2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
merhabalar herkese. bende 2016 aralık annesi grubunda takılırken şimdi birde 2018 eylül annesi olacağımı ögrendim. 2 yıl önceki o ilk heyecan gibi yeniden yaşıyorum her şeyi. korku heyecan sevinç. kızıma kardeş geliyor. rabbim bu yolda hepimizin yanında olsun evlatlarımızı korusun

Sağol canım,darısı başına inşallah. Cumartesiyr şurda ne kaldı ki :) şahin hocayı gördüm bugün,sen geldin aklıma :) emin ol güzel şeyler duyacaksın.

Merhaba kızlar bende hamileyim 5. Haftadayim aranızda tiroid i olan var mı doktorunuz bu konuda birsey söyledi mi.
Benim randevum cumartesi. . Çok sabirsizim
Hosgeldiniz hayirli olsun. Benim var tiroid rahatsizligim yillarsir ilac kullaniyorum.

Valla ben de farkli degilim keseyi iki kes gormeme ragmenama bende saat basi acikma disinda da hic bir belirti yok ondan belki de. Kanamam hic olmadi tekrar canim ikigundur de icerde biriken kan kahverengi Tortu halinde geliyor insallah da kanli alan tamamen temizlenmistir. Az kaldi goreceksin bebisini insallah belki kalp atisi bile duyulabolir

Sağol canım,darısı başına inşallah. Cumartesiyr şurda ne kaldı ki :) şahin hocayı gördüm bugün,sen geldin aklıma :) emin ol güzel şeyler duyacaksın.

Ayy evet sen Bursa Acıbademe gittin dimi ama doktorun şahin bey değil galiba direkt kadın doğum bölümüne gidiyorsun herhalde. Oraya gidince hep hamileri görüp özenirdim bazen de doğan bebeklerini getiren oluyor ona. Ama ne zaman kontrole gitsem bir pozitif haberde duyuyordum bana da kısmet olacakmış demek ki.

Hatta biz otele girdik transfer günü ve sonraki gün kalacaktık anlaşmalı otel eşim konuşurken bir kadın dedi ki ben Şahin hocaya gittim ilk denememde oldu dedi sonra 6 sene sonra da dondurulmuşları koydurduk ikiz oldu dedi inşallah size de nasip olur dedi çok umut olmuştu bana Rabbim belki de çıkardı karşıma işte.

QUOTE="fatoceren8888, post: 54506829, member: 653147"]Valla ben de farkli degilim keseyi iki kes gormeme ragmenama bende saat basi acikma disinda da hic bir belirti yok ondan belki de. Kanamam hic olmadi tekrar canim ikigundur de icerde biriken kan kahverengi Tortu halinde geliyor insallah da kanli alan tamamen temizlenmistir. Az kaldi goreceksin bebisini insallah belki kalp atisi bile duyulabolir[/QUOTE]

Maşallah canım inşallah artık temizlenmiş yok olmuştur. İnşallah canım kalp atışını da duysam tabii çok iyi olur. Benimde acıkmalar had safhada yesem yerim de yemiyorum akşam yiyemem tıkanırım falan diye diye. Kuruyemiş yiyorum akşamüzeri. Benim sabah bulantıları var çıkarmıyorum ama bugün baya vardı. Kokulara karşı var. Acayip uyku hali var zaten. Sabahları pek bir yerim ağrımıyor ama akşam oluyor dün mesela tam genital bölgenin üstü kasık bölgesi çok sancı girdi gaz gibi oturunca baskı yapıyordu korktum bende. Bel ağrısı var arada öyle işte acaba tek mi ikiz mi onu da bilmiyorum bana tek gibi geliyor da.

Canim sana bir şey soracağım cahilliğime ver daha doktora falan gitmedim de ben tüp bebekte de sat a göre mi hesaplanıyor gebelik süresi ? yoksa transfer ilaçlarını kullandığım güne göre mi ? merak ettim bilgin varsa beni aydınlatır misin ?

Kızlar bu progestan galiba dokundu bana kafamı kaldırıp ıspanağı zor pişirdim çok değişik yaptı beni halsizlik sersemlik baş donmesi..

Doğum katına gitmedim canım,üreme sağlığında benim doktorumda şahin beyin hemen yan odası :) şimdiki doktorumun eşiydi ilk doktorum ama o çok yoğun olduğundan dolayı ona gitmiyorum şimdilik. İkiside tanıyor beni zaten,farkeden bişey yok. Doğumada ikisi beraber geliyor:)
Şahin Bey’e gidip olumsuz olan yok gibi bişey zaten.. Allah isteyen herkese nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…