- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.681
Benim kızımda genelde 50-100 ml içiyor ama bana da az gibi geliyor aventin pembe suluğunu kullanıyorum bardakla da içmeyi seviyorKizlar buarada bebekleriniz günde kaç ml su içiyor bide neyle iciriyorsunuz benimki hiç içmiyor günde 20 30 ml belki çok mu az sizce
Benim oğlum biberon almadığı icin bardakla iciriyorum. Ama çok güzel içiyor:) 1 su bardagı kadar içiyor günde. Her yemekten sonra ve aralarda veriyorum artık ne kadar içerseKizlar buarada bebekleriniz günde kaç ml su içiyor bide neyle iciriyorsunuz benimki hiç içmiyor günde 20 30 ml belki çok mu az sizce
Aventin sulugu var bizde ona dolduruyorum kendi cekiyor biberon başlığı gibi değil hortum gibi olandan. Her yemekten sonra 30cc falan icer toplam 120-150cc falan oluyor gündeKizlar buarada bebekleriniz günde kaç ml su içiyor bide neyle iciriyorsunuz benimki hiç içmiyor günde 20 30 ml belki çok mu az sizce
Şuanki durumumuz aynı önceden içiyordu 100 CC falan, bir haftadir kesinlikle içmek istemiyor, biberonla veriyordum ben alıştırma bardağından alıp onu denemek istiyorum birdeBenim kizimda cok az su iciyor gunluk 20cc gecmiyordur ki bazen onu bile icmiyor zorlamakta istemiyorum
Maşallah canım çok pahalı geldi bana avent o yüzden almadım canım foto atabilirmisin sen peki aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba kaça aldım buarada canimAventin sulugu var bizde ona dolduruyorum kendi cekiyor biberon başlığı gibi değil hortum gibi olandan. Her yemekten sonra 30cc falan icer toplam 120-150cc falan oluyor günde
Fiyatıni hatırlamıyorum alali oldu baya indirimdeyken almıştım Şubat indirimlerinde ebebkten ileride lazim olur düşüncesiyle. Memnunum bundan damlatma sorunu olmadi hiç.Maşallah canım çok pahalı geldi bana avent o yüzden almadım canım foto atabilirmisin sen peki aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba kaça aldım buarada canim
BiZdeki de aynısı kızım ordan oraya atıyor görünce hemen içiyor damlatma bizde de olmadı bnde indirimde almıştım çok memnunumFiyatıni hatırlamıyorum alali oldu baya indirimdeyken almıştım Şubat indirimlerinde ebebkten ileride lazim olur düşüncesiyle. Memnunum bundan damlatma sorunu olmadi hiç.
Eki Görüntüle 2283555
Canım We baby almıştım ben onunlada sevdi içmeyi ama ağzı çabuk deforme oldu sonra avente geçtik dene istersen bardakla zor oluyor özellikle dışardaMaşallah canım çok pahalı geldi bana avent o yüzden almadım canım foto atabilirmisin sen peki aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba kaça aldım buarada canim
Benim minikte öyle karşıdan görünce cildiriyorBiZdeki de aynısı kızım ordan oraya atıyor görünce hemen içiyor damlatma bizde de olmadı bnde indirimde almıştım çok memnunum
Kızlar iyi geceler herkese niye bu kadar tartışıldı hiç gerekyok böyle şeylere ne güzel fikir alışverişi yapıyoruz burda gerginliğe hiç gerek yok kimse kimsenin anneliğini eleştiremez sıkma canım sende canını boşver bende 2 sene bekledim anne olmayı neler çektim insan bazen bunalıyor bi rahat nefes almak istiyor bu seni en doğal hakkin rabbim biliyor kula gerek yok
Benim oğlumunda dişleri bi anda dört tane patladı.Hiç bir şey yemiyor.Zaten mama koltuğunu görünce ağzını kapatıyor.Sonra açmak ne mümkün.Ne yapıcam bilmiyorum.Bugün ilk defa tv.açtım belki yer diye onda bile yemedi.Bu arada arkadaşlar Adım Adım seti 9.aya başladım çok güzel etkinlikler var ben beğendim tavsiye ederim.Bir de diş buğdayı yaptım anı olsun diyeOğlum dişlerden huysuzdu ama güzel geçti.İnşallah yeni üye arkadaş bana da bir şey yazmaz
Bizde alerji şüphesi var yumurta yoğurt peynir yok hep aynı şeyleri yiyor yavrum, iki kez ek gıda alıyor biri irmikli meyveli muhallebi diğeri sebze püresi bazen bulgurlu bazen sarı mercimekli, kabak patates bal kabağı fasulye havuç soğan sarımsak koyuyorum, arada bir kuzu kıyma koyuyorum, günde toplam üç kez de mama alıyor, son iki aydır kilo alımı olmadı aynı kilodayiz
Kizlar buarada bebekleriniz günde kaç ml su içiyor bide neyle iciriyorsunuz benimki hiç içmiyor günde 20 30 ml belki çok mu az sizce
Aventin sulugu var bizde ona dolduruyorum kendi cekiyor biberon başlığı gibi değil hortum gibi olandan. Her yemekten sonra 30cc falan icer toplam 120-150cc falan oluyor günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?