2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya bugün mü gördün canım bende cuma mı gitsem acaba çok erken gitmek istemedim kese görünsün diye
Evet canımcım bugün gördükcuma kanda değerim 1060 dı belki gözükmez dedi ama şak diye gördük zaten oğlumdada değerim 1028 di iki gün sonra görmüştük inşallah kalp atışı için gidicem 2 hafta sonra inşallah sende görürsün canım benim minnoşunun minik dünyasını

Canım benim inşallahh Allah sağlıkla kucağmıza almamızı nasip etsin oğlun kaç yaşında?? Benimde tam 2 yaşında bi kızım var

Canım benim inşallahh Allah sağlıkla kucağmıza almamızı nasip etsin oğlun kaç yaşında?? Benimde tam 2 yaşında bi kızım var
Canım daha 9 aylık olcak inşallah 8 gün sonraaslında şuan bebek için çok erkendi ama oldu bi yanlışlık nasibi varmış miniğimin teyzesi inşaAllah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza

Canım daha 9 aylık olcak inşallah 8 gün sonraaslında şuan bebek için çok erkendi ama oldu bi yanlışlık nasibi varmış miniğimin teyzesi inşaAllah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza
Yaaa inanmıyorum 9 aylık mı olsun beraber büyürler canım benim bende öle isterdim ama kızım çok mızmızdı kolikti anca nasip oldu. bitane de minnoş kızın olur inşallah

Merhaba ; ben dr daha gitmedim cumaya gitmeyi planliyorum ;uyku halim cok var gunduz ; cok tuvalete gidiyorum bobreklerim agriyor gitmek artik ama bekliycem koku duygum cok sizlerde durum nedir ; saglikcakla bebeklerimiz gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…