- 17 Eylül 2017
- 187
- 178
- 18
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #5.021
Cok sağol canim ben de bal zencefil direk yiyeceğimCanım benim doktorum zencefilli ballı pastil kullanabilirsin demişti kullanmıştım bir kaç gün çok iyi geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sağol canim ben de bal zencefil direk yiyeceğimCanım benim doktorum zencefilli ballı pastil kullanabilirsin demişti kullanmıştım bir kaç gün çok iyi geldi bana
ben hiç rahat değildim başıma geldiğinde..çünkü çok şikayetim sıkıntım vardı ama dr lar anlamadı dinlemedi beni..neyse kısaca demek istediğim sen naparsan yap herşey olacağına varıyor ben dr kapılarını aşındırdım ama sonuç sıfır göz göre göre gitti bebeğim..sen rahatım diye suçluyorsun ben neden çözemedim dr lar neden ciddiye almadı şikayetlerimi vs..kısacası kendimizi suçlamamız yersiz canım..bunu kendine yapma biliyorum ille bir neden bulmak istiyor beynin de bazı şeyleri yerli yerinde de yapsan kader diye bir şey var..o kısmını kimse çözemez!Allah razı olsun birinin bana geçmiş olsun demesi bile okadar iyi geliyor ki çok saol cnm benim aynen öyle dün ağlamakla geçti günüm bugün biraz daha kabullendim durumu ne bişeyim sanırım ben çok rahat olduğum için bu kadar etkilendim kendime kızıp durdum ama rabbim birşeyi nasip ediyorsa da etmiyorsa da bir hayır vardır diyip teselli oluyorum lütfen benim gibi rahat davranmayın iyi bakın bebişinize allahım hiç bir anneyi evlatla sınamasın tek dileğim bu hakkınızı helal edin çok yardımcı oldunuz burda çok günüm geçti
geçmiş olsun korktum şimdi ama kese de büyümüş geç döllenmedir demişti cumartesi bakan dr..sat göre daha geç bir gebelik bu demişti..Benimde 6+6 da görünmedi, sonra 7+1 de de kalp atışı görünmedi ve o gün kürtaj oldum .Ama benim muayenelerim hep alttan oldu. Alttan baktırsaydın keşke , bu dönem cihazlarında 6. haftada görünmesi gerekiyor ama tabiki vajinal muayenede. 8. haftada görünüyor diyenler 7. haftayı pas geçip 2 hafta bekleyenler oluyor. Benimde kese büyüyordu yolk sac da vardı . Bir kaç gün sonra mutlaka vajinal muayene olun bence içiniz daha rahat eder. Azıcık göbeğiniz bile olsa karından zor günüyor.
ilkini baktırmıştım cumartesi alttan..dr un cihazıda iyiydi özelde idi..bugün devlet hastanesinde eski bi ultrason makinesi ile hem çok hassastım ağrı çekecektim hemde asıl neden ilk bakan dr çok aşağıda yerleşmiş seni korkutmayayım ama ayakta bile uzun süre kalma dedi..ister istemez sert bir cisimle sert bir hamle ile cihazın temaz etmesini istemedim çünkü kesem direkt kanalın girişinde yerleşmiş durumda..sonra Allah korusun kötü bir şey olacağı varsa da acele ettim bekleseydim keşke bundan mı oldu diye düşünmek istemiyorum beklemeyi tercih ettim..Benim 8.hafta oldu bebek gorunmedi alttan görünüyor illa velet. Alttan neden baktirmiyorsun ki hicbir tehlikesi yok
merhaba canım bende senin gibi çok merak ediyorum hep görsem keşke diye ama kanamam yok leke yokKızlar bebeğimizin sağlıklı olup olmadığını nasıl anlicaz 2 hafta Dr görmüyorum inşallah iyidir dye düşünüyorum sizde benim Gibimisiiniz görünce rahatlıyorum daha haftaya cuma gidicem doktora nasıl sabredcem bilmiyorum
teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize ... o kadar çok soru var ki kafamda çok iyi geldi burada aynı şeyleri yaşayan hisseden insanlarla konuşup paylasmak inşallah sağlıklı bir gebelik olur ağzından bal damladı valla için rahatladıMerhaba canım hoş geldin. Hep böyle sağlıklı sürsün inşallah.
Brn tek kese gördüm doktorun da ikiz olsaydı söylerdi. Kesen aynı kızımın kesesi gibi üçgen :) çok sağlıklı ve güzel geçmişti benim kızumdaki serüvenim, inşallah senin de öyle geçer.
canım sakin olmaya çalış biraz bekle bakalım.. 5+5 te benim de kalp atusu duyulmadı bekliyoruz zaman grcsin diye ama sat a gire bu hesap zaten adetten 1 hafta sonra hamis oldun desen zaten çok minik bebegin... beraber bekleyelim güzel sonuçlar alıcaz insallahKızlar bir sorum olacak..bugün 6+5 hastaneye uğradım sabah testlerimi vermek için..dr karnımdan baktı kesem 21 mm olmuş içinde bebeği gördü ama kalp atışını göremedi vaginal bakmak istedi bekleyelim dedim..pazartesi çağırdı..geçen cumartesi kesem 13 mm di..tam 6. haftada o zaman geç döllenme olmuş ancak yolk sac görünüyor denilmişti..sorum şu cumartesi 7. hafta dolacak 8 e giriyorum neredeyse kese 21 mm tamam 5 günde büyümüş çok güzel de kalp atışını bu ölçülerde hala duyamayan(yani göremeyen) var mı? kese boyutu hafat ile uyumlu mu sizce?evham yapmayayım diyorum da insan işte kafasında soru olsun istemiyor..
Canım sağlık ocağı bakmaz sanırım. Ben bugün gittim doktor bu ağrılar idrar yolu enfeksiyonundan olabilir dediBende dünden beri aynı şeyleri yaşıyorum kahverengi küçük bir leke oldu bendede çok korkmaya başladım. Akşam eşim gelince hastaneye gidelim diyeceğim. Sağlık ocağı bakar mi ki
Canım ne güzel yazmışsınBen düşükten sonra demistim ki niye uzuluyoruz su dunyada bizim de garantimiz yok. Emanetiz sonucta su dunyada. Yiyecek ekmegi sunulan yaşıyor yoksa alıyor Yaradan. Yaradan cok merhamet sahibi. Yine veriyor dualari duyuyor. Ben dusukten sonra hamile kaldim cok üzüldüm hic olmayacak mi acaba diye dusunmekten kendimi alamazken şükür ki verdi. Insallah ömrünü de verir bu sinavi da geçeriz. Bu düşükler bile bizim icin bir sinav. Uzulmeyin Yaradana inanin. Mutluluk da ondan üzüntü de. Düşünün ki koskoca evladini gozu gibi büyüttüğü evladini kahpece kurşunla sehit verenler var. Düşünün ki hic evlat sahibi olamayanlar var. Halimize bin şükür yumurtlayabiliyoruz rahimde sagliksiz gorunen birsey yok. Vakti gelince hersey olur uzulmeyin. Vaktini bekleyin. Stres yapmayin uzulmeyin bekleyin dua ile. Rabbim bizim onu sıkça anmamizi istiyor. Anın sukredin ki dualarınız kabul olsun.
Aynen canım biz hissetmeyine rahat edemicez galiba rahat olayım iyidir diyorum sonra belirtler bitiyo acaba bişeyo oldu diyorum annelik çok karışık bi duyguymuşmerhaba canım bende senin gibi çok merak ediyorum hep görsem keşke diye ama kanamam yok leke yok
teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize ... o kadar çok soru var ki kafamda çok iyi geldi burada aynı şeyleri yaşayan hisseden insanlarla konuşup paylasmak inşallah sağlıklı bir gebelik olur ağzından bal damladı valla için rahatladı
Canım bnde sen gibiyim tedirgin oluyor insan demi görmeyince benimde 2 hafta oldu 8 gün var görmemeDoktor kontrolü için son 11 gün :)resmen 17 gündür görmüyorum bebişimi insan çok merak ediyor ya :)
Hoşgeldin canım rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinselamlar.bizde yeni geldik aranıza. 7+4 olmuşuz bile
Methabaa:) be zamandır denk gelmedik nasılsın tatlım:) insan özlemez miii, uyuyunca bile başında bekleniyor uyansa da sevsem diye :) Allah bağışlasın kuzucuklarımızı.Doktor kontrolü için son 11 gün :)resmen 17 gündür görmüyorum bebişimi insan çok merak ediyor ya :)
Merhaba tatlım diğer bilgişerini de yaz ekleyeyim hemenmerhabalar bende eylül annesiyim benide listenize ekleyin
son adet tarihim 4 aralık-doğum tarihim doktorumun dediğine göre 19 eylül 2018