• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet fazla kilo gerçekten çok zorluyor insanı. Şimdi bide hamileliğin sonları yaza denk gelecek iyice fena oluruz. Dikkat etmek lazım :)
Beni en çok düşündüren son ayların temmuz ağustos olmasi haziran ayinda kizim doğmuştu zor dayanıyodum ama Allah yardımcımız olur inşallah ya

Merhaba kızlar bende hamileyim 5. Haftadayim aranızda tiroid i olan var mı doktorunuz bu konuda birsey söyledi mi.
Benim randevum cumartesi. . Çok sabirsizim

Ya kızlar ben yoğun bakımda çalışıyorum yani yaklaşık bir aydır çalışıyorum çalıştığım doktor gebemisin dedi evet dedim. Nasıl anladı hala çözemedim izole birimdeyim şuan dikkat et kendine ozaman koru kendini dedi. Maske eldiven takıyorum ama çok korktum ya bide hasta baya enfeksiyonu olan biriymiş. Dua ediyorum artık napayım
Allahın izniyle bisey olmaz canim sen yinede dikkat et

çok çok teşekkür ederim:KK68:evet kg nun kesinlikle etkisi var,aslında daha önceleri çok kg verdim ama şok diyetlerle falan bu sefer diyetisyen kontrolünde ve yağdan kg verdim sanırım oda etkili oldu,ama herşey önce dediğiniz gibi Rabbim ol dedi ve oldu,inş tamamınada erdirir:anneadayı::anneadayı:
inşallah canım,sağlıklı kilo vermek en önemlisi.Allah tamamına erdirsin :)

• Beğen
Reactions: T_N
Canim evet hava asiri soguk hele eskisehir iki kati soguktur sakin dus alip cikma hamilesin daha da hassas olabilir aman diyeyim usutursun kafayi sonra :oha:

evet çıkmıyorum canım arabayla geliyorum ama yine de sabah ayaz oluyor zaten burnumda akmaya başladı salgın da var korkuyorum. sen nasılsın bir sorun yok dimi canım benim de 2 günüm kaldı yaa kontrole nasıl heyecanlıyım anlatamam hala hamileliğime inanamadığım için ancak görürsen inanıcam sanki bana yoo hamile değilsin diyecekmiş gibi geliyor yaa o_O:KK17:

Şimdi geldim doktordan. Herşey normal,öncrki kontrole göre uyumlu gidiyoruz. 3 hafta sonra gideceğim birdaha inşallah.

Gözün aydın canımm ne güzel. Bende cumartesi iyi haberler alırım inşallah yaa sanki böyle daha kontrole gitmeyince hamile değilmişim de kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor. Önceden ben testte çift çizgi falan göremem diyordum hiç göremediğim için kanda beta artması falan rüya gibiydi benim için onlar oldu şimdi de o ekranda görmek hayalmiş gibi geliyor iple çekiyorum inşallah bir sorun yoktur diyorum

Merhaba kızlar bende hamileyim 5. Haftadayim aranızda tiroid i olan var mı doktorunuz bu konuda birsey söyledi mi.
Benim randevum cumartesi. . Çok sabirsizim
Bende var benimki subklinik hipotroid diye geçiyo t3 t4 normal tsh bazen başını alıp çıkıyo hamilelikte çok önemli tsh hormonu 2 üstüne çıkması istenilmiyo benim 7 di hamile kalmadan önce çok dikkatli içtim ilaçlarımı çok şükür şuan 1 ama ilaçlara devam ömür boyu çünkü 2 gğn içmesen yükseliyo malesef ama ilaçlarla çok çabuk kontrol altına alınıyo içini ferah tut ve dereotu tüket aç karnına sürekli gerçekten çok düşürüyo troidi ama hipertroidse onun için kullanılıyormu dereotu bilmiyorum senin ki hangsi

evet çıkmıyorum canım arabayla geliyorum ama yine de sabah ayaz oluyor zaten burnumda akmaya başladı salgın da var korkuyorum. sen nasılsın bir sorun yok dimi canım benim de 2 günüm kaldı yaa kontrole nasıl heyecanlıyım anlatamam hala hamileliğime inanamadığım için ancak görürsen inanıcam sanki bana yoo hamile değilsin diyecekmiş gibi geliyor yaa o_O:KK17:
yaa kendimi gördüm resmen :) benimde 2 gün var randevuma o kadar şaşkınımki hatta 1 saat önce yeni betahcg sonucum geldi değerim çok güzel artmış ama ben herhalde doğurmayınca inanmıcam :)

kızlar merhaba , bende 6+3 ... ama benim gögüslerde aşırı bir ağrı var ,dokununca acayip agrıyor :KK12::KK12::KK12:

Back