- 29 Ağustos 2016
- 87
- 54
- 8
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #3.501
Benide eklermisiniz yas 30 ikinci bebek sivas 18 aralik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım çok normal. O yüzden ağızdan değilde vajinal öneriyorlar.Kızlar bu progestan galiba dokundu bana kafamı kaldırıp ıspanağı zor pişirdim çok değişik yaptı beni halsizlik sersemlik baş donmesi..
Haftaya carsamba gidicem tekrar canm. Bebegi gormeyi planliyorum dedi belki kalp atisini falan duyarim kesesini gormustuk onceden de zaten. Ama cok heycanliyim ya. ☺Canim selam seninle ayni gunumuz yolk saci gorebildin mi? Haftaya ayni gun mu cagirdi doktorun? Kalp atisi icin mi cagirdi? Benim de pazartesi gunu randevum. Cumartesi keseyi gormustuk cok sukur Insallan kalp atisini da duyariz allahin izniyle
QUOTE="fatoceren8888, post: 54506829, member: 653147"]Valla ben de farkli degilim keseyi iki kes gormeme ragmenama bende saat basi acikma disinda da hic bir belirti yok ondan belki de. Kanamam hic olmadi tekrar canim ikigundur de icerde biriken kan kahverengi Tortu halinde geliyor insallah da kanli alan tamamen temizlenmistir. Az kaldi goreceksin bebisini insallah belki kalp atisi bile duyulabolir
Aynı tabletı vajinal kullanmanızı tavsiye ederim. Agız yoluyla benıde mahvedıyordu.Kızlar bu progestan galiba dokundu bana kafamı kaldırıp ıspanağı zor pişirdim çok değişik yaptı beni halsizlik sersemlik baş donmesi..
Kizlar cok sukur Rabbime bos gebelik değilmiş. Kendi doktorum kesemi bulanik görmüştü bebeğimi görmemişti cihazin eski oldugundan kaynakli vr beni 6+4 demisti keseden.Kızlar moralim cok bozuk
6+3'um bugun. Bebegin kese icinde görünmesi ve kalp atışı icin doktorum cagirmisti.
Kese göründü ama bebek görünmedi bu cihazlar yetersiz olabiliyor yeni gebeliklerde dedi ve tam olarak bebegin varligindan soz edebilmemiz icin kalp atislarini da duymamiz gerekir dedi renkli doppler renkli ultrasona gönderdi yarın icin randevu ultrason sirasi da. Orada belli oluyormuş kafayi yicem bebek ne zaman gorunuyor kesede dis gebelik olabilir mi mide bulantim kusmaya kadar belirtim oldugu halde olabilir mi boyle birsey?
Şimdide görünürdü aslında ben 6+3 de karnımdan duydum kalp atışını :) gözün aydınKizlar cok sukur Rabbime bos gebelik değilmiş. Kendi doktorum kesemi bulanik görmüştü bebeğimi görmemişti cihazin eski oldugundan kaynakli vr beni 6+4 demisti keseden.
Renkli dolpplerde karindan yine görünmedi tam endise edip üzülürken alttan bakıcam dedi ultrason doktoru ve gorundu 7 haftalik dedi ve 9,5 mm olarak bebegimi ve kalp atisini gördük ses duyamadik attığını gosterdi sadece yüreğime su serpildi ben kürtaj dusuk agri kanama o tur şeylerden korktugum icin cok endiseliydim cok sukur Rabbime bebegim benimle... o an doktora da asistana da sarilasim geldi cok tesekkur diyerek çıktım artık:) 7 haftaligim ve karnimdan hala görünmüyor böyle olan varsa tedirgin olmasın ben gibi alttan bakilmayi beklesin. Ha bu arada sordum doktora yukarida karindan neden görünmüyor diye, kilolularda gizlenebiliyor gorunmeyebiliyor dedi :) cok sukur Rabbime cuma gunu kendi doktorum da gorecek sonucu ve buna gore muhtemelen 1/2 hafta sonra çağırır o zamana karindan da gorunur galiba
Canim cok sevindim gercekten bazi kisilerde bebekin konumu da musaade etmiyor karindan ultrason icin diye duymustum. Hadi gozunuz aydin artik iciniz rahat etsin kuzum darisi basimiza insallahKizlar cok sukur Rabbime bos gebelik değilmiş. Kendi doktorum kesemi bulanik görmüştü bebeğimi görmemişti cihazin eski oldugundan kaynakli vr beni 6+4 demisti keseden.
Renkli dolpplerde karindan yine görünmedi tam endise edip üzülürken alttan bakıcam dedi ultrason doktoru ve gorundu 7 haftalik dedi ve 9,5 mm olarak bebegimi ve kalp atisini gördük ses duyamadik attığını gosterdi sadece yüreğime su serpildi ben kürtaj dusuk agri kanama o tur şeylerden korktugum icin cok endiseliydim cok sukur Rabbime bebegim benimle... o an doktora da asistana da sarilasim geldi cok tesekkur diyerek çıktım artık:) 7 haftaligim ve karnimdan hala görünmüyor böyle olan varsa tedirgin olmasın ben gibi alttan bakilmayi beklesin. Ha bu arada sordum doktora yukarida karindan neden görünmüyor diye, kilolularda gizlenebiliyor gorunmeyebiliyor dedi :) cok sukur Rabbime cuma gunu kendi doktorum da gorecek sonucu ve buna gore muhtemelen 1/2 hafta sonra çağırır o zamana karindan da gorunur galiba
Yok benim görünmedi zaten ondan endise ettim. Hala görünmüyor hatta renkli gelişmiş ultrasonda bile :) alttan bakınca görünüyor kilolularda oluyormuş böyleŞimdide görünürdü aslında ben 6+3 de karnımdan duydum kalp atışını :) gözün aydın
ANladım canım olsun bebiiş sağlıklı olsundaYok benim görünmedi zaten ondan endise ettim. Hala görünmüyor hatta renkli gelişmiş ultrasonda bile :) alttan bakınca görünüyor kilolularda oluyormuş böyle
Aminn insallah bu basliktaki bütün anne adaylarının hayirli haberlerini bekliyorumCanim cok sevindim gercekten bazi kisilerde bebekin konumu da musaade etmiyor karindan ultrason icin diye duymustum. Hadi gozunuz aydin artik iciniz rahat etsin kuzum darisi basimiza insallah
Ya bak canım gördünmü üzülme demiştik şükürler olsun gözün aydınKizlar cok sukur Rabbime bos gebelik değilmiş. Kendi doktorum kesemi bulanik görmüştü bebeğimi görmemişti cihazin eski oldugundan kaynakli vr beni 6+4 demisti keseden.
Çok çok sevindim bak benim 6+3 de görünmedi bende korktum ama bekliyorum bugğn 6+6 7 girdik yani şimdi bekliyorum bende 7+4 gitcem bu sefer görünür inşallah ilk gebeliğimde boş gebeliktiya şuan senin durumunu görünce rahatladım biraz bende göbüşlüyüm zayıfım aslında ama göbeğim hep var o yüzden herhalde bizlerede dua et bizde görelim renkli ultrasona ne kadar ödedin canımKizlar cok sukur Rabbime bos gebelik değilmiş. Kendi doktorum kesemi bulanik görmüştü bebeğimi görmemişti cihazin eski oldugundan kaynakli vr beni 6+4 demisti keseden.
5.5 mm mi canim?Benim sat 18aralık bende dün gittim doktora kese vajina ultrason la göründü 5.5kese normalmi
Aaa İnşallah sonu güzel olur Ben kız hissediyorum sen?Kız hepsi aynı ya bizim seninle
Maşallah canım sıkıntısız geçer inşallah.Ecesultan yazım çıkmadım bi daha yazım geçen ay 6 haftalık düşük oldu adet olmadan hamile kaldım önlem amaçlı bi sıkıntım yok bakalım simdilik
Evet on gün sonra tekrar gel dedi korkuyorum normalmi acaba5.5 mm mi canim?