2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya çok acımasızca çok kızdım eşinin ailesine, ne demek o daha bebek değil kan pıhtısı ya o bi can bi de sana bunu diyenler de kadın ve kendileri de anne ama anneliği hissedememişler demekki çok üzüldüm ay çok samimiyet kurma onlarla baksana nasıl üzücü şeyler söyleyebiliyorlar, bebeklerinle mutluluklar sizinle olsun

Aynen benim annem de 7 çocuk doğurmuş şey diyordu zAten 3. Ayında öğrenirdik hamile olduğumuzu test yok bişiy yok tarlaya da bakardık hayvanlara da bakardık evde yemeği de yapardık diyor, karadenizliyiz genelleme olmasın ama erkeklerimiz biraz tembeldir kadınlar çok çalışırmış, tarlada Doğum yapan kadınlar vardı kendi kendine doğurup yürüyerek evlerine giderlerdi diye annem anlattıkça hayretler içinde dinliyordum

Allah oğluna, size ömür versin gerçekten geçmiş olsun. Cidden bu insanlar hak etmiyormuş. Ben söylemeyi düşünmüyorum ama, kendi annemler şüpheleniyor, mesela bu akşam da onlara gidicem, midem bulanıyor yemek yiyemiyorum falan, ya da normalde hiç yemeyeceğim bir şey yiyorum, anlamaya başladılar sanki. E benimkiler bilince, bu sefer eşimin ailesine de söylemek gerek. Bilmiyorum ne yapsam.

Bence başlarına gelmemiş yaşamayan maalesef anlamıyor

12. Haftaya kadar bebeğin kalp atisi bebege zarar verdiğinden dinletmiyoruz diyorlar. Size gösterdiler mi dinlettiler mi?

hem gördüm hem de dinledim,çok kısa dinletti zaten. zararlı olsa doktorun dinleteceğini de sanmıyorum.

Bana da dinletmedi ama açıklama olarak da şu an vücudu çok küçük ama kalbi büyük ı yüzden ses dalgası çok yüksek oluyor tercih etmiyorum dedi ama gösterdi kelebek kanadı gibiydi benim pazartesi de kontrolüm var tüp doktoruma bursaya gitim ilk kendi doktorunda da haftaya dinleme sonra dinle dedi tabi kısa da olsa dinleten de var

Ay kızlar ilk defa aşerdim işyerinde bi tatlı istedi canım eşimle de üniversitede aynı kampüste çalışıyoruz fakülteler farklı aradım aldı getirdi arkadaşlar amir müdür müdür yardımcıları yedik yandık bize kilo aldıracaksın diyorlar ama çok fenaymış şu aşerme ya

Bugun 8 haftalik oldum. Doktorum tahlillerime bakti güzel sorunsuz cıktı şükür. Gel ultrasondan karindan bakalim bi napiyor dedi, velet yine görünmedi :)) yine alttan merhaba dedi bize

Kusmalarim icin 2 sey onerdi. Biri yatis musade altında serum, digeri receteli recetesiz ilaçlar. Beb sgknin karsilamadigini aldim 55 lira ama cok etkili kusmasi bulantılardan istahi kesilen arkadaslara tavsiye ederim. Premesis Plus zencefilli ve B vitamini iceren bir ilac.

Günlerdir kusmaktan yemek su bile içemiyordum acilde sivi takviyesi vermislerdi. Cok sukur doktorum imdadima yetisti. Canim kemik suyu corba cekti limonlu sarimsakli cok guzel bir corbaci var ben kokudan yemek bile yapamaz olunca çorbacıda yedik. Yemeden once o ilaçtan attim. Corba aksam oldu hala midemde şaşkınım ve cok mutlu. Cok şükür yemek yiyebildim bin şükür. Rabbim hepimize saglikli kolay bir hamilelik nasip etsin. Herşeyi ile zorlu bir süreç şu süreç. Bir dahaki randevuyu 12._13. Haftaya verdi. Saglikla büyütelim insallah.

kalp atışı uzun süre dinletilirse zararlı olduğunu söylüyorlar.

zaten hiçbir doktor uzun dinletmiyor kısa dinletebilirim ama yine de tercih etmiyorum dedi arkadaşın doktoru da tercih etmemiş başka dinlemeyen var mı diye sormuş söyledim yani genellme olarak her doktor dinletiyor diye birşey yok diye

Saol canım aradan çok zaman gecti ama sözlerin tesiri hala canlı unutamiyo insan bu ve benzeri çok şey yaşadım mesafeliyim hepsiyle mecbur kalmadikca sık görüşmuyorum akıllı eşimde anneme söylesek sevinsin diyo dedimki sinir bozucu laflara henüz hazır değilim şu 3 ay dolsun sonra söyleriz bakalım sağlıklı olsunda hayırlısı

Kimse insanın annesinin yerini tutamaz annem yaşadıklarımı iki kat üzüldü hem kaybettiklerime hemde benim uzulmeme anneme söyledim ben ama aramızda kalsın vakti geldiğinde herkes öğrensin dedim oda yaşadıklarımı bildiği için anlayışla karşıladı ya zaten bazı şeyleri gizleyemiyosunda bulanti baş dönmesi ele veriyor benimki öyle oldu

Boşver söylemeyin belki de nazar ediyorlardır, valla bende görüşmüyorum eşimin ailesiyle en iyi kaynana ölü kaynanadır(şimdi kayınvalidesi iyi olanlar alınmasın) eşim soyledi ailesine görüşmüyoruz yA bana bişiy diyemiyorlar da erken daha evliliğiniz otursaydı demişler 9 Aydır evliyiz 6 yıl da sevgili kaldık :))surekli bizden ayrılık haberi beklediği için kınaları hazır bekliyor benimki umduğunu bulamayınca tabi bebek olduğuna bile üzüldü düşün babaanne olacak bi de ya

çok üzüldüm canım, sen sıkma canını, bebişi düşün. 3. şahıslar işin içine girdiği zaman hayat daha zorlu oluyor malesef. keşke büyükler de bazen bunu görüp anlayışlı olsalar. evlenmeden önce hep derdim sonuçta sevdiğim adamı dünyaya getiren insan, annem gibi davranırım diye ama öyle olmuyormuş. insanın kendi annesi gibi olmuyor malesef. tabi iyi olanlar da vardır mutlaka ama böylesine denk gelmek önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…