- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #4.981
Maşallah canım Allah tamamını erdirsinArkadaşlar merhaba . Dün hastaneye kontrole gittim . Dr tek kesede iki bebek gördüğünü söyledi bize de gösterdi çok şaşırdık. Biri 6+3 diğeri 6+5 mis. Hem tedirgin hem mutluyum karmakarışık duygular yaşıyorum. Allah'a bol bol dua ediyorum hayırlısıyla dogsunlar kendilerini tamamlasinlar inşallah diye
Canım benim ilk gebeliğimle tamamen farklı. İlk gebeliğim mide bulantısız baş dönmesiz çok sağlıklı geçmişti şimdi fenAlardayım.Kızlar ıkıncı anneler sıze sorum olucak belırtılerınız ılk bebeklerınızdekı gıbı aynımı ben sımdı herseyı tek tek not etmısım kızımada bu zamanda koku hassasıyetım baslamıs dolap acamamısım falan bunda oyle koku hassasıyetım yok bugun ogurdum okadar buseferde aklıma kotu seyler gelıyor saglıklımı deıl neden baslamadı dıeya yıcezmı bız boyle kendımızı acaba hep
Var tabiki ama düşünmemeye calisiyorumçok şaşırtıcı oldu ama geldi meleğimiz daha adet olmadan tekrar.. hayırlı olsun seninde inşallah. peki geçen seferden kalan korkular sizde de oluyor mu.. hep bisey olacak korkusu var icumde
Ah canım çok güzel bir haber :) sağ sağlim zamanında gelsin inşallah minnoşların :)Arkadaşlar merhaba . Dün hastaneye kontrole gittim . Dr tek kesede iki bebek gördüğünü söyledi bize de gösterdi çok şaşırdık. Biri 6+3 diğeri 6+5 mis. Hem tedirgin hem mutluyum karmakarışık duygular yaşıyorum. Allah'a bol bol dua ediyorum hayırlısıyla dogsunlar kendilerini tamamlasinlar inşallah diye
AMİNNNN insallah canım sagolMaşallah canım Allah tamamını erdirsin
Sagol arkadasimAh canım çok güzel bir haber :) sağ sağlim zamanında gelsin inşallah minnoşların :)
maşallah darısı başıma:)))Sagol arkadasimstress 1 ken 2 oldu ayy nasıllar ne durumdalar diye yerim artık kendimi
İyidir merak etme Zeyno belki kalp atışını da dinlersinSlm kızlar burdaki hastNede dr yoktu bir arayim dedim belki gelmiştir diye geldi dediler birazdan gidicem dayanamadım ilk ultrason olacak umarım herşey yolundadir
inşallah canım keseye görsek en azindanİyidir merak etme Zeyno belki kalp atışını da dinlersin
Pek bir yorum yapmadı günde iki jel iki progestan iğne yapıyordum zaten pruluton yaptık gece haftada üç yap dedi onuda istirahat et parçalı kanama olursa gel kanama düşük riskini mi gösterir dedim evet dediCanım bol bol hatta sürekli yatmalısın. Doktor proluton depot iğne verdi mi? Üzülme bizim de kanamamız oldu kese kadardı benim de. Yatıyorum iki haftadır ve küçüldü inşallah bir daha yaşaymaz rabbiö. Seninki de küçülecek inşallah. Doktor ne dedi peki?
Allah razı olsun birinin bana geçmiş olsun demesi bile okadar iyi geliyor ki çok saol cnm benim aynen öyle dün ağlamakla geçti günüm bugün biraz daha kabullendim durumu ne bişeyim sanırım ben çok rahat olduğum için bu kadar etkilendim kendime kızıp durdum ama rabbim birşeyi nasip ediyorsa da etmiyorsa da bir hayır vardır diyip teselli oluyorum lütfen benim gibi rahat davranmayın iyi bakın bebişinize allahım hiç bir anneyi evlatla sınamasın tek dileğim bu hakkınızı helal edin çok yardımcı oldunuz burda çok günüm geçtigünaydın arkadaşlar öncelikleGizemtkdmr kardeşim üzülme desem de çok üzüleceksin biliyorum yaşayan biliyor ancak bak ben dahil o kadar çok insan bunu yaşadı ki keşke son yaşayan sen olsan ama sabret, inan ve isyan etme..Rabbim sana değiştiremeyeceğin şeyleri kabul etme gücü versin! emin ol çok yakında sağlıklı bir bebeğin olacak bu bile kısır olmadığını gösteren bir şey o yüzden şükret dedi bana da dr lar..bak üzerinden 9 ay geçti ancak hamile kalabildim...nedeni ise o duygudan bir türlü kurtulamam gece gündüz kaybımı düşünmem oldu..biliyorum şu an dünyan ve etrafın çok karanlık, umut ve teselli verecek cümle yok..o yüzden sana sadece sabır dileyebiliyorum kardeşim
Allah sizi korusun ve kimseye yaşatmasın illa ki bir gün herşey çok güzel olacak çok saol cnm benim kendine dikkat et Allah’a emanetSabirlar diliyorum. Cok zor bir durum. En kisa zamanda saglikli bi bebege kavusursunuz insallah. Hepimizin aklinda ilk 3ay bu durumla karsilasmak var ne yazikki. Insallah son olur.
Görürsün canım bu hafta da bebeği de belki görmezse de telaş etme geç döllenme oluyor haber etinşallah canım keseye görsek en azindan
Ben de aynıyım canım ama her gebelik farklı oluyor benim arkadaş 5 aylık hamile hiç ne bulantı ne belirti yok maşallah gayet sağlıklı kızı olacak hayırlısıylaIkızmııı ayyy cok tatlııı masallah ozaman onalara saglıcakla gelsınler ıns annesi ... bende cok pımpırıklıyım bulantımmu azaldı goguslerım acımıyo sankı yok kasık agrımmı var delırmezsem ıyı bıde sonlanan gebelıgımde belırtılerımde bıtmıstı ozaman anlamıstım kalbı durdu heralde due sımdı oyuzden kendımı bın kat daha fazla dınlıyorum
Benimde 6+6 da görünmedi, sonra 7+1 de de kalp atışı görünmedi ve o gün kürtaj oldum .Ama benim muayenelerim hep alttan oldu. Alttan baktırsaydın keşke , bu dönem cihazlarında 6. haftada görünmesi gerekiyor ama tabiki vajinal muayenede. 8. haftada görünüyor diyenler 7. haftayı pas geçip 2 hafta bekleyenler oluyor. Benimde kese büyüyordu yolk sac da vardı . Bir kaç gün sonra mutlaka vajinal muayene olun bence içiniz daha rahat eder. Azıcık göbeğiniz bile olsa karından zor günüyor.Kızlar bir sorum olacak..bugün 6+5 hastaneye uğradım sabah testlerimi vermek için..dr karnımdan baktı kesem 21 mm olmuş içinde bebeği gördü ama kalp atışını göremedi vaginal bakmak istedi bekleyelim dedim..pazartesi çağırdı..geçen cumartesi kesem 13 mm di..tam 6. haftada o zaman geç döllenme olmuş ancak yolk sac görünüyor denilmişti..sorum şu cumartesi 7. hafta dolacak 8 e giriyorum neredeyse kese 21 mm tamam 5 günde büyümüş çok güzel de kalp atışını bu ölçülerde hala duyamayan(yani göremeyen) var mı? kese boyutu hafat ile uyumlu mu sizce?evham yapmayayım diyorum da insan işte kafasında soru olsun istemiyor..
Gözün aydın insallah ikisini de saglikli bir şekilde kucağına alirsin :)Arkadaşlar merhaba . Dün hastaneye kontrole gittim . Dr tek kesede iki bebek gördüğünü söyledi bize de gösterdi çok şaşırdık. Biri 6+3 diğeri 6+5 mis. Hem tedirgin hem mutluyum karmakarışık duygular yaşıyorum. Allah'a bol bol dua ediyorum hayırlısıyla dogsunlar kendilerini tamamlasinlar inşallah diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?