• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben bugün kontrole gidiyorum kızlar. Geçen hafta cuma gitmiştim kalp atışı duyduk. 10 gün sonra tekrar bakalım gelişim normal devam ediyor mu dedi. Geçrn ay kürtaj oldum ve adet olmadan hamilr kaldığım için son adet tarihim yok,ultrason ölçümüne göre ilerliyoruz,o yüzden böyle sık gitmek gerek galiba :/
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah olsun sık takipte olmak içini rahatlatır endişelerin azalır haberlerini bekliyoruz:anneadayı:

amin canım inş,hayır hiç girmedim cuma günü gidicem,sanırım birazda tedirginim korkuda var içimde,miyomlarımdan dolayı hamileliğin riskli olabileceğini söylemişti doktor,hatta normal yolla çok zor hamile kalacağımıda,şimdi ne diyecek nasıl olcak bilmiyorım,tek bildiğim sabah akşam dua ediyorum bebeğim beni bıraklmasın diye
Bu arada yengem de çok büyük miyoml hamile kaldı Bebek kadar miyomu vardı öyle böyle sağlıkla doğurdu hiçbirşey olmaz merak etme

• Beğen
Reactions: T_N
Ya kızlar ben yoğun bakımda çalışıyorum yani yaklaşık bir aydır çalışıyorum çalıştığım doktor gebemisin dedi evet dedim. Nasıl anladı hala çözemedim izole birimdeyim şuan dikkat et kendine ozaman koru kendini dedi. Maske eldiven takıyorum ama çok korktum ya bide hasta baya enfeksiyonu olan biriymiş. Dua ediyorum artık napayım
Bir şey olmaz canım Allahın izniyle sen önlemlerini aldıktan sonra. Eldivenini maskeni ihmal etme ellerini sık sık yıka.

• Beğen
Reactions: T_N
Ne kadar benzıyoruz saka gıbı hazıran ayında bende 14 haftada normal dogum baslatılarak kurtaj oldum kalbı dırmus 12 haftada daha ustunden 7 ay gectı acım taze tabı ondada cok kustum mesela 5 kılo verdım kucagıma almak nasıp olmadı tedırgınlıgını cok ıyı anlıyorum aynı seylerı yasıyorum senınle

evet ya bide cinsiyetini öğrenmeye diye gittim gitmeden kız erkek kıyafeti baktım alıp öyle sürpriz yapcaktım eve ama öldüğünü öğrendim. allahım yaşatmasın

meraba kızlar bende aranıza yeni katıldım..inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebişlerimizi
4+5 günlük hamileyim pazartesi gittiğimde kese görülmedi haftaya gel kesin görürüz dedi
inşallah bir sıkıntı çıkmaz..bundan önce bir kimyasal bir düşük yaşadım..Dua edin lütfen

hoşgeldin canım aynıyız. gittiğinde vajinal mi bakıldı karından mı? bende bugün gidicem de tedirginim erken mi acaba daha

Havalar soğuk diye eşi sabah duş alma diyor arabayla geliyoruz aynı üniversitede aynı kampüsteyiz fakülteler farklı sadece ve görevler farklı ama yine de izi vermiyor hasta olursun diyor. Bir de kütüphanede çalışıyorum büyük burası ısınmıyor ayağımın altında elektrik sobası var iyice mayışıyorum :uykucu::uykucu:
Canim evet hava asiri soguk hele eskisehir iki kati soguktur sakin dus alip cikma hamilesin daha da hassas olabilir aman diyeyim usutursun kafayi sonra :oha:

Ne güzel çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn çok güzel bir duygu:KK200:
çok çok teşekkür ederim,amin inş:KK68:bu arada miyomla ilgili söylediklerinizde içime su serpti,aile dışında pek bilen yok bu durumumu gelinimiz hemşire ve saolsun beni baya geriyo,işte yaşın geçti,riskli gruptasın,diabetli anne olucaksın,çok sık doktora gitmeye hazır ol falan:110:

herkese merhaba:KK3:kk nın eski üyelerindenim,uzun zaman olmuştu foruma girmeyeli,bi kaç gündür sayfayı büyük bi merakla takip ediyorum,bugün nihayet yazmaya karar verdim:KK68:öncelikle kendimi tanıtayım 36 yaşındayım,7,5 senelik evliyim ve 6 yıldır çocuk istiyoruz olmuyo,(ilk sene sanki hemen olacak gibi korunduk :KK43: )benim bazı sıkıntılarım var,miyom pko,insülin direnci gibi,tabi kg problemimde yıllardır hep var,hatta diyet gruplarında bir çok kez kg alıp vermişliğim var,6 aydır diyetisyene gidiyorum yaklaşık 20 kg ya yakın verdim ve şu an 75 kg yım,geçen hafta kavitasyona başlamıştım sarkan göbeğimi toplatayım diye ama tamda adet günümde içime kurt düştü ya bişey varsa diye malum kavitasyon hamilelikte zararlı,sabah ilk idrarla test yapıp yattım beklemedim bile o kadar umutsuzum ki,kaltığımda çift çizgi gördüm:KK57::KK57: ama hiç sevinmedim çünki olamazdı kesin test bozuktu,işe gelirken sağlık ocağına kan verdim,öğleden sonra çıkacak sonuç tabi ben o saate kadar bi test daha yaptım,ilk başta silik çıkan sonra gittikçe koyulaşan çift çizgi yine çıktı,:KK57:ve ardından kan sonucu betahcg 165 çıktı,doktor çok yeni çokta sevinmeyin bi hafta sonra yine bakalım dedi tabi biz dayanamadık 2 gün sonra yine baktırdık bu sefer 477 çıktı :KK71::KK71:hala üzerimizdeki şoku atamadık,tamda artık benim çocuğum olmayack fikrini kabullenmişken,bütün umudumu yitirmişken nasıl olurdu,ben tevekkül edip herşeyi rabbime bıraktım,cuma günü doktora gidicem,ne çıkacak ne olucak hiçbir fikrim yok,tek bildiğim tarif edemediğim bi mutluluk şaşkınlık,sanki içimde kelebekler uçuşuyo,Rabbim inş kucağmızı boş bırakmaz,bebeğim bana sıkı sıkı tutunur,şu an sat a göre 5+2 deyim,ne olur hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama buraya içimi dökmeyi çok özlemişim:KK36:
Canım tebrikler :) Allahım saglıklı bir hamilelik gecirmeni nasip etsin.kilonun cok etkisi var canm ben 3 sene önce 16 kilo verdim cokta kilolu biri degildim aslında 40 bedendim simdi 36.kilo vermeden önce 12 sene dogum kontrol hapı kullandu-ım pko vardı ilaçsız adet olamıyordum ama kilo verdikten sonra adetlerim kendiliğinden düzene giirdi 28 günde bir adet oluyordum 3 senedir :) kilo verince insülin direnci ortadan kalkıyor cunku..tabiiki önce Allah sonra bu kilo vermen buna sebep olmuştur.İnşallah bebeğini sağ salim kucagına alırsın :)

Rabbim hepimizin bebegini kucagımıza almayı nasip etsin İnsallah. benimde 5+6 günlük oldu. dün kontrole gittim herşey yolunda gözüküyor. İnsallah haftaya da bebeşi görücez tekrar gidicem :)
Canim selam seninle ayni gunumuz:KK45: yolk saci gorebildin mi? Haftaya ayni gun mu cagirdi doktorun? Kalp atisi icin mi cagirdi? Benim de pazartesi gunu randevum. Cumartesi keseyi gormustuk cok sukur:dua: Insallan kalp atisini da duyariz allahin izniyle

evet ya bide cinsiyetini öğrenmeye diye gittim gitmeden kız erkek kıyafeti baktım alıp öyle sürpriz yapcaktım eve ama öldüğünü öğrendim. allahım yaşatmasın
Aynen tatlım bızde aılecek gıttık cınsıyet ogrencez dıe esım kızım ben monıtore bakarken dr hemen sorun var dıe fark ettı zaten hemen kızı cıkardık sonra uzun uzun muaneden sonra kotu haber rabbım cıdden kımseye yasatmasın ben ozaman hısttemıstım anladımkı ınsan hıssedıyo nasıl gebe oldugunu hıssedıyorsan bısey oldugunada hıssedıyorsun

Kesenin arkasında küçük bi kanama alanı gördü ondan verdi, daha doğrusu ben istedim vermesini biraz evhamlıyımdır. Sana neden verdi[/QUOTgecen ay düşük yaptım 6 haftalık adet olmadan hamile kaldım önlem amaçlı bi sıkıntı yok çok şükür simdilik

Ecesultan yazım çıkmadım bi daha yazım geçen ay 6 haftalık düşük oldu adet olmadan hamile kaldım önlem amaçlı bi sıkıntım yok bakalım simdilik

Canım tebrikler :) Allahım saglıklı bir hamilelik gecirmeni nasip etsin.kilonun cok etkisi var canm ben 3 sene önce 16 kilo verdim cokta kilolu biri degildim aslında 40 bedendim simdi 36.kilo vermeden önce 12 sene dogum kontrol hapı kullandu-ım pko vardı ilaçsız adet olamıyordum ama kilo verdikten sonra adetlerim kendiliğinden düzene giirdi 28 günde bir adet oluyordum 3 senedir :) kilo verince insülin direnci ortadan kalkıyor cunku..tabiiki önce Allah sonra bu kilo vermen buna sebep olmuştur.İnşallah bebeğini sağ salim kucagına alırsın :)
çok çok teşekkür ederim:KK68:evet kg nun kesinlikle etkisi var,aslında daha önceleri çok kg verdim ama şok diyetlerle falan bu sefer diyetisyen kontrolünde ve yağdan kg verdim sanırım oda etkili oldu,ama herşey önce dediğiniz gibi Rabbim ol dedi ve oldu,inş tamamınada erdirir:anneadayı::anneadayı:

çok çok teşekkür ederim,amin inş:KK68:bu arada miyomla ilgili söylediklerinizde içime su serpti,aile dışında pek bilen yok bu durumumu gelinimiz hemşire ve saolsun beni baya geriyo,işte yaşın geçti,riskli gruptasın,diabetli anne olucaksın,çok sık doktora gitmeye hazır ol falan:110:
Ben sızdende büyüğüm, napalım hayat böyle bir yön aldı bizim için. Olumsuz düşüncelere takılmayın, her zaman pozitif olan insanlarla zaman geçirin.

herkese merhaba:KK3:kk nın eski üyelerindenim,uzun zaman olmuştu foruma girmeyeli,bi kaç gündür sayfayı büyük bi merakla takip ediyorum,bugün nihayet yazmaya karar verdim:KK68:öncelikle kendimi tanıtayım 36 yaşındayım,7,5 senelik evliyim ve 6 yıldır çocuk istiyoruz olmuyo,(ilk sene sanki hemen olacak gibi korunduk :KK43: )benim bazı sıkıntılarım var,miyom pko,insülin direnci gibi,tabi kg problemimde yıllardır hep var,hatta diyet gruplarında bir çok kez kg alıp vermişliğim var,6 aydır diyetisyene gidiyorum yaklaşık 20 kg ya yakın verdim ve şu an 75 kg yım,geçen hafta kavitasyona başlamıştım sarkan göbeğimi toplatayım diye ama tamda adet günümde içime kurt düştü ya bişey varsa diye malum kavitasyon hamilelikte zararlı,sabah ilk idrarla test yapıp yattım beklemedim bile o kadar umutsuzum ki,kaltığımda çift çizgi gördüm:KK57::KK57: ama hiç sevinmedim çünki olamazdı kesin test bozuktu,işe gelirken sağlık ocağına kan verdim,öğleden sonra çıkacak sonuç tabi ben o saate kadar bi test daha yaptım,ilk başta silik çıkan sonra gittikçe koyulaşan çift çizgi yine çıktı,:KK57:ve ardından kan sonucu betahcg 165 çıktı,doktor çok yeni çokta sevinmeyin bi hafta sonra yine bakalım dedi tabi biz dayanamadık 2 gün sonra yine baktırdık bu sefer 477 çıktı :KK71::KK71:hala üzerimizdeki şoku atamadık,tamda artık benim çocuğum olmayack fikrini kabullenmişken,bütün umudumu yitirmişken nasıl olurdu,ben tevekkül edip herşeyi rabbime bıraktım,cuma günü doktora gidicem,ne çıkacak ne olucak hiçbir fikrim yok,tek bildiğim tarif edemediğim bi mutluluk şaşkınlık,sanki içimde kelebekler uçuşuyo,Rabbim inş kucağmızı boş bırakmaz,bebeğim bana sıkı sıkı tutunur,şu an sat a göre 5+2 deyim,ne olur hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama buraya içimi dökmeyi çok özlemişim:KK36:
tebrik ediyorum :)

Back