- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.661
Merhaba temiz içerikli Demir takviyesi ben nutrıgen ferromıxın e geçtimbizim de sıra 4. dişte çok huysuz altlar ne kolay çıkmıştıiki hafta süt dışında hiçbir şey yedirememiştim şimdi yemeye başladı tekrar. sabahları yumurta yerine alternatif ne verebilirim acaba yansıtıldık sanırım yumurtadan. bir de kan damlasını verdiğin zaman sanki pişik oluyor alerji yapıyor gibi geldi bana. sidefer yerine temiz içerikli damla bulmam lazım
@aminebusra ust dişleri çıkarken çok agri yapar genelde huysuzluk tavan olur. Umarım çabucak çıkarlar fazla uzun sürmez. İkizlerde uyku icin instagramda baldananne sayfasına baktın mi orada vardı ikizler için uygulamalar.
[/QUOTE
Bizimde tüm dişler üsten patladı.Hemde 4 tane.Çok zor geçiyor iştah yok
Bizde alerji şüphesi var yumurta yoğurt peynir yok hep aynı şeyleri yiyor yavrum, iki kez ek gıda alıyor biri irmikli meyveli muhallebi diğeri sebze püresi bazen bulgurlu bazen sarı mercimekli, kabak patates bal kabağı fasulye havuç soğan sarımsak koyuyorum, arada bir kuzu kıyma koyuyorum, günde toplam üç kez de mama alıyor, son iki aydır kilo alımı olmadı aynı kilodayizEvet canım emmiyor.... beslenme Aralık’ları genelde 4 saat
merhaba bakayım ben de ona. teşekkürler :)Merhaba temiz içerikli Demir takviyesi ben nutrıgen ferromıxın e geçtim
kofte olarak verdiniz mi.ben kiyma ve azicik ekmek icinden kofte yediriyorum hemen hemen hergun.o kilo yapiyor olabilir.Bizde alerji şüphesi var yumurta yoğurt peynir yok hep aynı şeyleri yiyor yavrum, iki kez ek gıda alıyor biri irmikli meyveli muhallebi diğeri sebze püresi bazen bulgurlu bazen sarı mercimekli, kabak patates bal kabağı fasulye havuç soğan sarımsak koyuyorum, arada bir kuzu kıyma koyuyorum, günde toplam üç kez de mama alıyor, son iki aydır kilo alımı olmadı aynı kilodayiz
Canım sebze çok kilo yapmıyor ondan almamıştır,,,, et balık tavuk denedin mi ceviz pekmez de verebilirsin şimdilik aklıma gelenler bunlarBizde alerji şüphesi var yumurta yoğurt peynir yok hep aynı şeyleri yiyor yavrum, iki kez ek gıda alıyor biri irmikli meyveli muhallebi diğeri sebze püresi bazen bulgurlu bazen sarı mercimekli, kabak patates bal kabağı fasulye havuç soğan sarımsak koyuyorum, arada bir kuzu kıyma koyuyorum, günde toplam üç kez de mama alıyor, son iki aydır kilo alımı olmadı aynı kilodayiz
Bu hafta koydeyim annemlerin yanında gidince köfte deneyeceğim nasıl yapıyorsunuz içinde neler var, acaba yiyebilir mi birde, altta üç dişimiz varkofte olarak verdiniz mi.ben kiyma ve azicik ekmek icinden kofte yediriyorum hemen hemen hergun.o kilo yapiyor olabilir.
Canım saydıkların faydalı ama hep alerjik şeyler, bizim testlerde çıkmadı, deniyorum hep, kuzu kıymayı bile korkarak verdimCanım sebze çok kilo yapmıyor ondan almamıştır,,,, et balık tavuk denedin mi ceviz pekmez de verebilirsin şimdilik aklıma gelenler bunlar
kiymayla ekmekicini karistirip tavada azicik zeytinyagiyla kizartiyorumBu hafta koydeyim annemlerin yanında gidince köfte deneyeceğim nasıl yapıyorsunuz içinde neler var, acaba yiyebilir mi birde, altta üç dişimiz var
Canım çoğu bebeklerde 1 yaşında geçiyormuş inşallah sizinki de geçerCanım saydıkların faydalı ama hep alerjik şeyler, bizim testlerde çıkmadı, deniyorum hep, kuzu kıymayı bile korkarak verdim
Bu hafta koydeyim annemlerin yanında gidince köfte deneyeceğim nasıl yapıyorsunuz içinde neler var, acaba yiyebilir mi birde, altta üç dişimiz var
Canım bulgur irmik yiyoruz makarna yapsam mı yiyebilir mi?T tuanadereli glutensiz makarnalar var ya onlarda olmaz mi alerjik mi olur yine ? Aslında ceviz güzel kilo yapar ama alerjense tabi başka alternatif düşünmek gerek
O glutensiz makarnalarda yumurta yok sanırım bi dene olmadi içeriğine bakarak. Makarna yiyebilir tabi hatta kuskus falan varsa minik ya zaten yutması kolay oluyor. Ben erişte de yapiyorum ama onda yumurta varCanım bulgur irmik yiyoruz makarna yapsam mı yiyebilir mi?
Benim oğlumun da henüz hiç dişi yok halbuki kızımın 5.5 aylıkken çıkmıştı bunda sabırla bekliyorum ama herşeyi güzel yiyor çok şükürkiymayla ekmekicini karistirip tavada azicik zeytinyagiyla kizartiyorum
bizde hic dis yok 7 ayliktan beri hemen hemen her gun yiyor.damagiyla ezer zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?