2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yok canim kimyasal degil su an seninki kimyasal olsaydi absurd dusuk artardi progestoron testo iste doktorundan 15 uzeri cikarsa saglikli gebelik isareti diyorlar benim 24 cikti dis gebelik bos gebelik kmyasal gebelik riskini ortadan kaldirdi
Hadi ya onu özelde dr a sormadan yaptiramazmiyim

Ah o gaz sancısı. İlk bebeğimde 2 kere gaz sıkuşması yaşadım o nasıl bir ağrı Allahımm yavrularımız nasıl tölere ediyor bu gaz sancısını

Daha çok erken ama benim de karnımın üst tarafı çok şişti. Kavun kadar oldu o da gazdan muhtemelen bebiş daha kasıkta çünkü:)

Merhabalar kızlar

Bugün test yaptım pozitif çıktı bende inşallah Allahın izniyle eylül annesi olucam sanırım bi kızım var, 2.bebişimi bekliyorum

Hepinizin gebeliği hayırlı olsun Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

Sat’ı belli olmayan arkadaşlar endişe etmeyin doktora gittiğinizde üç aşağı beş yukarı söyleyecektir gününü.

Bendede gaz çok fazla var ama akşamları oluyor sadece birde akşamları aşırı üşüyorum sabahlarıda sıcaklıktan fenalık basıyor anlayamadım bu işi

Merhabalar kızlar

Bugün test yaptım pozitif çıktı bende inşallah Allahın izniyle eylül annesi olucam sanırım bi kızım var, 2.bebişimi bekliyorum
Tahmini doğum tarihimiz aynı burada 8 eylül görünen çok kişi var hoşgeldin canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Teşekkür ederiz dr tüp bebekten başka şansınız yok deyince takvime bile bakmıyordum artık :))) Herşey kısmet bu hayatta :)

Bendede gaz çok fazla var ama akşamları oluyor sadece birde akşamları aşırı üşüyorum sabahlarıda sıcaklıktan fenalık basıyor anlayamadım bu işi
Akşam yatarken zor döndüm sağa sola karnım şişti, sabah huzurlu uyandım, dinlemiyorum kendimi ama kasılmalar oluyor özellikle ayakta çok kalırsam

Teşekkür ederiz dr tüp bebekten başka şansınız yok deyince takvime bile bakmıyordum artık :))) Herşey kısmet bu hayatta :)
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin, ben de bu ay tüp bebek için kontrole gidecektim, regl beklerken mucizem geldi şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…