- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #3.461
Beni en çok düşündüren son ayların temmuz ağustos olmasi haziran ayinda kizim doğmuştu zor dayanıyodum ama Allah yardımcımız olur inşallah yaEvet fazla kilo gerçekten çok zorluyor insanı. Şimdi bide hamileliğin sonları yaza denk gelecek iyice fena oluruz. Dikkat etmek lazım :)
Gözünüz aydın..Şimdi geldim doktordan. Herşey normal,öncrki kontrole göre uyumlu gidiyoruz. 3 hafta sonra gideceğim birdaha inşallah.
Rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin.tebrik ediyorum :)
karından baktı canım..sonucu buraya yaz olur muhoşgeldin canım aynıyız. gittiğinde vajinal mi bakıldı karından mı? bende bugün gidicem de tedirginim erken mi acaba daha
Allahın izniyle bisey olmaz canim sen yinede dikkat etYa kızlar ben yoğun bakımda çalışıyorum yani yaklaşık bir aydır çalışıyorum çalıştığım doktor gebemisin dedi evet dedim. Nasıl anladı hala çözemedim izole birimdeyim şuan dikkat et kendine ozaman koru kendini dedi. Maske eldiven takıyorum ama çok korktum ya bide hasta baya enfeksiyonu olan biriymiş. Dua ediyorum artık napayım
Çok güzel haberŞimdi geldim doktordan. Herşey normal,öncrki kontrole göre uyumlu gidiyoruz. 3 hafta sonra gideceğim birdaha inşallah.
Allah bağışlasın 3 er yaş ne güzel olmuş öyle inşallah hep çok iyi anlaşırlar.kızım mayısta 6 olacak
Oğlum mayısta 3 olacak tesekkurler
Masallah bebise insallah hep böyle güzel haberler alirsin canimŞimdi geldim doktordan. Herşey normal,öncrki kontrole göre uyumlu gidiyoruz. 3 hafta sonra gideceğim birdaha inşallah.
inşallah canım,sağlıklı kilo vermek en önemlisi.Allah tamamına erdirsin :)çok çok teşekkür ederimevet kg nun kesinlikle etkisi var,aslında daha önceleri çok kg verdim ama şok diyetlerle falan bu sefer diyetisyen kontrolünde ve yağdan kg verdim sanırım oda etkili oldu,ama herşey önce dediğiniz gibi Rabbim ol dedi ve oldu,inş tamamınada erdirir
Canim evet hava asiri soguk hele eskisehir iki kati soguktur sakin dus alip cikma hamilesin daha da hassas olabilir aman diyeyim usutursun kafayi sonra
Canım duyabildin miBen de birazdan gideceğim doktora. Bakalım duyabilecek miyizbebisi ?
Şimdi geldim doktordan. Herşey normal,öncrki kontrole göre uyumlu gidiyoruz. 3 hafta sonra gideceğim birdaha inşallah.
Bende var benimki subklinik hipotroid diye geçiyo t3 t4 normal tsh bazen başını alıp çıkıyo hamilelikte çok önemli tsh hormonu 2 üstüne çıkması istenilmiyo benim 7 di hamile kalmadan önce çok dikkatli içtim ilaçlarımı çok şükür şuan 1 ama ilaçlara devam ömür boyu çünkü 2 gğn içmesen yükseliyo malesef ama ilaçlarla çok çabuk kontrol altına alınıyo içini ferah tut ve dereotu tüket aç karnına sürekli gerçekten çok düşürüyo troidi ama hipertroidse onun için kullanılıyormu dereotu bilmiyorum senin ki hangsiMerhaba kızlar bende hamileyim 5. Haftadayim aranızda tiroid i olan var mı doktorunuz bu konuda birsey söyledi mi.
Benim randevum cumartesi. . Çok sabirsizim
kesinlikle öyle çok haklısınızBen sızdende büyüğüm, napalım hayat böyle bir yön aldı bizim için. Olumsuz düşüncelere takılmayın, her zaman pozitif olan insanlarla zaman geçirin.
göüzünüz aydın,çok seviindim darısı bize olsun inş.Şimdi geldim doktordan. Herşey normal,öncrki kontrole göre uyumlu gidiyoruz. 3 hafta sonra gideceğim birdaha inşallah.
yaa kendimi gördüm resmen :) benimde 2 gün var randevuma o kadar şaşkınımki hatta 1 saat önce yeni betahcg sonucum geldi değerim çok güzel artmış ama ben herhalde doğurmayınca inanmıcam :)evet çıkmıyorum canım arabayla geliyorum ama yine de sabah ayaz oluyor zaten burnumda akmaya başladı salgın da var korkuyorum. sen nasılsın bir sorun yok dimi canım benim de 2 günüm kaldı yaa kontrole nasıl heyecanlıyım anlatamam hala hamileliğime inanamadığım için ancak görürsen inanıcam sanki bana yoo hamile değilsin diyecekmiş gibi geliyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?