyor yavrum, iki kez ek gıda alıyor biri irmikli meyveli muhallebi diğeri sebze püresi bazen bulgurlu bazen sarı mercimekli, kabak patates bal kabağı fasulye havuç soğan sarımsak koyuyorum, arada bir kuzu kıyma koyuyorum, günde toplam üç kez de mama alıyor, son iki aydır kilo alımı olmadı aynı kilodayiz :(

Bizde alerji şüphesi var yumurta yoğurt peynir yok hep aynı şeyleri yiyor yavrum, iki kez ek gıda alıyor biri irmikli meyveli muhallebi diğeri sebze püresi bazen bulgurlu bazen sarı mercimekli, kabak patates bal kabağı fasulye havuç soğan sarımsak koyuyorum, arada bir kuzu kıyma koyuyorum, günde toplam üç kez de mama alıyor, son iki aydır kilo alımı olmadı aynı kilodayiz :KK43:
kofte olarak verdiniz mi.ben kiyma ve azicik ekmek icinden kofte yediriyorum hemen hemen hergun.o kilo yapiyor olabilir.

Bizde alerji şüphesi var yumurta yoğurt peynir yok hep aynı şeyleri yiyor yavrum, iki kez ek gıda alıyor biri irmikli meyveli muhallebi diğeri sebze püresi bazen bulgurlu bazen sarı mercimekli, kabak patates bal kabağı fasulye havuç soğan sarımsak koyuyorum, arada bir kuzu kıyma koyuyorum, günde toplam üç kez de mama alıyor, son iki aydır kilo alımı olmadı aynı kilodayiz :KK43:
Canım sebze çok kilo yapmıyor ondan almamıştır,,,, et balık tavuk denedin mi ceviz pekmez de verebilirsin şimdilik aklıma gelenler bunlar

Bu hafta koydeyim annemlerin yanında gidince köfte deneyeceğim nasıl yapıyorsunuz içinde neler var, acaba yiyebilir mi birde, altta üç dişimiz var
kiymayla ekmekicini karistirip tavada azicik zeytinyagiyla kizartiyorum
bizde hic dis yok 7 ayliktan beri hemen hemen her gun yiyor.damagiyla ezer zaten.

Bu hafta koydeyim annemlerin yanında gidince köfte deneyeceğim nasıl yapıyorsunuz içinde neler var, acaba yiyebilir mi birde, altta üç dişimiz var

Canım ben normal soğanı rendeleyip kuzu kıyma galeta unu çok az tuz karabiber kimyon ile yoğurıyorum yumurta sarısı koymuyorum kahvaltıda yiyor zaten yumuşak kıvamda olsun sonra yuvarlak inc köfteler yapıyorum bir küçük toptan 3 tane çıkıyor ızgara tavada pişiriyorum eline veriyorum ısırıp yiyor dökülenleri kendim veriyorum iki dişimiz var altta ama rahatça yiyor damakları sert çünkü

Canım bulgur irmik yiyoruz makarna yapsam mı yiyebilir mi?
O glutensiz makarnalarda yumurta yok sanırım bi dene olmadi içeriğine bakarak. Makarna yiyebilir tabi hatta kuskus falan varsa minik ya zaten yutması kolay oluyor. Ben erişte de yapiyorum ama onda yumurta var

Back