- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #4.681
Ya çok acımasızca çok kızdım eşinin ailesine, ne demek o daha bebek değil kan pıhtısı ya o bi can bi de sana bunu diyenler de kadın ve kendileri de anne ama anneliği hissedememişler demekki çok üzüldümAy canım bende aynı senin gibi düşünüyorum 3 aylık bebeğimin kalbi durmustu eşimde bende yıkılmıştık görumcemin tepkisi aynen şu oldu ya zeten bir kan pihti si bebek degilki niye ağlıyorsun anlamdim sevgili kaynanamda ağlama bak oğlum üzülüyo sonra boş gebelik geçirdim onda da 8 haftaya kadar beklettiler ne stresler yaşadık eşimle kürtaj dan sonra geçmiş olsuna arayip ya zaten hamile degilmissin gebelikte yokmuş ya bazen insanlar öyle laflar ediyo ki gözündeki yaşı kurutuyolar oğlum var şimdi 6 yaşında ikinci bebek 2 senedir olmuyodu takmadiklari kulp kalmadı şimdi bir mucize oldu Rabbim bu bebeği nasip etti ama şimdi bu insanlar müjde almayi hak ediyomu bence haketmiyo tehlikeli sürec geçene kadar söylemeyi düşünmüyorum sende söyleme bence bosver
Aynen benim annem de 7 çocuk doğurmuş şey diyordu zAten 3. Ayında öğrenirdik hamile olduğumuzu test yok bişiy yok tarlaya da bakardık hayvanlara da bakardık evde yemeği de yapardık diyor, karadenizliyiz genelleme olmasın ama erkeklerimiz biraz tembeldir kadınlar çok çalışırmış, tarlada Doğum yapan kadınlar vardı kendi kendine doğurup yürüyerek evlerine giderlerdi diye annem anlattıkça hayretler içinde dinliyordumKeşke hamilelikte insanlar anlayışlı olsalar alttan alsalar bu hamile yardımcı olalım deseler keşke
Annem hemen savunmada ben 4 çocuk doğurdum perişan halde vs diye ben sen değilim banane köyde yaşadığından tamam zor süreç yaşamışsınız benim de mi zor süreç yaşamam gerekiyor
Keşke anlayışlı insanlar olsaydı hayırlısı bugünlerde geçecek
Ay canım bende aynı senin gibi düşünüyorum 3 aylık bebeğimin kalbi durmustu eşimde bende yıkılmıştık görumcemin tepkisi aynen şu oldu ya zeten bir kan pihti si bebek degilki niye ağlıyorsun anlamdim sevgili kaynanamda ağlama bak oğlum üzülüyo sonra boş gebelik geçirdim onda da 8 haftaya kadar beklettiler ne stresler yaşadık eşimle kürtaj dan sonra geçmiş olsuna arayip ya zaten hamile degilmissin gebelikte yokmuş ya bazen insanlar öyle laflar ediyo ki gözündeki yaşı kurutuyolar oğlum var şimdi 6 yaşında ikinci bebek 2 senedir olmuyodu takmadiklari kulp kalmadı şimdi bir mucize oldu Rabbim bu bebeği nasip etti ama şimdi bu insanlar müjde almayi hak ediyomu bence haketmiyo tehlikeli sürec geçene kadar söylemeyi düşünmüyorum sende söyleme bence bosver
Bence başlarına gelmemiş yaşamayan maalesef anlamıyorYa çok acımasızca çok kızdım eşinin ailesine, ne demek o daha bebek değil kan pıhtısı ya o bi can bi de sana bunu diyenler de kadın ve kendileri de anne ama anneliği hissedememişler demekki çok üzüldümay çok samimiyet kurma onlarla baksana nasıl üzücü şeyler söyleyebiliyorlar, bebeklerinle mutluluklar sizinle olsun
Asprin doktorunuz vermedikçe kullanmayin. Dusuge sebep olursunuz istemeden. Kan degerlerinize bakmadan kullanmayin sakin.Aynen ben aspirin kullanıyorum mesela ama ananasın zararı olup olmadığını bilmiyorum
12. Haftaya kadar bebeğin kalp atisi bebege zarar verdiğinden dinletmiyoruz diyorlar. Size gösterdiler mi dinlettiler mi?minnağımı gördüm, kalp atışını da duyduk çok şükür. :) 6.3 mm 1 ay sonra yine çağırdı. ultrasona göre 6 hafta 3 günlük :) kalp atışını duyunca insan çok tuhaf oluyor, gözlerimden yaş geldi resmen. Allah yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah
hem gördüm hem de dinledim,çok kısa dinletti zaten. zararlı olsa doktorun dinleteceğini de sanmıyorum.12. Haftaya kadar bebeğin kalp atisi bebege zarar verdiğinden dinletmiyoruz diyorlar. Size gösterdiler mi dinlettiler mi?
12. Haftaya kadar bebeğin kalp atisi bebege zarar verdiğinden dinletmiyoruz diyorlar. Size gösterdiler mi dinlettiler mi?
hem gördüm hem de dinledim,çok kısa dinletti zaten. zararlı olsa doktorun dinleteceğini de sanmıyorum.
kalp atışı uzun süre dinletilirse zararlı olduğunu söylüyorlar.Bana da dinletmedi canım zarar verebiliyor dedi gördük sadece
kalp atışı uzun süre dinletilirse zararlı olduğunu söylüyorlar.
Yok canım doktorum verdi ilk düşük yaşadım kalp atışı duyulmadı önlem amaçlıAsprin doktorunuz vermedikçe kullanmayin. Dusuge sebep olursunuz istemeden. Kan degerlerinize bakmadan kullanmayin sakin.
Zeyno inş canım Allah gönlüne göre versin aminBende erkek hissediyorum
Saol canım aradan çok zaman gecti ama sözlerin tesiri hala canlı unutamiyo insan bu ve benzeri çok şey yaşadım mesafeliyim hepsiyle mecbur kalmadikca sık görüşmuyorum akıllı eşimde anneme söylesek sevinsin diyo dedimki sinir bozucu laflara henüz hazır değilim şu 3 ay dolsun sonra söyleriz bakalım sağlıklı olsunda hayırlısıYa çok acımasızca çok kızdım eşinin ailesine, ne demek o daha bebek değil kan pıhtısı ya o bi can bi de sana bunu diyenler de kadın ve kendileri de anne ama anneliği hissedememişler demekki çok üzüldümay çok samimiyet kurma onlarla baksana nasıl üzücü şeyler söyleyebiliyorlar, bebeklerinle mutluluklar sizinle olsun
Kimse insanın annesinin yerini tutamaz annem yaşadıklarımı iki kat üzüldü hem kaybettiklerime hemde benim uzulmeme anneme söyledim ben ama aramızda kalsın vakti geldiğinde herkes öğrensin dedim oda yaşadıklarımı bildiği için anlayışla karşıladı ya zaten bazı şeyleri gizleyemiyosunda bulanti baş dönmesi ele veriyor benimki öyle olduAllah oğluna, size ömür versin gerçekten geçmiş olsun. Cidden bu insanlar hak etmiyormuş. Ben söylemeyi düşünmüyorum ama, kendi annemler şüpheleniyor, mesela bu akşam da onlara gidicem, midem bulanıyor yemek yiyemiyorum falan, ya da normalde hiç yemeyeceğim bir şey yiyorum, anlamaya başladılar sanki. E benimkiler bilince, bu sefer eşimin ailesine de söylemek gerek. Bilmiyorum ne yapsam.
Boşver söylemeyin belki de nazar ediyorlardır, valla bende görüşmüyorum eşimin ailesiyle en iyi kaynana ölü kaynanadır(şimdi kayınvalidesi iyi olanlar alınmasın) eşim soyledi ailesine görüşmüyoruz yA bana bişiy diyemiyorlar da erken daha evliliğiniz otursaydı demişler 9 Aydır evliyiz 6 yıl da sevgili kaldık :))surekli bizden ayrılık haberi beklediği için kınaları hazır bekliyor benimki umduğunu bulamayınca tabi bebek olduğuna bile üzüldü düşün babaanne olacak bi de yaSaol canım aradan çok zaman gecti ama sözlerin tesiri hala canlı unutamiyo insan bu ve benzeri çok şey yaşadım mesafeliyim hepsiyle mecbur kalmadikca sık görüşmuyorum akıllı eşimde anneme söylesek sevinsin diyo dedimki sinir bozucu laflara henüz hazır değilim şu 3 ay dolsun sonra söyleriz bakalım sağlıklı olsunda hayırlısı
çok üzüldüm canım, sen sıkma canını, bebişi düşün. 3. şahıslar işin içine girdiği zaman hayat daha zorlu oluyor malesef. keşke büyükler de bazen bunu görüp anlayışlı olsalar. evlenmeden önce hep derdim sonuçta sevdiğim adamı dünyaya getiren insan, annem gibi davranırım diye ama öyle olmuyormuş. insanın kendi annesi gibi olmuyor malesef. tabi iyi olanlar da vardır mutlaka ama böylesine denk gelmek önemli.Boşver söylemeyin belki de nazar ediyorlardır, valla bende görüşmüyorum eşimin ailesiyle en iyi kaynana ölü kaynanadır(şimdi kayınvalidesi iyi olanlar alınmasın) eşim soyledi ailesine görüşmüyoruz yA bana bişiy diyemiyorlar da erken daha evliliğiniz otursaydı demişler 9 Aydır evliyiz 6 yıl da sevgili kaldık :))surekli bizden ayrılık haberi beklediği için kınaları hazır bekliyor benimki umduğunu bulamayınca tabi bebek olduğuna bile üzüldü düşün babaanne olacak bi de ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?