- 12 Ekim 2017
- 2.155
- 1.258
- 48
- 38
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #3.481
ayy canm sorma benimde öyle bilenler sölesin ne zaman gececek bu :/ benim daha 5+1kızlar merhaba , bende 6+3 ... ama benim gögüslerde aşırı bir ağrı var ,dokununca acayip agrıyor
Sağol canım,darısı başına inşallah. Cumartesiyr şurda ne kaldı ki :) şahin hocayı gördüm bugün,sen geldin aklıma :) emin ol güzel şeyler duyacaksın.Gözün aydın canımm ne güzel. Bende cumartesi iyi haberler alırım inşallah yaa sanki böyle daha kontrole gitmeyince hamile değilmişim de kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor. Önceden ben testte çift çizgi falan göremem diyordum hiç göremediğim için kanda beta artması falan rüya gibiydi benim için onlar oldu şimdi de o ekranda görmek hayalmiş gibi geliyor iple çekiyorum inşallah bir sorun yoktur diyorum
Sağol canım,darısı herkese inşallah:)göüzünüz aydın,çok seviindim darısı bize olsun inş.
Amin canım.Masallah bebise insallah hep böyle güzel haberler alirsin canim
İnşallah canım inşallah :) büyümüş fasulye gibi olmuş :))Çok güzel haber
Hep böyle sağlıklı gitsin inşallah.
Sağol canımGözünüz aydın..
Hosgeldiniz hayirli olsun. Benim var tiroid rahatsizligim yillarsir ilac kullaniyorum.Merhaba kızlar bende hamileyim 5. Haftadayim aranızda tiroid i olan var mı doktorunuz bu konuda birsey söyledi mi.
Benim randevum cumartesi. . Çok sabirsizim
Valla ben de farkli degilim keseyi iki kes gormeme ragmenevet çıkmıyorum canım arabayla geliyorum ama yine de sabah ayaz oluyor zaten burnumda akmaya başladı salgın da var korkuyorum. sen nasılsın bir sorun yok dimi canım benim de 2 günüm kaldı yaa kontrole nasıl heyecanlıyım anlatamam hala hamileliğime inanamadığım için ancak görürsen inanıcam sanki bana yoo hamile değilsin diyecekmiş gibi geliyor yaa
Sağol canım,darısı başına inşallah. Cumartesiyr şurda ne kaldı ki :) şahin hocayı gördüm bugün,sen geldin aklıma :) emin ol güzel şeyler duyacaksın.
Ben arada kaynamışım beni de ekler misin :)Ekledim bile :) hoşgeldin
Canim sana bir şey soracağım cahilliğime ver daha doktora falan gitmedim de ben tüp bebekte de sat a göre mi hesaplanıyor gebelik süresi ? yoksa transfer ilaçlarını kullandığım güne göre mi ? merak ettim bilgin varsa beni aydınlatır misin ?Ayy evet sen Bursa Acıbademe gittin dimi ama doktorun şahin bey değil galiba direkt kadın doğum bölümüne gidiyorsun herhalde. Oraya gidince hep hamileri görüp özenirdim bazen de doğan bebeklerini getiren oluyor ona. Ama ne zaman kontrole gitsem bir pozitif haberde duyuyordum bana da kısmet olacakmış demek ki.
Hatta biz otele girdik transfer günü ve sonraki gün kalacaktık anlaşmalı otel eşim konuşurken bir kadın dedi ki ben Şahin hocaya gittim ilk denememde oldu dedi sonra 6 sene sonra da dondurulmuşları koydurduk ikiz oldu dedi inşallah size de nasip olur dedi çok umut olmuştu bana Rabbim belki de çıkardı karşıma işte.
Hafızan çok iyi canım akademisyenim ama bir altı ay bu şekilde il dışına gidip çalışıcam projemiz içinpatisserieyumyum ben nedense akademisyen zannediyordum seni. Bir sorun olmaz Allahın izniyle steril bir ortam.
Canım merhaba kayseriden biri daha ne güzel oldu :)Ben arada kaynamışım beni de ekler misin :)
Yaş 28, Kayseri, ilk bebek, sat 19 aralık
Merhaba ben listeye bugün baktım henüz gördüm hemen kendimi ekleteyim dedim 3 Kayserili vardı sanırım listede ne güzel :)Canım merhaba kayseriden biri daha ne güzel oldu :)
Bencede çok güzel hangi hastaneye gidiyorsun benim acıbademMerhaba ben listeye bugün baktım henüz gördüm hemen kendimi ekleteyim dedim 3 Kayserili vardı sanırım listede ne güzel :)
Memorial canimBencede çok güzel hangi hastaneye gidiyorsun benim acıbadem
Doğum katına gitmedim canım,üreme sağlığında benim doktorumda şahin beyin hemen yan odası :) şimdiki doktorumun eşiydi ilk doktorum ama o çok yoğun olduğundan dolayı ona gitmiyorum şimdilik. İkiside tanıyor beni zaten,farkeden bişey yok. Doğumada ikisi beraber geliyor:)Ayy evet sen Bursa Acıbademe gittin dimi ama doktorun şahin bey değil galiba direkt kadın doğum bölümüne gidiyorsun herhalde. Oraya gidince hep hamileri görüp özenirdim bazen de doğan bebeklerini getiren oluyor ona. Ama ne zaman kontrole gitsem bir pozitif haberde duyuyordum bana da kısmet olacakmış demek ki.
Hatta biz otele girdik transfer günü ve sonraki gün kalacaktık anlaşmalı otel eşim konuşurken bir kadın dedi ki ben Şahin hocaya gittim ilk denememde oldu dedi sonra 6 sene sonra da dondurulmuşları koydurduk ikiz oldu dedi inşallah size de nasip olur dedi çok umut olmuştu bana Rabbim belki de çıkardı karşıma işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?