• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba siz kontrole gittiniz mi? Ben sali günü gittim kese filan yoktu tabi karından bakıldı benim de 2. Hamileliğim☺ 31 ine gün verdi dr siz ne zaman gideceksiniz?
Yarın kan testi sonucuna göre muhtemelen haftaya bir gün verir. Günümüz de aynı gözüküyor. Çocuğunuz kaç yaşında

Dini boyutu isteyen karıştırır isteyen karıştırmaz ama sonuçta Allah'ın bir emri ve yasağı var.Anne için hayati tehlike arz etmeyen bir durumda aldırmak,canlı ve yaşayan bir insanı öldürmekle aynı.Ve bir insanı öldüren,tüm insanlığı öldürmüş gibidir diyor Kuran.İsteyen aldırır tabi yine de.

İşin dini boyutunu burada tartışmak ne kadar doğru peki? Burada herkes aynı dine mensup olacak yada dinin kurallarını birebir yerine getirecek diye bir şey yok. Kaldı ki herkes engelli bir bebeğe bakabilecek maddi/manevi güce sahip olmayabilir.

Bence bu grupta hepimiz birbirimize hoşgörülü olup anlayışla yaklaşmalıyız. Kusura bakmayın ama dini kurallardan bahsedip sonra isteyen aldırır tabi demeniz pek hoş değil. Bu da benim düşüncem. İyi akşamlar.

Bu testi yaptıracaksan ikili ve dörtlüye gerek yokki. Bende karar verdim yaptıracağım,yarın fiyat araştırması yapacağım.

Geçenlerde instagramda bahsedilmişti, biri yakın zamanda istanbul’da 2000 tl’ye yaptırmış. Fiyatlar hastaneye göre 1800-3500 arasında değişiyormuş, araştırmak lazım.

Günaydın kızlar. Neden tartışıyorsunuz. Fikrinizi söyleyin ve çekilin. Herkesin doğrusu yanlışı inandığı kendine.

Bugün için başka bir doktordan randevu aldım öğleden sonra gideceğim. Bebeğimi ve özellikle kanama alanının durumunu merak ediyorum. İnşallah geçmiştir Oh diye rahat bir nefes alırım.

Tavsiyelerine uymaya çalışacam:)birşey soracam benim iki gündür kasık ağrım başladı ilk günler vardı geçti iki gündür yine aynı sende de oluyor mu belki kötü üşüttüm sürekli aksırdım öksürdüm diye mi böyle anlamadım
bende olup geçiyor orda ne calismalar var su anda canım normal kasik ağrısı bel ağrısı karin ağrısı şişkinlik kabızlık olabilir

Günaydın kızlar. Neden tartışıyorsunuz. Fikrinizi söyleyin ve çekilin. Herkesin doğrusu yanlışı inandığı kendine.

Bugün için başka bir doktordan randevu aldım öğleden sonra gideceğim. Bebeğimi ve özellikle kanama alanının durumunu merak ediyorum. İnşallah geçmiştir Oh diye rahat bir nefes alırım.
cikinca yaz canım inşallah yoktur kanama

Arkadaşlar su testlere de takılmayın o kadar bana hepsi para tuzağı geliyor bisey çıksa aldiracakmisiniz bebeğinizi ve sorunlu denelipte sapasaglam doğan bebeklerin haddi hesabi yok 9 ayı kendinize zehir ettiğinizle kalirsiniz dua edin hamilelik donemi çok güzel bir donem bir daha geri gelmeyecek bir donem tadını çıkarın

İşin dini boyutunu burada tartışmak ne kadar doğru peki? Burada herkes aynı dine mensup olacak yada dinin kurallarını birebir yerine getirecek diye bir şey yok. Kaldı ki herkes engelli bir bebeğe bakabilecek maddi/manevi güce sahip olmayabilir.

Bence bu grupta hepimiz birbirimize hoşgörülü olup anlayışla yaklaşmalıyız. Kusura bakmayın ama dini kurallardan bahsedip sonra isteyen aldırır tabi demeniz pek hoş değil. Bu da benim düşüncem. İyi akşamlar.

İsteyen aldırırdan kasıt Allah'ın bu emrini görmezden gelen demek bu bir.ikincisi de Zaten müslümanlar için bahsediyoruz.neden bu kadar üstünüze alınıyorsunuz anlayamadım.hatırlatma babında Allah'ın bir emrini söyledim sadece iyi niyetle.sonuçta din yaşamak için gönderilmiş ve doğruyu hatırlatmak da insana farz kılınmış.Bizi yaratanın kurallarından ürkmemize gerek yok.o çocuğu yaratan maddi/manevi rızkını da verir emin olun.Ailesine gerekli koşaylığı da sağlar.

:KK200:2018 EYLÜL ANNELERİ:KK200:

(Listemize dahil olmak isteyen arkadaşlar mesaj yolu ile iletişime geçin lütfen:KK200:)

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-09-2018

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

[tr][/tr] [td]Üye Adı:anneadayı:[/td] [td]Yaş:nazar:[/td] [td]ŞehirEn Büyük TÜRKİYE[/td] [td]SAT:duduk:[/td] [td]Doğum Tarihi:KK200:[/td] [td]Cinsiyet:anne:[/td] [td]Kaçıncı Bebek:emir_bebek:[/td] [td]Bebek İsmi:KK48:[/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]27[/td] [td]Erzurum[/td] [td]25Kasım[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] patisserieyumyum patisserieyumyum [/td] [td]28[/td] [td]Kayseri[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Mutluhatun [/td] [td]27[/td] [td]İstanbul[/td] [td]25Kasım[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] Backstreetgirl Backstreetgirl [/td] [td]30[/td] [td]Muğla[/td] [td]30 Kasım[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @yumiyum49 [/td] [td]27[/td] [td]İzmir[/td] [td]9 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td]@Pufidikpie[/td] [td]25[/td] [td]Ankara[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td]@fatoceren8888[/td] [td]30[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]30[/td] [td]Ankara[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]29[/td] [td]İzmir[/td] [td]11 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]32[/td] [td]İzmir[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]32[/td] [td]Bursa[/td] [td]1Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]28[/td] [td]İstanbul[/td] [td]2 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]27[/td] [td]Yalova[/td] [td]26Kasım[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td][/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]30[/td] [td]Erzurum[/td] [td][/td]-- [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]32[/td] [td]Kayseri[/td] [td]22 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]29[/td] [td]Aydın[/td] [td]9 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]28[/td] [td]iSTANBUL[/td] [td]8 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]29[/td] [td]Şanlıurfa[/td] [td]9 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]33[/td] [td]Kayseri[/td] [td]28 Kasım[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]28[/td] [td]Adana[/td] [td]15 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]32[/td] [td]Bursa[/td] [td]21 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]23[/td] [td]İstanbul[/td] [td]28 Kasım[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]21[/td] [td]Bursa[/td] [td]22 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]27[/td] [td]Bilecik[/td] [td]5 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]29[/td] [td]İstanbul[/td] [td]20 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]29[/td] [td]Yurtdışı[/td] [td]8 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]30[/td] [td]İstanbul[/td] [td] 27 Kasım[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]31[/td] [td]Bursa[/td] [td]10 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]32[/td] [td]Kayseri[/td] [td]11Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td]@Princess24 [/td] [td]24[/td] [td]İstanbul[/td] [td]2 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr][tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]35[/td] [td]Eskişehir[/td] [td]15Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td]@DeryaSarang [/td] [td]26[/td] [td]Kocaeli[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr][tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]26[/td] [td]Rize[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr][tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]23[/td] [td]Ankara[/td] [td]21 Kasım[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr][tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]25[/td] [td]İstanbul[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]26[/td] [td]Eskişehir[/td] [td] 27 Kasım[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]32[/td] [td]Sakarya[/td] [td] Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]32[/td] [td]Malatya[/td] [td] 22 Kasım[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]29[/td] [td]Ankara[/td] [td] 2Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]30[/td] [td]Eskişehir[/td] [td] 20Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]34[/td] [td]İstanbul[/td] [td] 5 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]40[/td] [td]İstanbul[/td] [td] —[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]28[/td] [td]İstanbul[/td] [td] 8Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]31[/td] [td]Yozgat[/td] [td] 23Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]36[/td] [td]Çorum[/td] [td]18 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]30[/td] [td]İstanbul[/td] [td] 16 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]27[/td] [td]Ankara[/td] [td] 14 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]34[/td] [td]Kocaeli[/td] [td] 13Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]30[/td] [td]Adıyaman[/td] [td] 18 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]3[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]28[/td] [td]Tekirdağ[/td] [td] 27 Kasım[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]28[/td] [td]Kayseri[/td] [td] 19Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]30[/td] [td]Sivas[/td] [td] 18 Aralık[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] MinikPiranha MinikPiranha [/td] [td]34[/td] [td]Kahramanmaraş[/td] [td] —[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td]

[/tr][/td] [tr][/tr] [/tr]
[tr][tr][td][/td][/tr][/tr][tr][/tr]
amannnn 3. Doğuracak bi ben varım ne gayretliymisim:-)

Dini boyutu isteyen karıştırır isteyen karıştırmaz ama sonuçta Allah'ın bir emri ve yasağı var.Anne için hayati tehlike arz etmeyen bir durumda aldırmak,canlı ve yaşayan bir insanı öldürmekle aynı.Ve bir insanı öldüren,tüm insanlığı öldürmüş gibidir diyor Kuran.İsteyen aldırır tabi yine de.

Evladının belki de ömür boyu problemli bir hayat süreceğini ve ona yeterli bakımı sağlayamayacağını düşünen bir anne okusa şu yazdığınız, nasıl vicdan azabı çeker. Kendinize saklayın lütfen bunları, burada en azından yazmayın. Engelli kuzenim var, benimle aynı yaşta şu anda, çok onun okuluna gittim, sefaletle yaşayan ne engelliler var. Çoğunun babası terk etmiş engeli öğrendikten sonra, yalnızca devlet yardımıyla, bağışlarla geçinen, sürekli gözü yaşlı kadınlar vardı. Belki de o hamileliklerin sonlandırılması daha iyi olacaktı, bilemeyiz. Bu konuda girmeyelim bunlara rica ediyorum! Hepimizin morale ihtiyacı var.

Anladım cnm tabikide senin dediğin de doğrudur saygı duyuyorum nasıl rahat edecekseniz onu yapın yada yaptırmayın yeter ki sağlıklı bir hamilelik geçirelim tek istediğimiz bu fiyatlar çok uçuk deniliyor araştırdın mı
Amin canım.. Acıbadem’e gidiyorum muayne içşn orada 2650 tl fiyat verdiler. Bugün başka yerlere soracağım.

Güzel haberlerle gel canım.

Aynen öyle bence herkes kendi düşüncesini uygulasın ama başkalarına da bunu böyle yapmalısın deme hakkı da yok. Hayatın gerçekleri de var o insan o çocukla başbaşa kalınca kim olacak yanında? bunun eğitimi tedavisi vs çok maddiyat isteyen şeyler kaldı ki dediğim gibi anne babaya birşey olsa ortada kalacak başkasına muhtaç olacak bir bebekten bahsediyoruz tabii ki kimse sınanmasın ama din böyle emrediyor deyip herkes doğurmak zorunda gibi bir algı yaratmak bana saçma geliyor psikoljik olarak o anne babanın buna hazır olması da ayrı konu. Ama arkadaş burada polemik çıkarmaya gelmiş zaten

İsteyen aldırırdan kasıt Allah'ın bu emrini görmezden gelen demek bu bir.ikincisi de Zaten müslümanlar için bahsediyoruz.neden bu kadar üstünüze alınıyorsunuz anlayamadım.hatırlatma babında Allah'ın bir emrini söyledim sadece iyi niyetle.sonuçta din yaşamak için gönderilmiş ve doğruyu hatırlatmak da insana farz kılınmış.Bizi yaratanın kurallarından ürkmemize gerek yok.o çocuğu yaratan maddi/manevi rızkını da verir emin olun.Ailesine gerekli koşaylığı da sağlar.

Neden Allah'ın emirlerinden ürkelim yahu be burada dinen yerine getirdiğim vecibeerden söz etmeyeceğim ama ne demek bu ürkmek? sizin doğru kabul ettiğiniz başkaları için baş edilmesi zor şeyler olabilir hanımefendi. Rızkı Allah verir. Pardon da işçi olarak çalışan asgari ücret alan bir insanın başına gökten para mı yapacak? bir anda müdür falan mı olacak. Psikolojik boyutu da var kendini buna hazır hisseden ben bakabilirim yetebilirim diyen doğurur siz sadece ben doğurmayı seçerim der çekilirsiniz ne demek insanlara Allah'ın emrine karşı mı geliyorsunuz deyip dinsiz gibi bir imada bulunmak. Maddi manevi öyle olmuyor işte dışarıdan konuşmak kolay şu anda da kolay çünkü şu an yaşamıyorsunuz ama başınıza gelse Allah korusun nasıl bir psikolojide olabileceğinizi siz önceden bilemezsiniz ki lütfen kimse kimseyi itham da etmesin yok yasak da falan diye de genelleştirmesin günahı da sevabı da herkesin kendi boynuna size ne?

Sabah öyle bir öğürme isteği olduki durduramıyorumda kendimi tabi hiç bişi olmadığından midemde kusamadımda ama rahatladım yemek yiyebildim.

Back