2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benimde 3.bebeğm olcak nasipse 2 kızım var yarın kan da baktırcam çok heycanlıyız ailecek çocuklar benden fazla isim arayışındalar biz seçeceğiz diyorlar :))

Herkese selamlar bizde bişey değil sadece eylül anmesi grubu var mı dıye bakmak ıstedım bugun yarın ve sonrakı gun Yuksek yumurtalama dün ilişki oldu ama tutar tutmaz bilemiyorum yumurtalama gununden uc gun once hamıle kalan var mı 1 yasındada bı prensım var

Kimyasal veya başka bişey olsa böyle artmaz değil mi keseyi ve kalp atışını duyana kadar sevinemeyeceğim galiba sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum
Kimyasal i ilk gebelgmde ben de yasadim doktorlar onu dusukten saymyor be tekrarlamiyor zaten hic kafana takma gayet normal

Selam su günler en iyi dönemler senin için...yumurtlamadan 3 gün öncesi 3 gün sonrası verimli günlerdir diye okumuştum...bende hep bu günleri degerlendirdim şahsen...Allah bağıslasın prensini....

Ben buldugum bilgiyi ekleyeyim..

İyi akşamlar kızlar.

Kasık ve bel ağrısı bizde de mevcut. Bugün bir de tekme yedim sağ kasığıma. Altını değiştirirken rahat durmAdı kızçem. Allah korusun yVrularımızı.

iyiyim canim cok sukur. bu 6.ci donem benim. yas 35 olmak uzere. o yuzden dr bu kez de olmazsa yum takibi dedi. aslinda hic o islere girmek istemiyorum bakalim kismet. insallah gerek kalmaz. benim luteal faz kisa maglum. aslina bakarsan 6 gun kaldi
İnşallah gerek kalmaz bu ay güzel haberi hayırlısıyla alırsın canım:)

Allah bağışlasın prensesinizi.

Bizim yumurtlama gününden bir gün önceki ilişkiyle tuttu:)

İyi akşamlar kızlar.

Kasık ve bel ağrısı bizde de mevcut. Bugün bir de tekme yedim sağ kasığıma. Altını değiştirirken rahat durmAdı kızçem. Allah korusun yVrularımızı.
Allah korusun canım şu günlerde daha dikkat et aman, Rabbim korusun hepsini
Karnımda ağrı geziniyor, bazen geçiyor, akşamları olan çoğu gaz ağrısı bence, bi de eğilip doğrularken zorlanıyorum, karnımda balon var gibi :)

sorma canim. cokkk uzun. hele bir de pihtiliysan
amin diyorum. insallah hepimizin gonlune gore olur.,)

Amiiinnn..
Bende heyecanla bekleyecem bakalım.
Cift cizgide görsek,kanda da cıksa takip olacak mecbur.İnşallah güzel haberler veririz.

Selam kızlar benim son adet tarihim belli değil geçen ay 1 ay kanama yaşadım ama 17 aralıkta bitti ve hemen bittiği gğn hamile kalmış olmalıyım 3 gün önce gebelik testlerim silik çıkmaya başladı ve dün kan testimlede onaylamış olduk hamile olduğumu rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder

Kimyasal veya başka bişey olsa böyle artmaz değil mi keseyi ve kalp atışını duyana kadar sevinemeyeceğim galiba sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum
Yok canim kimyasal degil su an seninki kimyasal olsaydi absurd dusuk artardi progestoron testo iste doktorundan 15 uzeri cikarsa saglikli gebelik isareti diyorlar benim 24 cikti dis gebelik bos gebelik kmyasal gebelik riskini ortadan kaldirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…