• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benimde 6+6 da görünmedi, sonra 7+1 de de kalp atışı görünmedi ve o gün kürtaj oldum .Ama benim muayenelerim hep alttan oldu. Alttan baktırsaydın keşke , bu dönem cihazlarında 6. haftada görünmesi gerekiyor ama tabiki vajinal muayenede. 8. haftada görünüyor diyenler 7. haftayı pas geçip 2 hafta bekleyenler oluyor. Benimde kese büyüyordu yolk sac da vardı . Bir kaç gün sonra mutlaka vajinal muayene olun bence içiniz daha rahat eder. Azıcık göbeğiniz bile olsa karından zor günüyor.
Rabbim tez zaman da sana da nasip etsin canım amin

Pek bir yorum yapmadı günde iki jel iki progestan iğne yapıyordum zaten pruluton yaptık gece haftada üç yap dedi onuda istirahat et parçalı kanama olursa gel kanama düşük riskini mi gösterir dedim evet dedi
Canım kırmızı kanama evet. Ama şimdi içerde birikmiş kan vardır kahverengi olarak dışarı atabilirsin ondan korkma. İnşallah tekrar olmaz inşallah bebişini kucağına alırsın:dua:

Allah razı olsun birinin bana geçmiş olsun demesi bile okadar iyi geliyor ki çok saol cnm benim aynen öyle dün ağlamakla geçti günüm bugün biraz daha kabullendim durumu ne bişeyim sanırım ben çok rahat olduğum için bu kadar etkilendim kendime kızıp durdum ama rabbim birşeyi nasip ediyorsa da etmiyorsa da bir hayır vardır diyip teselli oluyorum lütfen benim gibi rahat davranmayın iyi bakın bebişinize allahım hiç bir anneyi evlatla sınamasın tek dileğim bu hakkınızı helal edin çok yardımcı oldunuz burda çok günüm geçti
Allah sabır versin kendini suçlayıp eziyet etme hayırlısı neyse o olsun insallah :(

Canım kırmızı kanama evet. Ama şimdi içerde birikmiş kan vardır kahverengi olarak dışarı atabilirsin ondan korkma. İnşallah tekrar olmaz inşallah bebişini kucağına alırsın:dua:
Sağol canım direk kırmızı başladı zaten öylede devam ediyor Allah’a emanet bekliyoruz bakalım nasip

Kızlar bir sorum olacak..bugün 6+5 hastaneye uğradım sabah testlerimi vermek için..dr karnımdan baktı kesem 21 mm olmuş içinde bebeği gördü ama kalp atışını göremedi vaginal bakmak istedi bekleyelim dedim..pazartesi çağırdı..geçen cumartesi kesem 13 mm di..tam 6. haftada o zaman geç döllenme olmuş ancak yolk sac görünüyor denilmişti..sorum şu cumartesi 7. hafta dolacak 8 e giriyorum neredeyse kese 21 mm tamam 5 günde büyümüş çok güzel de kalp atışını bu ölçülerde hala duyamayan(yani göremeyen) var mı? kese boyutu hafat ile uyumlu mu sizce?evham yapmayayım diyorum da insan işte kafasında soru olsun istemiyor..
Benim 8.hafta oldu bebek gorunmedi :D alttan görünüyor illa velet. Alttan neden baktirmiyorsun ki hicbir tehlikesi yok

Ya cok üşüyorum ya ısınmak bilmiyorum. Ev ısısı iyi, kan değerlerim iyi ama ben donuyorum... Dogum videolari izledim biraz, Allah'ım korkan var mi ben gibi :KK70: Nasıl doğuracağız biz ya, sezaryanda tam bayıltma mi yapiyorlar. :110:
Ayni dertler bendede var ve cok yorgun hissediyorum ilk dogumumdan once bende sezeryan videolari cok izlemistm bence izleme sadece on yargili gidiyosun doguma 7 ay once sezaryenle dogum yaptim smdi 7 haftalik hamileyim ilk dogumumda hc korktugum kdr degilmis dedim :halay:bide ben panik atak hastasiyim tam bayilmak istedim belden altimi uyusturdu doktor spinal sezaryen oldum iyikide iyle olmua bebegimi gordum :KK48:

Ben düşükten sonra demistim ki niye uzuluyoruz su dunyada bizim de garantimiz yok. Emanetiz sonucta su dunyada. Yiyecek ekmegi sunulan yaşıyor yoksa alıyor Yaradan. Yaradan cok merhamet sahibi. Yine veriyor dualari duyuyor. Ben dusukten sonra hamile kaldim cok üzüldüm hic olmayacak mi acaba diye dusunmekten kendimi alamazken şükür ki verdi. Insallah ömrünü de verir bu sinavi da geçeriz. Bu düşükler bile bizim icin bir sinav. Uzulmeyin Yaradana inanin. Mutluluk da ondan üzüntü de. Düşünün ki koskoca evladini gozu gibi büyüttüğü evladini kahpece kurşunla sehit verenler var. Düşünün ki hic evlat sahibi olamayanlar var. Halimize bin şükür yumurtlayabiliyoruz rahimde sagliksiz gorunen birsey yok. Vakti gelince hersey olur uzulmeyin. Vaktini bekleyin. Stres yapmayin uzulmeyin bekleyin dua ile. Rabbim bizim onu sıkça anmamizi istiyor. Anın sukredin ki dualarınız kabul olsun.

Ayni dertler bendede var ve cok yorgun hissediyorum ilk dogumumdan once bende sezeryan videolari cok izlemistm bence izleme sadece on yargili gidiyosun doguma 7 ay once sezaryenle dogum yaptim smdi 7 haftalik hamileyim ilk dogumumda hc korktugum kdr degilmis dedim :halay:bide ben panik atak hastasiyim tam bayilmak istedim belden altimi uyusturdu doktor spinal sezaryen oldum iyikide iyle olmua bebegimi gordum :KK48:
Ay ne guzel ya ben hissetmeyeyim ama göreyim neler oluyor izleyeyim istiyorum:) hic agri oluyor mu sonrasinda ya da islem olurken

Ay ne guzel ya ben hissetmeyeyim ama göreyim neler oluyor izleyeyim istiyorum:) hic agri oluyor mu sonrasinda ya da islem olurken
Valla okdr kisa surduki sezaryen bn hala hazirlik yapiyolar saniyordum islem icin nezaman baslicaksiniz derken oglumu verdiler kucagima :KK48: hic hissetmedim sonrasinda agri oluyo maalesef 1 hafta yattim zor kalkip oturuyodum hep annemle esim kaldirip yatirdi ama sezaryenlerin hepsinde oluyo zamanla geciyo canim

9+5 günlük gebeyim. Dün kahverengi akıntı başladı ve hala devam ediyor. Peçeteye geliyor sadece. Dr a gittim rahim kese vb kanama alanı görmedi.progestAn verdi. Dinlen dedi. YaşayAn oldu mu? Çok korkuyorum, çok üzgünüm.

Merhaba , sizin Sat ne zaman yani sonuçta adet tarihinde gebe kalamayacagımıza göre hepimizin geç döllenme ama benim 2 hafta frkediyor. Sat 21 Aralık ,30 ocakta doktor 3 haftalık dedi kese gözüktü bebek henüz görünmedi.
Hepimizin geç döllenme değil,yani bazı kadınlar 12-14-16 cı günlerde yumurtlarken bazı kadınlar 16-18-20 ci günlerde yumurtluyor dolayısıyla 1 hafta arada fark ediyor geç yumurtlayanlarda geç döllenme olurmuş herkeste değil,benim 16-18-20 ci günlerden biri olduğu için sat tarihine göre 6 haftalık hamileyim ama geç yumurtlamadan dolayı keseye göre 5 haftalık dedi dr um,sat 19 aralık

Back