- 24 Ocak 2018
- 7
- 22
- 3
- 44
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #3.521
Bende eklermisiniz Eylül annelerine Kmaraş yaş34 ben diyabet hastasıyım hamile olduğum için insülin kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet on gün sonra tekrar gel dedi korkuyorum normalmi acaba
Benim de 17 aralık sat bugün gittim ama doktor keseyi ölçmedi bile bana da on gün sonra gel dedi önemli bi şey yoktur bence sıkıntı etme
Kizlar cok sukur Rabbime bos gebelik değilmiş. Kendi doktorum kesemi bulanik görmüştü bebeğimi görmemişti cihazin eski oldugundan kaynakli vr beni 6+4 demisti keseden. Gözün aydın. Hayirlarla ugurlarla beteketle gelsin yavrun
Renkli dolpplerde karindan yine görünmedi tam endise edip üzülürken alttan bakıcam dedi ultrason doktoru ve gorundu 7 haftalik dedi ve 9,5 mm olarak bebegimi ve kalp atisini gördük ses duyamadik attığını gosterdi sadece yüreğime su serpildi ben kürtaj dusuk agri kanama o tur şeylerden korktugum icin cok endiseliydim cok sukur Rabbime bebegim benimle... o an doktora da asistana da sarilasim geldi cok tesekkur diyerek çıktım artık:) 7 haftaligim ve karnimdan hala görünmüyor böyle olan varsa tedirgin olmasın ben gibi alttan bakilmayi beklesin. Ha bu arada sordum doktora yukarida karindan neden görünmüyor diye, kilolularda gizlenebiliyor gorunmeyebiliyor dedi :) cok sukur Rabbime cuma gunu kendi doktorum da gorecek sonucu ve buna gore muhtemelen 1/2 hafta sonra çağırır o zamana karindan da gorunur galiba
Benim biraz karışık ya olaylarım kanama düşük tehdidi falan daha kalp atışını da duyamadık şuanda, 3 şubatta randevum var o zamana kadar tavuk misali yatacakmışım yani, bebişim sağlıklı olsun hayırlı olsun, nasipse de kız olsun çok kız istiyorumAaa İnşallah sonu güzel olur Ben kız hissediyorum sen?
Kızlara sağa sola uzanmak zorunda kalıyorum oğlumu kucağıma alıyorum mecbur acaba birşey oluyor mudur bugün bir korku sardı beni
Kizlar cok sukur Rabbime bos gebelik değilmiş. Kendi doktorum kesemi bulanik görmüştü bebeğimi görmemişti cihazin eski oldugundan kaynakli vr beni 6+4 demisti keseden.
Renkli dolpplerde karindan yine görünmedi tam endise edip üzülürken alttan bakıcam dedi ultrason doktoru ve gorundu 7 haftalik dedi ve 9,5 mm olarak bebegimi ve kalp atisini gördük ses duyamadik attığını gosterdi sadece yüreğime su serpildi ben kürtaj dusuk agri kanama o tur şeylerden korktugum icin cok endiseliydim cok sukur Rabbime bebegim benimle... o an doktora da asistana da sarilasim geldi cok tesekkur diyerek çıktım artık:) 7 haftaligim ve karnimdan hala görünmüyor böyle olan varsa tedirgin olmasın ben gibi alttan bakilmayi beklesin. Ha bu arada sordum doktora yukarida karindan neden görünmüyor diye, kilolularda gizlenebiliyor gorunmeyebiliyor dedi :) cok sukur Rabbime cuma gunu kendi doktorum da gorecek sonucu ve buna gore muhtemelen 1/2 hafta sonra çağırır o zamana karindan da gorunur galiba
Kizlar cok sukur Rabbime bos gebelik değilmiş. Kendi doktorum kesemi bulanik görmüştü bebeğimi görmemişti cihazin eski oldugundan kaynakli vr beni 6+4 demisti keseden.
[QUOTE="fatoceren8888, post: 54507813, member: 653147"
Valla orasi hic belli olmazswnin bulantilarin hep vardi zaten kuzum hemen baslamaisti. Neyse allahtan kusmuyorsun.40 kiloyum yazan sen miydin? Masallah ikiz olursa bu kiloyu ozleyebilirsin eger sensen bence ikiz olabilir yani.
Kızlar merhaba 7 haftalık olduk 2 haftadır midemin kazıntısı hiç geçmiyor yemek yiyorum 5 dk sonra yememişim gibi açım üstüne üstlük bu halsizlik de yapıyor. benim gibi olanlar var mı ?
Gözün aydın canımKizlar cok sukur Rabbime bos gebelik değilmiş. Kendi doktorum kesemi bulanik görmüştü bebeğimi görmemişti cihazin eski oldugundan kaynakli vr beni 6+4 demisti keseden.
Evet canim iki cocuk icin hemen kilo almalisin bence de bol bol yeben de simdiden kilo aldim diye sinir oluyorum kendime 1.5 kilo aldim transferden beri ama cok da ilc kullandik ona bagliyorum. Neyse bebislerimiz iyi olsun da kilolar alinir verilir
İkili ve dörtlü tarama testi yerine nifty testi önerdi doktorum. %99.9 doğru sonuç veriyormuş ve cinsiyet :)
3 hafta sonra gideceğim ozamana kadar karar vermem lazım,siz ne düşünüyorsunuz ? Daha önceki gebeliklerinde yaptıranlar var mı ?
Herhalde bi tek benim iştahım yok hamile olmadan önce şimdiki yediğimin 2 katını yiyen ben şimdi çorba içsem doyuyorum, hele kahvaltı hiç yapmak istemiyorum 4-5 e kadar gündüz su dışında bişiy yiyip içmiyorum tatlısız çikolatasız gün geçirmeyen ben 2 haftadır neredeyse ağzıma tatlı bişiy sürmedim, zayıf da sayılmam 65 kiloyum depolarım sağlamdır umuyorum ki bebek oralardan beslenir