• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar cok sukur Rabbime bos gebelik değilmiş. Kendi doktorum kesemi bulanik görmüştü bebeğimi görmemişti cihazin eski oldugundan kaynakli vr beni 6+4 demisti keseden. Gözün aydın. Hayirlarla ugurlarla beteketle gelsin yavrun

Renkli dolpplerde karindan yine görünmedi tam endise edip üzülürken alttan bakıcam dedi ultrason doktoru ve gorundu 7 haftalik dedi ve 9,5 mm olarak bebegimi ve kalp atisini gördük ses duyamadik attığını gosterdi sadece yüreğime su serpildi ben kürtaj dusuk agri kanama o tur şeylerden korktugum icin cok endiseliydim cok sukur Rabbime bebegim benimle... o an doktora da asistana da sarilasim geldi cok tesekkur diyerek çıktım artık:) 7 haftaligim ve karnimdan hala görünmüyor böyle olan varsa tedirgin olmasın ben gibi alttan bakilmayi beklesin. Ha bu arada sordum doktora yukarida karindan neden görünmüyor diye, kilolularda gizlenebiliyor gorunmeyebiliyor dedi :) cok sukur Rabbime cuma gunu kendi doktorum da gorecek sonucu ve buna gore muhtemelen 1/2 hafta sonra çağırır o zamana karindan da gorunur galiba

Aaa❤️ İnşallah sonu güzel olur☺️ Ben kız hissediyorum sen?
Benim biraz karışık ya olaylarım kanama düşük tehdidi falan daha kalp atışını da duyamadık şuanda, 3 şubatta randevum var o zamana kadar tavuk misali yatacakmışım yani, bebişim sağlıklı olsun hayırlı olsun, nasipse de kız olsun çok kız istiyorum ❤️☺️

Kızlara sağa sola uzanmak zorunda kalıyorum oğlumu kucağıma alıyorum mecbur acaba birşey oluyor mudur bugün bir korku sardı beni :KK43:

Canım varlığını unutup yatağa falan atlıyorum bazen kızımla oynarken, bulaşık makinasını yerleştirirken özellikle tepelere uzanmak zorunda kalıyorum ama karnımı gerdirmemeye dikkat ediyorum yine de ufak bir çocuk taburesi var ikeanın ona çıkmaya başladım yukarı bişey koncaksa. Kızım 3 yaşında kucağıma gelmek istiyo çoğu zaman geçiştiriyom ama işgim azaldı sanmasın diye arada mecbur alıyorum kucağıma. Benim bir arkadaşım 9. Ayında dahil 2 yaşında oğlunu kucağına alıyodu yani dikkat edicez ama minnakları da üzmicez napalım :(

Kizlar cok sukur Rabbime bos gebelik değilmiş. Kendi doktorum kesemi bulanik görmüştü bebeğimi görmemişti cihazin eski oldugundan kaynakli vr beni 6+4 demisti keseden.

Renkli dolpplerde karindan yine görünmedi tam endise edip üzülürken alttan bakıcam dedi ultrason doktoru ve gorundu 7 haftalik dedi ve 9,5 mm olarak bebegimi ve kalp atisini gördük ses duyamadik attığını gosterdi sadece yüreğime su serpildi ben kürtaj dusuk agri kanama o tur şeylerden korktugum icin cok endiseliydim cok sukur Rabbime bebegim benimle... o an doktora da asistana da sarilasim geldi cok tesekkur diyerek çıktım artık:) 7 haftaligim ve karnimdan hala görünmüyor böyle olan varsa tedirgin olmasın ben gibi alttan bakilmayi beklesin. Ha bu arada sordum doktora yukarida karindan neden görünmüyor diye, kilolularda gizlenebiliyor gorunmeyebiliyor dedi :) cok sukur Rabbime cuma gunu kendi doktorum da gorecek sonucu ve buna gore muhtemelen 1/2 hafta sonra çağırır o zamana karindan da gorunur galiba

Canım gözün aydın :) bende de göbek var vala doktor zor yakaldı keseyi o da uştraaon cihazını yeni almışlar ondan göründü büyük ihtimal yoksa görünmezdi sanki :D sezaryen göbeğin sarkık olunca artık kader ikinci bebişi emzirirken korse takıcam bu sefer gidicek o göbek

[QUOTE="fatoceren8888, post: 54507813, member: 653147"
Valla orasi hic belli olmaz:halay:swnin bulantilarin hep vardi zaten kuzum hemen baslamaisti. Neyse allahtan kusmuyorsun.40 kiloyum yazan sen miydin? Masallah ikiz olursa bu kiloyu ozleyebilirsin eger sensen :KK49:bence ikiz olabilir yani.[/QUOTE]

bir ara geçen hafta yoktu geçiyor dedim bu seferr daha fena başladı sabahları daha çok oluyor. Evet 40 kilo benimm..Valla özlemem ya iki çocuğu nasıl taşıyacağım kilo almam lazım sonra onlarla uğraşmaktan kilo falan kalmaz ki zaten bakalım inşallah görücez

Kizlar cok sukur Rabbime bos gebelik değilmiş. Kendi doktorum kesemi bulanik görmüştü bebeğimi görmemişti cihazin eski oldugundan kaynakli vr beni 6+4 demisti keseden.

Hadi gözün aydın canım aynen göbekte engelliyor benim teyzemin gelini baya kiloluydu çocuk baya büyüdüğü halde bastırarak cihazı ancak görebiliyormuş o zaman tabi senin ki öyle değil iki üç haftata rahat rahat izlersin bebeğini artık.Ben cumartesi gidicem çok merak ediyorum

Kızlar merhaba 7 haftalık olduk 2 haftadır midemin kazıntısı hiç geçmiyor yemek yiyorum 5 dk sonra yememişim gibi açım :( üstüne üstlük bu halsizlik de yapıyor. benim gibi olanlar var mı ?

[QUOTE="fatoceren8888, post: 54507813, member: 653147"
Valla orasi hic belli olmaz:halay:swnin bulantilarin hep vardi zaten kuzum hemen baslamaisti. Neyse allahtan kusmuyorsun.40 kiloyum yazan sen miydin? Masallah ikiz olursa bu kiloyu ozleyebilirsin eger sensen :KK49:bence ikiz olabilir yani.

bir ara geçen hafta yoktu geçiyor dedim bu seferr daha fena başladı sabahları daha çok oluyor. Evet 40 kilo benimm..Valla özlemem ya iki çocuğu nasıl taşıyacağım kilo almam lazım sonra onlarla uğraşmaktan kilo falan kalmaz ki zaten bakalım inşallah görücez[/QUOTE]
Evet canim iki cocuk icin hemen kilo almalisin bence de bol bol ye:KK70:ben de simdiden kilo aldim diye sinir oluyorum kendime 1.5 kilo aldim transferden beri ama cok da ilc kullandik ona bagliyorum. Neyse bebislerimiz iyi olsun da kilolar alinir verilir:KK28:

İkili ve dörtlü tarama testi yerine nifty testi önerdi doktorum. %99.9 doğru sonuç veriyormuş ve cinsiyet :)
3 hafta sonra gideceğim ozamana kadar karar vermem lazım,siz ne düşünüyorsunuz ? Daha önceki gebeliklerinde yaptıranlar var mı ?

Kızlar merhaba 7 haftalık olduk 2 haftadır midemin kazıntısı hiç geçmiyor yemek yiyorum 5 dk sonra yememişim gibi açım :KK43: üstüne üstlük bu halsizlik de yapıyor. benim gibi olanlar var mı ?

ben varım 5 dk sonra değil ama yarım saate aranıyorum birşeyler yemek değil de atıştıracak şeyler. halsizlik zaten var bakalım ne oliciğiz:anneadayı::kk77::KK51:

Gözün aydın canım

Evet canim iki cocuk icin hemen kilo almalisin bence de bol bol ye:KK70:ben de simdiden kilo aldim diye sinir oluyorum kendime 1.5 kilo aldim transferden beri ama cok da ilc kullandik ona bagliyorum. Neyse bebislerimiz iyi olsun da kilolar alinir verilir:KK28:

Bende 2 hafta olacak cuma günü öğreneli 1 kiloya yakın aldım birde şu hamilelik takviminde 1.trimesterde yani ilk 3 ayda annelerin 1-2 kilo alması beklenir demiyor mu şaka yapıyor galiba biz daha 2 aylık olmadan alcaz be daha fazlasını :skandal::oops: tabi bebekler iyi olsun yeter veririz yaaa illa ki:KK49::spor:

Selamlar iyi akşamlar daha öncede yazmıştım sanırım ama listede yokum benide eklermisiniz yaş 32 sat 06 Aralık Adana ikinci bebişim 5yasinda bir oğluşum var

Herhalde bi tek benim iştahım yok hamile olmadan önce şimdiki yediğimin 2 katını yiyen ben şimdi çorba içsem doyuyorum, hele kahvaltı hiç yapmak istemiyorum 4-5 e kadar gündüz su dışında bişiy yiyip içmiyorum tatlısız çikolatasız gün geçirmeyen ben 2 haftadır neredeyse ağzıma tatlı bişiy sürmedim, zayıf da sayılmam 65 kiloyum depolarım sağlamdır umuyorum ki bebek oralardan beslenir

İkili ve dörtlü tarama testi yerine nifty testi önerdi doktorum. %99.9 doğru sonuç veriyormuş ve cinsiyet :)
3 hafta sonra gideceğim ozamana kadar karar vermem lazım,siz ne düşünüyorsunuz ? Daha önceki gebeliklerinde yaptıranlar var mı ?

hiç duymadım canım sorarım bende burada acıbademe devam edicem ilk kontrolden sonra inşallah burada da yapıyorlardır belki

Herhalde bi tek benim iştahım yok hamile olmadan önce şimdiki yediğimin 2 katını yiyen ben şimdi çorba içsem doyuyorum, hele kahvaltı hiç yapmak istemiyorum 4-5 e kadar gündüz su dışında bişiy yiyip içmiyorum tatlısız çikolatasız gün geçirmeyen ben 2 haftadır neredeyse ağzıma tatlı bişiy sürmedim, zayıf da sayılmam 65 kiloyum depolarım sağlamdır umuyorum ki bebek oralardan beslenir

Canım kahvaltı bende yapamıyorum sabah erken midem bulanıyoe işe gidiyorum geç.yiyemiyorum ama bir kızarmış ekmek üstüne krem peynir ve portakal suyu içiyorum işe giderken de küçük poğaçalar var onlardan alıyoruz işyerinde 2 3 tane onlardan yiyorum bastırıyor aslında içim ezilmesine rağmen çok yemiyorum da ara atıştırması var az bişey bir de iştahsızdım şimdi yemekleri yiyorum onun etkisi herhalde

Merhaba kizlar. Ben de kismetse eylül annesi olucam insallah. 3 asilama, 1 tüp bebek denemesinden sonra kendiliginden hamile kaldim cok sükür. Suan kan sonucum 4 haftalik gösteriyo ve 14 subatta ilk randevumuz var. 3 hafta cabucak gecer umarim. Allah isteyen herkese gönlüne göre versin. Burdaki tüm kizlara da saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.

Back